Лесните матури ??
Модератор: Общи модератори
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
suki написа:леле,незнам за вас ,но аз видях голям зор докато влезна в сайта на МОН да си проверя оценките-та значи по БЕЛ имам 5.82,а по биология 6.00,охх много съм хепи![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...Браво

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
Две 4-ки
по бг. езил и англииски а не съм ходил 5 години на даскало
умирам си от кеф

It`s party time !
Бг - 4.43
История - 5.10
История - 5.10

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Аз се цепя от девойките-отличнички...
Имам 5 и на 2та изпита (втория ми беше АЕ) и имам цяла надрана кола, като поздрав по случай успешното взимане на матурите

Имам 5 и на 2та изпита (втория ми беше АЕ) и имам цяла надрана кола, като поздрав по случай успешното взимане на матурите

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Re: Лесните матури ??
BMW_325 TDS написа:Еееее са връщам от матура с дигнато кръвно!
батка, ако знаеш във твоето култово писание как успя да дефинираш 99% от причините да е на този хал младото поколение- шапка ти свалям...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Несъм чел цялата тема,но като видях заглавието реших да споделя мнението си за тази пародия наречена МАТУРИ 2008.
Бяхме поставени пред изключително неравни условия.Поне така беше в моя малък град.Докато едни седяха и неможеха да мръднат на чина,наглеждани от лошите квестори,на други майките и роднините диктували по телефона теми,и хората спокойно си преписвали от пищовите подканвани от квесторите
И днес всеки "най-елитен" ученик разпитва и се хвали-ти колко имаш ,ти колко имаш
Аз лично съм що годе доволен от представянето си-напълно самостоятелно имам изкарани по БЕЛ 5.12 и по Математика 5.21
Бяхме поставени пред изключително неравни условия.Поне така беше в моя малък град.Докато едни седяха и неможеха да мръднат на чина,наглеждани от лошите квестори,на други майките и роднините диктували по телефона теми,и хората спокойно си преписвали от пищовите подканвани от квесторите

И днес всеки "най-елитен" ученик разпитва и се хвали-ти колко имаш ,ти колко имаш

Аз лично съм що годе доволен от представянето си-напълно самостоятелно имам изкарани по БЕЛ 5.12 и по Математика 5.21