София - Слънчев бряг?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525d вагон

Мнение от map13 » 18 Юни 2008, 9:05

добре де не се ли усещате че обсъждате как да се стигне до там и обратно !!! и със затворени очи да тръгнеш няма начин да го объркаш .. а вече е въпрос на избор от къде да стигнеш до Слънчев Бряг !!! :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 18 Юни 2008, 9:24

Penchev написа:Изобщо както каза Дилян недейте да минавате през ония бандърлъци :mhihi: Някакви гадни села, нравности ,ужас :confused:
А по магистралата даваш газ до долу и пристигаш с голяма сила на Бургас :mhihi:

Аз лично съм смаян как може човек да пътува до там по някакво устройство :shock:

Георги Пенчев

Прав си...ама забравяш че участъка Бургас - Съни Биач е доста натоварен по това време - Камиони, коли, багери и тн....и дори една малка катастрофа да стане тези 30 км ще ги вземеш за 2 часа. Така че по-добре по стария път през селата, пътя изобщо не е лош само трябва да се внимава на 1 2 завоя че са доста остри
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

на haho дивака
Аватар

Мнение от Magi » 18 Юни 2008, 9:59

Пътя през селата е отвратителен!!! НЕ минавайте от там!
Преди два дена пътувах Несебър - Карнобат и обратно.
На връщане реших да мина по "пътя" през селата.
Е няма такова летене - от гърбица на гърбица и то с 80км/ч!
Там дупки няма - целия път е на ужасни вълни.
На Каблешково се наложи да спра на Лукойла, защото ми прилоша...
Умолявам ви НЕ минавайте от там!
А що се онася до натовареното движение Бургас - Сл. бряг не е толкова лошо.
Вече влезе забраната за камиони и в най-лошия случай се кара с 90км/ч

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от hemicharger » 18 Юни 2008, 10:04

Magi написа:Пътя през селата е отвратителен!!! НЕ минавайте от там!
Преди два дена пътувах Несебър - Карнобат и обратно.
На връщане реших да мина по "пътя" през селата.
Е няма такова летене - от гърбица на гърбица и то с 80км/ч!
Там дупки няма - целия път е на ужасни вълни.
На Каблешково се наложи да спра на Лукойла, защото ми прилоша...
Умолявам ви НЕ минавайте от там!
А що се онася до натовареното движение Бургас - Сл. бряг не е толкова лошо.
Вече влезе забраната за камиони и в най-лошия случай се кара с 90км/ч

Колежке аз често пътувам и в 90% от случаите има катастрофа на пътя (Бургас - СБ), даже веднъж имаше опашка 6км заради лека катастрофа в Ахелой.....тръгнеш, спреш,тръгнеш, спреш и беше направо АД иначе си права другия път е доста вълнист
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530 Д

Мнение от l-s » 18 Юни 2008, 10:07

absix написа:
hemicharger написа:
absix написа:Колега, хващаш Тракия и газ до ламарината. Само направо :mhihi:

Единствената врътка е на Карнобат, там обаче вече си има табели, гледай за магистрала А4 и си в Бургас... Нямам идея колко точно са КМ, обаче.

Той човека пита за навръщане колега

София - Слънчев бряг не е връщане, колега, а отиване.

На връщане пак е същата работа, качваш А4 от Бургас и внимаваш много около Карнобат. Там има разклонение, има и табели вече...

Е, тука е цялата врътка, другото много трябва да се напънеш да го объркаш :mhihi:

Изображение

Много по-кратко е да хванеш пътя за карнобат,АЙтос и т.н. за кво да ходиш до Бургас
СИНИ ШАМПИОНИ!!!!!Изображение

на haho дивака
Аватар

Мнение от Magi » 18 Юни 2008, 10:21

hemicharger написа:Колежке аз често пътувам и в 90% от случаите има катастрофа на пътя (Бургас - СБ), даже веднъж имаше опашка 6км заради лека катастрофа в Ахелой.....тръгнеш, спреш,тръгнеш, спреш и беше направо АД иначе си права другия път е доста вълнист

Всеки ден, по два пъти на ден пътувам този участък и до сега съм видяла само две катастрофи. Не, че не стават повече, но явно късметът ти е бил такъв...Натоварено е, но предпочитам трафик пред друсането

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от hemicharger » 18 Юни 2008, 10:23

Magi написа:
hemicharger написа:Колежке аз често пътувам и в 90% от случаите има катастрофа на пътя (Бургас - СБ), даже веднъж имаше опашка 6км заради лека катастрофа в Ахелой.....тръгнеш, спреш,тръгнеш, спреш и беше направо АД иначе си права другия път е доста вълнист

Всеки ден, по два пъти на ден пътувам този участък и до сега съм видяла само две катастрофи. Не, че не стават повече, но явно късметът ти е бил такъв...Натоварено е, но предпочитам трафик пред друсането

Може....аз защото петък вечер пътувам а тогава натоварването е най голямо

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 18 Юни 2008, 14:04

Само да добавя - Бургас - Сл.Бряг е по бързо през Каблешково, отколкото през Поморие - просто трафика е доста по-малко ;)
За колегата, ако не знае, само да поясня - като излезеш от Бургас покрай солниците и караулката на КАТ след около 1 км има една детелина (още преди да си влязъл в Сарафово) и там си вдясно,на табелата пише Каблешково. После само напред, минаваш през едно село Лъка и следващото е Каблешково. Там като влезеш има сложен един светофар (от тая година е май, щото мин. лято го нямаше), та на светофара си вдясно и се включваш (с ляв завой) на село Ахелой. Там до Сл.Бряг са няколко км веселие... ;) Общо взето тоя път е около 3-4 км по дълъг отколкото през Поморие, но аз го предпочитам щото повечето летовници не го знаят и ги няма ненормалните изпреварвания

ПС. Магистралата Карнобат - Бургас е най-големия фън в БГ :mhihi:
21/02/08...speechless

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 18 Юни 2008, 15:40

Аз си мисля, че жестоко го объркахме колегата :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от hemicharger » 18 Юни 2008, 15:42

absix написа:Аз си мисля, че жестоко го объркахме колегата :mhihi:

Дано не се е отказал вече :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 18 Юни 2008, 16:59

Немога да повярвам ,че има тема за една от двете ни магистрали :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 18 Юни 2008, 17:15

absix написа:Аз си мисля, че жестоко го объркахме колегата :mhihi:

Остави, аз сега като го чета моето и сам се обърквам :mhihi: :mhihi:
Успех на колегата! :)
21/02/08...speechless

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 19 Юни 2008, 8:02

Biankonero написа:А на връщане от морето не хващаш отбивката за Сливен, както е описал Владо (може и така, но минаваш през града), а продължаваш и като стигнеш надлеза с табелите вместо направо, по табелката София, която води към подбалканския път, свиваш на дясно - Нова Загора мисля беше табелата и слизаш долу на пътя, който излиза от Сливен за София... ;) Там е "уловката"... ;)

Моя грешката, че писах по спомени - ТОЧНО това е - следваш табелата за Загорите (не съм минавал от две години, забравил съм :uups: )
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от hemicharger » 19 Юни 2008, 10:23

Vlados написа:
Biankonero написа:А на връщане от морето не хващаш отбивката за Сливен, както е описал Владо (може и така, но минаваш през града), а продължаваш и като стигнеш надлеза с табелите вместо направо, по табелката София, която води към подбалканския път, свиваш на дясно - [color=red]ПЛОВДИВ[/color] мисля беше табелата и слизаш долу на пътя, който излиза от Сливен за София... ;) Там е "уловката"... ;)

Моя грешката, че писах по спомени - ТОЧНО това е - следваш табелата за Загорите (не съм минавал от две години, забравил съм :uups: )

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 21 Юни 2008, 21:27

Благодаря на всички, този път нямаше проблеми.
Миналата година се сетих че ходих от север на отиване, и за това ми се е сторило малко магистралата.
От Юг верно няма начин да го объркаш, само на връщане е малко коварно както спомена колегата, за подбалканския, но този път уцелих :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата