Прекъсва....
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Прекъсва....
Мамка й
През нощта така добре се забавлявахме с нея, а на сутринта взе да прекъсва
Помислих си, че ми свършва газ-та (че не ми работи показалото) и сипах, ма не. На бензин, на газ на без нищо - в ниските все прекъсва.
Реших, че щом и на газ прекъсва, сигурно е от запалителната уредба. Едно на ръка, че не можах да отвия свещта на първи цилиндър, но ме съмняват кабели и капачка.
Ако ме питате защо го пиша...
Ми яд ме е.
Така й се радвам на тая кола, тъкмо я бях понагласил да понавървява малко и сега се наложи да увелича малко притока на газ, за да не гасне и тресе на ниски и естествено сега пак набирам като трамвай
Не може ли поне веднъж да си взема кола, която да работи цяла седмица, преди да ми скъса нервите
Ма като си гледам късмета и ново БМВ да взема, след 300 км ще му се откачи мотроника и ще избяга през капака, оставяйки място за по още едно амортисьорче и диффа ще излезе да ме налага с кардана.
А не е да я зоря зверски колата, карам си.....
Мамка му

През нощта така добре се забавлявахме с нея, а на сутринта взе да прекъсва

Помислих си, че ми свършва газ-та (че не ми работи показалото) и сипах, ма не. На бензин, на газ на без нищо - в ниските все прекъсва.
Реших, че щом и на газ прекъсва, сигурно е от запалителната уредба. Едно на ръка, че не можах да отвия свещта на първи цилиндър, но ме съмняват кабели и капачка.
Ако ме питате защо го пиша...
Ми яд ме е.
Така й се радвам на тая кола, тъкмо я бях понагласил да понавървява малко и сега се наложи да увелича малко притока на газ, за да не гасне и тресе на ниски и естествено сега пак набирам като трамвай

Не може ли поне веднъж да си взема кола, която да работи цяла седмица, преди да ми скъса нервите

Ма като си гледам късмета и ново БМВ да взема, след 300 км ще му се откачи мотроника и ще избяга през капака, оставяйки място за по още едно амортисьорче и диффа ще излезе да ме налага с кардана.
А не е да я зоря зверски колата, карам си.....
Мамка му

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Новини
-
Пак си се скарал с колата си а
Направи си бърза справка кога са сменяни въздушен, горивен филтър... Понякога мизерийте с нестабилната работа на двигателя са от тях а и това май е най-евтиния и приятен вариант, та погледни ги
Виж да не смуче отнякъде въздух - пробити маркучи или въздуховоди ....

Направи си бърза справка кога са сменяни въздушен, горивен филтър... Понякога мизерийте с нестабилната работа на двигателя са от тях а и това май е най-евтиния и приятен вариант, та погледни ги

Виж да не смуче отнякъде въздух - пробити маркучи или въздуховоди ....
- ati
-
ми въздушния е нов, а на тая газова знам ли къде й е филтъра, има ли въоще и какъв му е случая. ПОнеже и на бензин го прави ме навежда на мисълта, че не е филтър (от днес за утре и двата едновременно да си заминат ще е прекалено голямо съвпадение дори за мен), с Киро мерихме вакуми във вторник, когато сменях маслкото и бяха ок, остават само тъпите кабели.
Абе на някой да му се валят кабели за М10 из къщата
Асенеее, дай ми от М42, барем тръгне тая кола
Абе на някой да му се валят кабели за М10 из къщата

Асенеее, дай ми от М42, барем тръгне тая кола
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
Ati, честито и от мене за колицата (малко със закъснение ама да ти го кажа). Филтъра на газта е върху първия клапан откъм бутилката. Сваля се лесно и се чисто по-лесно. Както каза Асен виж си въздохопроводите.
А инак, тия проблеми дет са те налегнали са най-неприятните гадни мизерийки, които могат да те сполетят. Ако беше нещо очебодно да го оправиш, а така.....абе заеби. И аз много се ядосвах на времето така
Ще я оправиш
все пак и тя душа носи 
А инак, тия проблеми дет са те налегнали са най-неприятните гадни мизерийки, които могат да те сполетят. Ако беше нещо очебодно да го оправиш, а така.....абе заеби. И аз много се ядосвах на времето така

Ще я оправиш

- ati
-
Тъкмо слизах с намерението да сложа кабелите от шестака и реших преди това да запаля е30-ската. Сега работи стабилно, мазно, все едно нищо е е било
завъртях си газ-та - продължава да мърка, форсира се както никога преди
сега ако някои ми каже какво й е ще черпя

завъртях си газ-та - продължава да мърка, форсира се както никога преди

сега ако някои ми каже какво й е ще черпя

- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
на4и имам подобен проблем и с моята смени вси4ките работи дето ти мисли6 4е е от тях ама пак.та ако са кабели или све6ти 6е прекъсва постоянно.смени пурво капа4ката и палеца(около 20лв нови)и провери делкото да няма луфт.за бензинопровода дума да не става 6то ти казва6 4е прекъсва и на газ така че или тоци или сму4е въздух.провери гумения марку4 от дебитомера кам колекторите и гарнитурите на смукатекните колектори.успех
- atanas_denev
- Потребител
-
Прекъсва...
И аз имам са6тия проблем.Започна след като ми грамна палеца и ми повреди делкото,взех едно от моргата в началото колата беше огън а сега студене неможе да нареди 4 целиндара.А като я напана и чупи жатрешната засе4ка на палеца и тои прежарта.Помагаите
- ati
-
Благодаря за отговорите
Оказа се съвсем друг проблема - бил й в повече въздуха
След като сложихме стар въздушен филтър и намалихме блендата на всмукателните тръби вече прави 80 на втора
Интерсно се получи снощи, че по едно време пак започна така да прави и вече бях готов да я ...... да й направя нещо лошо и газ, газ газ и се оправи - поглеждам си температурата - малко по-ниска. Най-очудващо е, че ми работи клапата за топъл.студен въздух към двигателя след цели 21-години и когато отвори за студения въздух започва да ги прави, сега някак ще трябва да я обработя и нея
Ма сега вече е кефффф
Ати

Оказа се съвсем друг проблема - бил й в повече въздуха

След като сложихме стар въздушен филтър и намалихме блендата на всмукателните тръби вече прави 80 на втора

Интерсно се получи снощи, че по едно време пак започна така да прави и вече бях готов да я ...... да й направя нещо лошо и газ, газ газ и се оправи - поглеждам си температурата - малко по-ниска. Най-очудващо е, че ми работи клапата за топъл.студен въздух към двигателя след цели 21-години и когато отвори за студения въздух започва да ги прави, сега някак ще трябва да я обработя и нея

Ма сега вече е кефффф

Ати
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Ako kara6 na gas vinagi triabva da si gotov za iznenadki.Ama nali znae6 ednoto za drugoto.
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
10 мнения
• Страница 1 от 1