Трябва ми адвокат, за консултация по ЗДП
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
Ще се оправим, ще се оправим... не 800 дними 800 години няма да ни стигнат...
А до момчето с проблема, ако ще и Е 66666666666 да имаш пак толкова щи е акъла в главата... хах.. голям паралия ли го играйш или?
Аз немога да разбера с какъв акъл се качвате след употреба на алкохол да шофирате... Но някой ден, когато направите белята или някой пиян направи белята с ваш близък сигурно ще осъзнаете колко е сериозен проблема... ама защо трябва да се стига до там?
Ебахти наглия народ... а ако успееш да осъдиш кат ти пикая на ебаната България!!!
А до момчето с проблема, ако ще и Е 66666666666 да имаш пак толкова щи е акъла в главата... хах.. голям паралия ли го играйш или?
Аз немога да разбера с какъв акъл се качвате след употреба на алкохол да шофирате... Но някой ден, когато направите белята или някой пиян направи белята с ваш близък сигурно ще осъзнаете колко е сериозен проблема... ама защо трябва да се стига до там?
Ебахти наглия народ... а ако успееш да осъдиш кат ти пикая на ебаната България!!!

- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Кво стана бе отворко ще звниш ли или си приказваш само?
Евала на модератора, че заключи другата ти тема но остави тази да те храниме. Обаче тъпото си е тъпо и да му говориш той си мисли, че може си кара пил и е хванал бога за шлифера. Толкова хора изпозагинаха заради алкохол и превишена скорост а тоз убавец даже и се хвали по форумите. Че на всичкото отгоре иска да съди държавата
Евала на модератора, че заключи другата ти тема но остави тази да те храниме. Обаче тъпото си е тъпо и да му говориш той си мисли, че може си кара пил и е хванал бога за шлифера. Толкова хора изпозагинаха заради алкохол и превишена скорост а тоз убавец даже и се хвали по форумите. Че на всичкото отгоре иска да съди държавата

- horhef
- младши ентусиаст
-
eraziel написа:'Ми тя държавата си е за съдене![]()
А хората ще продължават да умират не заради такива с възможности, а заради това, че някои хора не си вършат работата и правото да убиеш някого струва 20 лева между книжката и талона ...
Абе не ни е виновна държавата, че някой отрепки карат пияни.
Напоследък уж се стегна яко контрола за алкохола но някой таарикатчета си продължават както са свикнали на село и се мислят за недосегаеми. Имаше още един тука в тази или другата заключената вече тема, който обасняваше как бил изпил 2 бири и 2 големи водки и му показало 0.6. Аз се чудя на такива хора малко не ги ли е срам да го казват това? Или те на село така си правят още от сутринта на кирка?
- horhef
- младши ентусиаст
-
До колкото знам може и да греша разбира се, пиеш една малка бира макс и то не на гладно и можеш да караш ама повече 

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
И аз съм карал пил, многократно. Но един ден, когато Господ спря да ме пази за 7 месеца катастрофирах 3 пъти с тотални щети, като при 2 от ударите аз бях зад волана. След като се удариш със 135км/ч в дърво нещата се променят. Започнах да гледам по съвсем друг начин на нещата от живота и си припомних колко пъти е можело да убия някого или пък себе си. Оттогава предпочитам да си давам колата да я кара някой трезвен и разумен шофьор, а аз си се возя. Много млади хора си отидоха. когато ходим по гробищата на годишнината на дядо ми виждам адски много гробове на мои набори, че и по-малки. На малки деца и т.н. А писалият темата да ме извинява, но е идиот и то нагъл даже... Оставих я отворена, туко някой му налее акъл в празната глава, а не да "злобееме", както се изрази той. Каква злоба видя? Аз видях само един глупав човек, написал първото мнение в темата 

- horhef
- младши ентусиаст
-
Иво написа:И аз съм карал пил, многократно. Но един ден, когато Господ спря да ме пази за 7 месеца катастрофирах 3 пъти с тотални щети, като при 2 от ударите аз бях зад волана. След като се удариш със 135км/ч в дърво нещата се променят. Започнах да гледам по съвсем друг начин на нещата от живота и си припомних колко пъти е можело да убия някого или пък себе си. Оттогава предпочитам да си давам колата да я кара някой трезвен и разумен шофьор, а аз си се возя. Много млади хора си отидоха. когато ходим по гробищата на годишнината на дядо ми виждам адски много гробове на мои набори, че и по-малки. На малки деца и т.н. А писалият темата да ме извинява, но е идиот и то нагъл даже... Оставих я отворена, туко някой му налее акъл в празната глава, а не да "злобееме", както се изрази той. Каква злоба видя? Аз видях само един глупав човек, написал първото мнение в темата
Сгрешил си но си си взел поука

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2