BMW новини: 6-та серия и Х6 !

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Велко » 17 Юни 2008, 10:37

zAcK написа: пък те будалите да ги купуват :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Нека позная....ти ще си един от тях, нали?????? :lol: :lol: :lol:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ShoxXx » 17 Юни 2008, 16:12

Това е BMW форум и е нормално тук да има любители на марката и хора, за които BMW е единствената кола и всички други са произведени за да се опитват да догонят BMW. Да, но...не мога да разбера, защо като се появи един човек, които се е докоснал до чисто нов модел и работи в издание, в което едва ли би работил всеки вотори трябва всички фенове тук да му обяснят, че този човек няма никакъв вкус и нищо не разбира и не знае каква е философията на BMW.

Аз не виждам някъде Велко да е написл:
BMW са тъпа марка!
BMW = Бърка Масло и Вода
BMW = Бърз Модел Вартбург

Човека най-ясно написа какво има предвид и сравни с конкурентите в този клас.

Бих искал да попитам хората тук, които четат тази тема особено: според вас всеки модел на BMW в класа си винаги ли е номер 1 и най-добрия по дизайн и показатели?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 17 Юни 2008, 22:37

У камора почна се стоварват като Хлеб на Хлебарница :twisted:
ТДС - Турбо Див Селянин

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 17 Юни 2008, 23:05

Велко написа:... После идва момента с видимостта. Повярвай ми ако си човек, който гледа по-често вътрешното огледало за задно виждане вместо страничните искам да ти кажа, че катастрофата ти е сигурна. Особено ако зад теб има по-ниска кола. Първо задният прозорец е ужасно малък. Второ е под много остър ъгъл и така видимостта през него се ограничава още повече. Трето е на доста висока позиция и малкото, което се вижда през него определено не е всичко. Практически е неизползваем. И това пак е заради дизайна ;)
немските

качи се да караш бмв, па огледало ич нема ти требе :mhihi:
то от голфа ти е тоя тик - постоянно да се пулиш на средното огледало, някой "бъбрек" да не ти влезне в изящните линий :mhihi:
аз лично моето огледало го возя в багажника :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Велко » 18 Юни 2008, 10:14

Stanchev написа:то от голфа ти е тоя тик - постоянно да се пулиш на средното огледало, някой "бъбрек" да не ти влезне в изящните линий :mhihi:

Абе почти позна...ама само дето не се пуля, а се наслаждавам на гледката :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 18 Юни 2008, 12:27

Велко колега защо изобщо се занимаваш с "грозните" БМВ-та, карай си "красивия" голф и тва е :evil: :evil: :evil: , разбрахме че разбираш от "грозни" коли.
За повечето от нас, да не казвам всички - БМВ= АВТОМОБИЛ С ДУША :winky:
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Велко » 18 Юни 2008, 14:55

Би ли ми обяснил защо трябва да намесваме личният ми автомобил в цялата история? :dunno:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 18 Юни 2008, 15:53

Нямам излишно време за да взлизам в каквито и да било спорове с теб, а и съм го написал с големи букви в поста си. Жив и здрав 8)
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Велко » 19 Юни 2008, 0:16

BMW Malchugan написа:Нямам излишно време за да взлизам в каквито и да било спорове с теб, а и съм го написал с големи букви в поста си. Жив и здрав 8)

А би ли ми обяснил ти каква кола притежаваш и караш щом ше я караме по тая...?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 19 Юни 2008, 0:24

така след обстоен оглед на всичко,смело мога да заявя,че Х6 си е Х5 с удар в задната част на тавана.Матори,окачване и т.н. си е баш като на Х5 :D
ТДС - Турбо Див Селянин

Потребител
Аватар

Мнение от pinko » 23 Юни 2008, 0:16

От три дни я карам тая кола (35i) и си я паркирам под асмата в двора, не е лоша, върви прилично, вози прилично, ускорява мнооооо добре, завива още по-добре, лежи удивително стабилно на пътя, усещането е за много по-къса, компактна и най-вече по-лека кола.

Карах я и из Будапеща преди месец, и на Хунгароринг, доста добре се държи за жипка, тежаща близо 3 тона.

При съвсем спокойно каране из околностите на София гори 22-23/100, ама това едва ли има значение за хората, които ще си я купят.

В общи линии, след като се посвикне, доколкото е възможно, с факта, че обзорът е кошмарен, се кара приятно. Но все пак, лично за мен това е адски безсмислена кола. Баварските Вентилаторни Заводи имат много по-сполучливи модели.

Изображение

Изображение

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biberon4o » 23 Юни 2008, 1:02

zAcK написа:Вчера разтовариха няколко чисто новички в Камор :mhihi: :mhihi: :mhihi: Иначе хейтърите
нека си пишат глупости :mhihi: :mhihi: пък те будалите да ги купуват :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Незная някои хора,какво нехаресват във X6,но на мен спецялно ми допада всеки един детайл.Много се изговори че задната част и вобще,като цяло не бил добре конструиран този джип.Еми хора,дайте идея как трябва да изглежда X6 щом сте големи дизайнери и конструктори.
Будалите верно нека ги купуват :mhihi: пък тия ,като нас дето нямат възможност само да си пишат и да намират косури :mhihi:
Има истина една,
BMW се казва тя,
шофирам ли я спира винаги дъха ми,
подавам ли и газ от радост пили гуми,
тази марка е Велика сила, сбъдва тя мечтите,
на всеки верен фен със синьо-бял пламък във очите! ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 3er E90

Мнение от Naiob » 23 Юни 2008, 17:40

Пинко, ти още малко ще изкараш,че твойта 166 е по-добра и приятна за каране от Х6.

Потребител
Аватар
Кара: ex. Alfa Romeo 155 2.0 8V 141hp
Детайли за колата: http://www.youtube.com/results?search_q ... type=&aq=f

Мнение от vfti » 23 Юни 2008, 21:45

Naiob написа:Пинко, ти още малко ще изкараш,че твойта 166 е по-добра и приятна за каране от Х6.

Абе ти си много тъп и сляп сектант...НЕ ВИЖДАШ ЛИ КАКВО Е НАПИСАЛ ПИНКО ЗА КАРАНЕТО НА ТАЗИ КОЛА??!?!?!
т три дни я карам тая кола (35i) и си я паркирам под асмата в двора, не е лоша, върви прилично, вози прилично, ускорява мнооооо добре, завива още по-добре, лежи удивително стабилно на пътя, усещането е за много по-къса, компактна и най-вече по-лека кола.

Къде видя някъде нещо лошо?!?!?

Значи убедил съм се, че в тоя форум има АДСКИ СЛЕПИ И ТЪПИ СЕКТАНТИ, които никога не четат а само серат глупости.

Иначе на мен ми е любопитно да прочета още за този автомобил.
Alfa Romeo and BMW-->different types...The SAME PASSION!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 3er E90

Мнение от Naiob » 23 Юни 2008, 22:23

"В общи линии, след като се посвикне, доколкото е възможно, с факта, че обзорът е кошмарен, се кара приятно. Но все пак, лично за мен това е адски безсмислена кола. Баварските Вентилаторни Заводи имат много по-сполучливи модели. " Само недей да обиждаш, май май ти не четеш или си много заблуден, това което е написал на мене не ми прилича на хвалене на автомобила. Май май ти сереш

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум