Българските жени и други му нещица
Модератор: Общи модератори
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Мишел написа:Рядкост са вече, както свестните жени, така и свестните мъже.
Колежке, те нещата са свързани. Дори и на свестните хора им писва, когато срещат непрекъснато друго отношение. Или по-скоро свикват с него, започват да го приемат за нормално.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Подсещам колежките от форума че е време да пуснат една подобна тема за мъжете.....за да видим какво мислят за нас
Процесът не е едностранен и трябва и ние да се поучим от грешките си
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
hemicharger написа:Подсещам колежките от форума че е време да пуснат една подобна тема за мъжете.....за да видим какво мислят за нас
Може, направо да продължат в тази, тъкмо ще има материал за сравнение. Интересно, какво ще излезе

RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
Nukem написа:Да ти кажа Мишел и аз съм се напатил и с бедна жена няма да се хвана никога повече дори да супер красива и умна!По добре да е по-грозничка но от добро заможно семеиство!Ти как виждаш да кажем баща ми да седне с нейния баща и вместо да говорят за бизнес и т.н баща и да е някав бачкер простак и да разправя на нашия как краде нафта и се напива в кръчмата??????!Всеки трябва да си знае мястото!
П.С:няма да пиша повече в темата че е бесмислено/то и това не требваше да го пиша но се изнервих/!
Е ТОВА Е ЗА ЗЛАТЕН МЕДАЛ 1 ТИ МАИ СИ МИСЛИШ ЧЕ БАЩАИ КАТО ИМА КИНТИ ще ти ги даде умира некакъв да му харчи парите е това е пълна деградация на поколението аз имам нагледни примери за бедни и богати мани незнаеш какво си пожелаваш еи ще умра да се смея

забранено му беше да пипа мерца купи момчето нов тв бащтата не даде да махнат стария и още сума ти БАТЕ ЕДИН съвет от мен ако си търсиш жена за женене вземи си с която дасе обичате ако гледаш какви са и родителите мах 5год и сте до там ваще трудно ще говорят за бизнес ако немат общ, дъртия е голяма работа в изтока на жената наща и е пазач па всичко си е супер

Мишу написа:Е ТОВА Е ЗА ЗЛАТЕН МЕДАЛ 1 ТИ МАИ СИ МИСЛИШ ЧЕ БАЩАИ КАТО ИМА КИНТИ ще ти ги даде умира некакъв да му харчи парите е това е пълна деградация на поколението аз имам нагледни примери за бедни и богати мани незнаеш какво си пожелаваш еи ще умра да се смея![]()
пример бащата на момичето шеф в ЦКБ зетя сотаджия мале на момчето му взеха акъла за 3год е разведоха се де ма нашия герои умираше от ограничения тя кара Ц-спорт тои вектра 94
забранено му беше да пипа мерца купи момчето нов тв бащтата не даде да махнат стария и още сума ти БАТЕ ЕДИН съвет от мен ако си търсиш жена за женене вземи си с която дасе обичате ако гледаш какви са и родителите мах 5год и сте до там ваще трудно ще говорят за бизнес ако немат общ, дъртия е голяма работа в изтока на жената наща и е пазач па всичко си е супер
Боже, трудно се разбира....

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
ако е интелигентно момичето се предполага че и родителите и са такива. и не значи че щом нямат пари са тъпанари има и много тапари с пари. според мен няма никакво значение дали е бедно семеиството или богато.
It`s party time !
- тъчи
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е30 м10б18,е36 м52б20
Evelin Cotsev написа:ако е интелигентно момичето се предполага че и родителите и са такива. и не значи че щом нямат пари са тъпанари има и много тапари с пари. според мен няма никакво значение дали е бедно семеиството или богато.

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Аре сега и до родителите стигнахме...с жената живеем на 200 км от моите и на 450 от нейните родители. Нищо не искаме и не търсим от тях нито те от нас и се виждаме само по празници и си ни е супер. Запознали сме ги и сме ги оставили да се оправят - ако се харесват - хубаво, ако не - да са живи и здрави...жена за женене ли се търси, или рода, да ги викаш като събираш картофите...Ше дойде некой си външен в къщата ми, ше ми купи телевизор, па и ше ми казва кой да оставя и кой не...айде стига бе...в случая не са родителите проблема...глупавото мамино момиченце е проблема...щото някои (и жени и мъже) така са се хванали за полата на мама, че отърване няма...Или па тия филми - едните родители дали толкова, другите еди колко си, дай сега да си ги записваме и да си водим счетоводство и да се изтъкваме...затова в семейството ми има закон - "НИЩО ОТ РОДИТЕЛИТЕ! ТОЧКА!" И пак се сърдят (щото не сме им давали да ни помагат), ама поне така ги знам за кво се сърдят и още нещо - така търканията не са между мен и жена ми...
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Мишел написа:hemicharger написа:Много мъка по тоя свят братяяяяяя.....
Както каза един колега "търсете си жени с пари".....до сега повечето ми жени са от доста "заможни" семейства. Кво да ви кажа...едно момиче когато е свикнало на живота който мама и тати и дават (знаете специално че един баща дава всичко за дъщеря си) иска и любимия човек да може да й даде същото.........ИМПОСИБЪЛ...поне не се виждам способен в следващите 2-3 години
Ми като не се виждаш способен, недей да пишеш и да се оплакваш....
Ами намери начин как да можеш за си позволиш да бъдеш с красива и умна жена, ама явно не можеш, с това си мислене.... то стана като лисицата и гроздето...
Значи и мъжете вече търсят жени с пари, защо ли?! Че по-лесно!Жалка работа- мъж да легне на ръцете на жена си.... да има как жена ти да те издържа, ще си най-великия и доволен мъж на света!
Кой клас си , ако не е тайна?Че си толкова просветен, препатил и извадил всичките си житейски изводи?
Мишел тука не съм съгласен.Понеже предполагам,че колегата визира точно мен ще ти кажа,че аз не съм я търсил а тя ме намери.Аз само я накарах да изпитва това което и днес.Една стотинка не съм и взел и тя не ми е искала.И двамата работим и вземаме добри пари,нито наще нито техните ни дават.Всеки отделя 80% от парите си за касата а с останалите си купува каквото иска.Мисълта ми беше,че след като мама и тати са давали тя не се интересува толкова от матерялните облаги колкото от това да намери човек до себе си.Затова пожелах и на колегите да си намерят по една такава за да са щастливи

п.п Сигурен съм че и ти си така и затова се засягаш,но аз лично се убедих че не всички жени един х.й ги е прайл

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Мисълта ми беше,че след като мама и тати са давали тя не се интересува толкова от матерялните облаги колкото от това да намери човек до себе си.Затова пожелах и на колегите да си намерят по една такава за да са щастливи Smile

Eвала колега много добре го формулира за това говорех в предния си пост,добро смеиство осигурявало на момичето пари,добро образование и т.н,това е истината!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
The_Ancient написа:alx написа:...
Е тук вече отиде малко далече. Тогава защо всички жени обичат кабриолетите (поне от тези които аз познавам няма изключения)? Защо ходят голи през зимата? Хората си имат своите особености, наистина имаме общо с животинските инстинкти, ама не сме баш животни - не всички де
не ни личи просто от пръв поглед- на повечето от нас...
иначе ако има достатъчно време - статистически винаги житейските ни решения са продиктувани от майката-природа.
за кабриотата- не съм сигурен. малките момиченца харесват да ги виждат във открити коли- да. ма това са комплекси общо взето. смислената жена винаги е леко интровертна и гледа да играе на сигурно- особено ако има деца...
Последна промяна alx на 17 Юни 2008, 20:44, променена общо 1 път
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
ти явно си синя кръв нещоNukem написа:Мисълта ми беше,че след като мама и тати са давали тя не се интересува толкова от матерялните облаги колкото от това да намери човек до себе си.Затова пожелах и на колегите да си намерят по една такава за да са щастливи Smile![]()
Eвала колега много добре го формулира за това говорех в предния си пост,добро смеиство осигурявало на момичето пари,добро образование и т.н,това е истината!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Bogat-Beden написа:ти явно си синя кръв нещоNukem написа:Мисълта ми беше,че след като мама и тати са давали тя не се интересува толкова от матерялните облаги колкото от това да намери човек до себе си.Затова пожелах и на колегите да си намерят по една такава за да са щастливи Smile![]()
Eвала колега много добре го формулира за това говорех в предния си пост,добро смеиство осигурявало на момичето пари,добро образование и т.н,това е истината!не знаех че в Бг има такива...
Съгласен съм с репликата на Мишу
Ако говориш за мен кръвта ми е съвсем нормална,проблема е че знам стойността на парите и докато през родителите ми минаваха страшно много пари аз бършех стъклата на колите по платените паркинзи за жълти стотинки (бях само на 11).Много си мислех дали родителите и ще ме приемат след като имат много а аз съм си прост бачкатор с добра заплата за стандартите на Русе.Отначало ме гледаха малко на криво,но като видяха как се блъскам и след като с баща й направихме един ремонт само двамата сичко стана оригинално

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info