а едно време ние учехме...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 18 Юни 2008, 9:52

Жоре кажи 4есно тея семейство паржувци и на мен ми преподаваха ахахах тая не я понасях мрасната гадина едвам минах при тях,ама по зле беше при Таркаланов :mhihi: :mhihi: :mhihi:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: T-34

Мнение от rdvr_burgas » 18 Юни 2008, 13:39

Penchev написа:Пеца , роден съм на Френския национален празник - 14 юли 1980 година :D

Възпитаник съм на Техникум-а по транспорт и енергетика "Дж.Макгахан" или т.нар. "Редута"1995-1999 година курс на обучение... Най- важното ,което повтатаряше Траянка Николова , на Спържо жена му "Всичко е едно и също бе Кънчовци, разликата е в нормата и нормата" :shock: боже боже колко мъка има ей :mhihi: Това го казваше докато държеше маймуната ниедна гориво нагнетателна помпа "Моторпал" за Шкода Мадара в едната ръка а в другата си спомням една издумкала ТДС-ва помпа от мотор М51 ,която беше дарило едно момче :mhihi: :mhihi:

Абе беше добре :)

alx , кажи ми кои години е било това с предмета в уилище ,аз знам ,че на шофьорските курсове е имало такова обучение

Георги Пенчев

Да не ви казвам Спържо как боядиса Алекото на баща ми навремето :puke: :puke: :puke:
На втория месец боята почна да се люпи :shock: :shock: :shock:
R6 - Was sonst?

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 18 Юни 2008, 13:43

аз също в 93-то СОУ имах някво
подобие на такъв предмет :uups:
Ма тва не за друго ми просто по
мое време двигателя с вътрешно
горене не беше изобретен 8) :mhihi:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 18 Юни 2008, 13:59

Хехехе! И аз съм завършил ТМТ /техникум за малоумни телета/ както казва синковеца.Завърших ремонт и експлоатация на ДВГ,автомобили и кари и най якото бе да рулираме с един мотокар между тухли,но имахме и картинги на, които също не прощавахме.Та в ТМТ-то само кормуването преди изпита бе 6 месеца на ГАЗ-53А и бе егати бойната машина с волан като обръч от буре! :mhihi:
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 18 Юни 2008, 15:37

naskoksan написа:аз също в 93-то СОУ имах някво
подобие на такъв предмет :uups:
Ма тва не за друго ми просто по
мое време двигателя с вътрешно
горене не беше изобретен 8) :mhihi:

В 93-то такъв предмет :shock: :shock:
леле не мога да повярвам Насе :!: Там по мое време се организираха чат-пат хайки за женско месо , в това училище имаше бая готини женки 8) Тук вече3 "щафетата" от Пецата към мен с въпроса за възраста отива в теб :mhihi: Кога е било това :roll:

A_DUNCHEV , и аз карах шофьорски курс на ГАЗ това е великата руска техника :twisted: Умирах от кеф като й "подам" ключа и цилиндрите започват един след друг да припалват - луп - луп - луп-луплуп :twisted:

Георги Пенчев
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 18 Юни 2008, 15:45

rdvr_burgas написа:
Penchev написа:Пеца , роден съм на Френския национален празник - 14 юли 1980 година :D

Възпитаник съм на Техникум-а по транспорт и енергетика "Дж.Макгахан" или т.нар. "Редута"1995-1999 година курс на обучение... Най- важното ,което повтатаряше Траянка Николова , на Спържо жена му "Всичко е едно и също бе Кънчовци, разликата е в нормата и нормата" :shock: боже боже колко мъка има ей :mhihi: Това го казваше докато държеше маймуната ниедна гориво нагнетателна помпа "Моторпал" за Шкода Мадара в едната ръка а в другата си спомням една издумкала ТДС-ва помпа от мотор М51 ,която беше дарило едно момче :mhihi: :mhihi:

Абе беше добре :)

alx , кажи ми кои години е било това с предмета в уилище ,аз знам ,че на шофьорските курсове е имало такова обучение

Георги Пенчев

Да не ви казвам Спържо как боядиса Алекото на баща ми навремето :puke: :puke: :puke:
На втория месец боята почна да се люпи :shock: :shock: :shock:

Приятел , да не ти казвам как тоя мошенник сега е кмет (!) на кв.Враждебна :shock: :shock: :shock: Пиша тези редове с ясното съзнание ,че мога да засега някой негов близък тук ,но това което казвам е истина,вампир е и такъв ще си остане :!:

Аз бях единствен с дълга коса в целия техникум ,малко след мен няколко души в курса ми си пуснаха коси,имахме протекции и най-вече аз - доста солидни.Тоя Спържо минаваше с още един вампир на прегледи из стаите по време на часовете за "комисия на външния вид", аз си бях вързал косата и опашката ми беше под якето и той като ме хвана за ухото и ми вика :

"Момценце (не можеше да каже "ч" и "ш" хахаха) ти с тая опаска да не си от Северна Каролина :shock: :mhihi: :mhihi:

Хубаво би било и в ден днешен да има такъв предмет ,както и да има часове за кандидат шофьорите :!:

Георги Пенчев
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 18 Юни 2008, 16:27

Дай снимка с конската опашка :mhihi:

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 18 Юни 2008, 16:28

Пенчев, аз съм възпитаник на същия "Университет" :mhihi: :mhihi: :mhihi: само,че 5 години преди теб :mhihi: :mhihi: :mhihi: Имаше още униформи и червени вратовръзки.... :lol:
Кво знаеш ти .... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Спецялност ДВГ имам и разряд за автомонтьор!!! ГАЗ 53 си е класика кой квото и да говори

Спържо - или Пържолата ни преподаваше практика в "авто"сервиз Москвич :mhihi: :mhihi: :mhihi: Щото е близо до Враждебна ще се сетиш... аве и тоя е кмет? Малеееееее каде отиваш ти може би :mhihi: :puke:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Аватар

Мнение от sonny » 18 Юни 2008, 16:53

madpetio написа:Пенчев, аз съм възпитаник на същия "Университет" :mhihi: :mhihi: :mhihi: само,че 5 години преди теб :mhihi: :mhihi: :mhihi: Имаше още униформи и червени вратовръзки.... :lol:
Кво знаеш ти .... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Спецялност ДВГ имам и разряд за автомонтьор!!! ГАЗ 53 си е класика кой квото и да говори

Спържо - или Пържолата ни преподаваше практика в "авто"сервиз Москвич :mhihi: :mhihi: :mhihi: Щото е близо до Враждебна ще се сетиш... аве и тоя е кмет? Малеееееее каде отиваш ти може би :mhihi: :puke:

Абе не ти личи грам, че си го учил тва, ама айде нема те излагам много :mhihi:

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 18 Юни 2008, 17:45

Ех деца,деца :mhihi:
Помежду другото у-во на автмобила и ДВГ и няколко предмата по енергетика са единствените шестици дето някога съм имал.Но,както би казал Сони,не ми личи :winky:

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 18 Юни 2008, 18:00

И сега се учи остроиство на четиритактов двигател по физика за девети клас ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мел

Мнение от ///vlado » 18 Юни 2008, 18:05

alpina-ma6inata написа: ДВГ .......

..... aх тва ДВГ ... aх тая механика ..... ах и това устройство на автомобила :mhihi:

П.П Няма ли някой от Вилхелм Пик ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 18 Юни 2008, 18:39

bmwista написа:И сега се учи остроиство на четиритактов двигател по физика за девети клас ;)

И кое от него по-точно?
Дай на ЛС, да не разваляме хубавата тема.
Благодаря предварително!

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

Аватар

Мнение от sonny » 18 Юни 2008, 22:30

bawareca написа:Ех деца,деца :mhihi:
Помежду другото у-во на автмобила и ДВГ и няколко предмата по енергетика са единствените шестици дето някога съм имал.Но,както би казал Сони,не ми личи :winky:

Къде се губиш бре чичо :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 18 Юни 2008, 23:08

sonny написа:Абе не ти личи грам, че си го учил тва, ама айде нема те излагам много :mhihi:
///vlado написа:
alpina-ma6inata написа: ДВГ .......

..... aх тва ДВГ ... aх тая механика ..... ах и това устройство на автомобила :mhihi:

П.П Няма ли някой от Вилхелм Пик ;)
Аз,ма и на мен не ми личи,че съм учил там...! :uups:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата