Българските жени и други му нещица

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от TT » 17 Юни 2008, 21:04

Големи сте отворковци :mhihi: На такива като вас пожелавам само щерки да им се раждат.:mhihi:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 17 Юни 2008, 21:06

RSxRacer написа:
Bogat-Beden написа:
Nukem написа:
Мисълта ми беше,че след като мама и тати са давали тя не се интересува толкова от матерялните облаги колкото от това да намери човек до себе си.Затова пожелах и на колегите да си намерят по една такава за да са щастливи Smile

:bowdown:

Eвала колега много добре го формулира за това говорех в предния си пост,добро смеиство осигурявало на момичето пари,добро образование и т.н,това е истината!
ти явно си синя кръв нещо :roll: не знаех че в Бг има такива... :help: Съгласен съм с репликата на Мишу :)

Ако говориш за мен кръвта ми е съвсем нормална,проблема е че знам стойността на парите и докато през родителите ми минаваха страшно много пари аз бършех стъклата на колите по платените паркинзи за жълти стотинки (бях само на 11).Много си мислех дали родителите и ще ме приемат след като имат много а аз съм си прост бачкатор с добра заплата за стандартите на Русе.Отначало ме гледаха малко на криво,но като видяха как се блъскам и след като с баща й направихме един ремонт само двамата сичко стана оригинално :)
мне ,колега ,за Нукем говорех,нямам и за цел да се заяждам,но тия претенции за семейството...аз не смятам да се женя за тъста или тъщата :mhihi: Пък и толкова непрокопсани лигави деца има от т.нар."добри семейства",не ми се говори...Както и обратно..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 17 Юни 2008, 21:06

TT написа:Големи сте отворковци :mhihi: На такива като вас пожелавам само щерки да им се раждат.:mhihi:

па на такива като тебе само гейтарчета,че да се чудите да ги бийте ли да ги е.ете ли :mhihi: :mhihi: :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 17 Юни 2008, 21:11

Bogat-Beden написа:
RSxRacer написа:
Bogat-Beden написа:
Nukem написа:
Мисълта ми беше,че след като мама и тати са давали тя не се интересува толкова от матерялните облаги колкото от това да намери човек до себе си.Затова пожелах и на колегите да си намерят по една такава за да са щастливи Smile

:bowdown:

Eвала колега много добре го формулира за това говорех в предния си пост,добро смеиство осигурявало на момичето пари,добро образование и т.н,това е истината!
ти явно си синя кръв нещо :roll: не знаех че в Бг има такива... :help: Съгласен съм с репликата на Мишу :)

Ако говориш за мен кръвта ми е съвсем нормална,проблема е че знам стойността на парите и докато през родителите ми минаваха страшно много пари аз бършех стъклата на колите по платените паркинзи за жълти стотинки (бях само на 11).Много си мислех дали родителите и ще ме приемат след като имат много а аз съм си прост бачкатор с добра заплата за стандартите на Русе.Отначало ме гледаха малко на криво,но като видяха как се блъскам и след като с баща й направихме един ремонт само двамата сичко стана оригинално :)
мне ,колега ,за Нукем говорех,нямам и за цел да се заяждам,но тия претенции за семейството...аз не смятам да се женя за тъста или тъщата :mhihi: Пък и толкова непрокопсани лигави деца има от т.нар."добри семейства",не ми се говори...Както и обратно..

Съгласен съм,че има лигавчета и т.н ама далаверата е малкото останали истински трябват да се дръпнат в отбора а не да хукнат при голфаджийте :mhihi: :mhihi: :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 17 Юни 2008, 21:12

RSxRacer написа:
Мишел тука не съм съгласен.Понеже предполагам,че колегата визира точно мен ще ти кажа,че аз не съм я търсил а тя ме намери.Аз само я накарах да изпитва това което и днес.Една стотинка не съм и взел и тя не ми е искала.И двамата работим и вземаме добри пари,нито наще нито техните ни дават.Всеки отделя 80% от парите си за касата а с останалите си купува каквото иска.Мисълта ми беше,че след като мама и тати са давали тя не се интересува толкова от матерялните облаги колкото от това да намери човек до себе си.Затова пожелах и на колегите да си намерят по една такава за да са щастливи :)

п.п Сигурен съм че и ти си така и затова се засягаш,но аз лично се убедих че не всички жени един х.й ги е прайл :)

Виж RSxRacer, не съм сигурна какво имаш точно предвид с това, че и аз съм такава....нито пък се засягам, аз не приемам разговора ни отначало лично, напротив.
Относно това аз каква съм, ще ти кажа, макар че много ще се разводни темата, макар че една част от аудиторията едва ли се интересува от това, което ще кажа, нито пък заслужава да го чуе.
Не си въобразявай, че жената с пари ще ти осигури спокойния живот. Както и мъжа с пари да осигури този на жена си.
За мен като жена извода е следния: Мъжа трябва да е мъж. Трябва да е 1 стъпало над жена си от гледна точка на сигурност за семейството. Жените не трбява да отнемат правото на един мъж да се чувства такъв, защото няма по-голяма трагедия от мъж потиснат и комплексиран от жена си. Както и жената трбява да е жена, и да позволи на мъжа си да се държи с нея като с такава. Тогава ще има хармония, не мама, не тати, не кой колко пари изкарва.
Говорейки от своя гледна точка, ще ти кажа следното: Имам всичко, което е необходимо за това да съм независима, да мога да се справям сама и да не е нужно да разчитам финансово на мъж, и то е защото навремето съм чела книжки , а не съм се прибирала сутрин рано от дискотеките, защото работя и изкарвам сама парите си, живея в собствения си дом, купила съм си сама колата, сама се грижа за нея, знам от къде й се сипва бензин, под капака кое за какво служи и в отговор на един от колегите знам и мусака как се прави. Знам и как се получават подаръци с достойнство, как се приемат цветя ,и как от цялата тази работа мъжа да изпита удоволствие, без аз да съм унизена, без да дължа на никого нищо, и без някой да очаква от мен разни неща в замяна.....
Казвам всичко това, не за да се оправдавам, а за да кажа само, че не е хубаво да слагате всички жени под един знаменател. Може един х.й да ги е правил, както казваш, но и всички от една ......... сте се родили, нали?! Извинявам се.....
Търсете си Човека, парите се изкарват и се губят, вярно е , че в днешно време точно те до голяма степен формират характера на човека, но това не е белега по който един човек се определя като такъв или не.
Имам наблюдения върху различните типажи, от такива на които аз съм плащала сметките и такива които са били много напред. Не визирам дебелаците с лъскавите коли в никакъв случай, че ми се повдига още като ги видя. И в двата случая не е вариант, ако не си от света на този човек.....Искам за пореден път само да отбележа, както каза Nukem, хората трябва да си подхождат, да гледат в една посока, за да вървят нещата, да ги движат заедно, мъжа с една идея напред обаче, и всеки да чувства съответната опора в другия.
Не искам повече да пиша по тази тема, мисля че на всички ни е ясно положението, не държа да убеждама някого в нещо, просто исках да поясня защо бяха всички тези писания от моя страна и кое ме накара два дни да не мога да си свърша работата на работа и да следя темата. Ако продължавам, ще ме изгонят, и тогава трябва да търся някой да ме гледа....ужас! :mhihi: :mhihi: :mhihi: Шегувам се :mhihi:
Хайде, браво на намерилите каквото търсят и успех на тези които още не са. Замислете се дали търсите, където трябва и каквото трябва... ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 17 Юни 2008, 21:59

Мишел, абе ти пордължаваш да ме изумаваш! аз пък никога не съм си търсил жена, пред която да съм с една идея напред- наротив- искам жена, която да е с една идия пред мен, така продължамав да съм нахъсен да се развивам, да ровя, да вървя напред! просто искам човека който е с мен в по-голямата част от времето да ми е бенчмарка, това с което се равнявам- е нормално е ако искаш да се развиваш да си дигаш летвата!
за мутрите - там е ясно- имат некви пари,купили са си по една кола и ходят по заведения- речника им се състои от 100 думи на кръс, половината от които вулгарни и така---има и по-интересни начини за прекарване на времето

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 17 Юни 2008, 23:24

Мишел написа:
RSxRacer написа:
..............................

п.п Сигурен съм че и ти си така и затова се засягаш,но аз лично се убедих че не всички жени един х.й ги е прайл :)

Виж RSxRacer, не съм сигурна какво имаш точно предвид с това, че и аз съм такава....нито пък се засягам, аз не приемам разговора ни отначало лично, напротив.

Нека ти го обясня тогава щом не си ме разбрала.Имам впредвид,че СТЕ малко жените нематериалистки готови със собствена пот и труд да извуювате успеха си а не с отваряне на краката пред тоз и оня.Както казах вече никога не съм позволявал на приятелката си да бъде над или под мен а винаги съм гледал да е до мен,така всички сме доволни и както каза един от колегите по-нагоре нищо от родителите,а само това което си спечелим ние :) Дано си ме разбрала този път.

п.п Без лоши чувства е :)
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fenka85 » 17 Юни 2008, 23:42

И защо по дяволите си помислихте,че само жените са материалистки при това ВСИЧКИ жени???Мъжете по малко материалисти ли сте ме интересува???Струва ми се,че дори сте по-големи.Иначе за момчето ще се намери свястно момиче,верно е че са рядкост,ама има такива.Със сигурност познавам 10-20 такива,но естествено са заети.И това всички жени под един знаменател да се слагат некак си е тапо.
"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 18 Юни 2008, 1:35

Fenka85 написа:И защо по дяволите си помислихте,че само жените са материалистки при това ВСИЧКИ жени???Мъжете по малко материалисти ли сте ме интересува???Струва ми се,че дори сте по-големи.Иначе за момчето ще се намери свястно момиче,верно е че са рядкост,ама има такива.Със сигурност познавам 10-20 такива,но естествено са заети.И това всички жени под един знаменател да се слагат некак си е тапо.

Вече има засегнати...

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 18 Юни 2008, 1:41

така..... чета и чета, щото от няколко дни не сам влизал във форума и доста съм изпуснал, почвам с реплика към Мишел - виж са... верно че сама си вадиш парите, ама не се ли превъздигаш малко повече... и нито ме познаваш нито ще ми кажеш аз кви възможности и колко акъл имам, че да дам на една проста пу*ка да ми се качи на БМВ-то... и да ми се качи ... минава ми през... щото имам още 4 :winky: под 25 години съм, но мога да ти кажа че 98% от момичетата които са били с мен са били с мен поради простата причина че иам много доходна работа и бла бла блааа...... колкото и да не твърдят че не са за пари... сички са за пари, ако не за пари - то за много пари ;) или някаква друга полза. от известно време насам съм се "надул" гледам по-отвисоко на нещата - гледам да проучвам що за момиче говори с мен и т.н.... от нейни познати и т.н. ;) ефекта действа и е полезен. гаджето на един приятел е от Карлово - и тя е говорила на нейните приятелки за мен и първите им въпроси били с какво се занимавам и каква кола карам :mhihi: защо ли :mhihi: може би са перфектните домакини и бла бла блааа и като казала че имам сумати БМВ-та и сичките почнали една по една да и намилат да се запознаят с мене.. като че ли колите и бизнеса ме правят човек :roll: щото и бизнеса и колите да им дам... колите ще ги продадат и ще си купят парцали, а бизнеса ще фалира, щото бизнес без акъл не става ;) аз бизнес ще си направя пак.. и кво става... родиш ли се тъпа к**ва - цял живот ще си такава... :mhihi: е, не не ми обяснявай после колко имало читави екземпляри и т.н.. както каза Алекс сичко опира до размножителния период ;) в момента имам супер приятелка, не я заменям за нищо на света и то защото тя не прави разлика от това дали се вози във вартбург или във БМВ.. за нея е важно да е с мен, а не с колата ми или сребърния ми ланец.. тя е живо доказателство че има и такива, за които не всичко е ценни метали :lol: а мъжете сме полезни изкопаеми, но жената трябва да си знае мястото и да не се меси в мъжките работи... примерно жената да има водеща роля в едно семейство - че тя самата не знае кво иска - семейство ще командва... КЪДЕ ОТИВАШ ТИ МОЖЕ БИ... айде нема нужда ;) всички са к**ва, ама някои са образовани :mhihi: други са квалифицирани ;) и колкото и да е доходна една работа.. ама айде стига толкова разсъждения че е никое време... просто темата е малко като задно със шпер или без шпер :mhihi: жените ни възприемат като банкомат с вибратор, а ние ги възприемаме като цици с говореща функция... cest la vie както казват французите ;) и един съвет към всички залюбващи се в момента :arrow: пари любов не купуват (освен френска) щастието се крие в това да видиш най-красивите очи, да видиш очи, които са готови да направят всичко за теб и да знаеш че човека до теб и в зло и в добро ще е рамо до рамо с теб ;)
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 18 Юни 2008, 8:37

Тържествено обещавам тази тема да я прочета открай докрай, ама друг път... :D

Иска да попитам онези момчета, дето са спрели да мислят: "Защо, докато сте спрели да мислите, не спрете и да пишете?". Нооо, от мен да мине - няма да ги питам това. Ще ги питам друго - не усещате ли как лееекинко се подхлъзвате? ;) :D
"... _ _ _ ..."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 18 Юни 2008, 9:38

Fenka85 написа:Иначе за момчето ще се намери свястно момиче,верно е че са рядкост,ама има такива.Със сигурност познавам 10-20 такива,но естествено са заети.

Като е казал Роби Уилиамс - "All the best women are married and all the hansom men are gay" :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 18 Юни 2008, 10:32

Fenka85 написа:И защо по дяволите си помислихте,че само жените са материалистки при това ВСИЧКИ жени???Мъжете по малко материалисти ли сте ме интересува???Струва ми се,че дори сте по-големи.Иначе за момчето ще се намери свястно момиче,верно е че са рядкост,ама има такива.Със сигурност познавам 10-20 такива,но естествено са заети.И това всички жени под един знаменател да се слагат некак си е тапо.

А ти не слагаш ли мъжете под общ знаменател с това изказване, м? ;) Или това вече не е "тапо"? :)
Съгласен съм, че генерализациите са неверни по дефиниция, но не е това начина да го кажеш. Щото все пак младо момиче до дебел чичка можеш да видиш на порядъци по-често от младо момче до дебела лелка, нали? ;)
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 18 Юни 2008, 10:44

Щото все пак младо момиче до дебел чичка можеш да видиш на порядъци по-често от младо момче до дебела лелка, нали? Wink
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 18 Юни 2008, 10:47

Така става, когато родитилите в миналото са правили деца на килкограм, пък квото стане, не могат да ги осигурят, после същите злобеят, вършат глупости с "голфовете си", очилца, гъзарии, и т.н. Не мисля че жените биха са излагали толкова, ако в БГ обстановката беше нормална, примерно една мед.сестра да може си позволи 4-5годишна кола, а не да взима смешната заплата от 250-300лв?! Да се стягат и да учат, че някой ден много ще съжаляват, а не да си придават важности.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата