Българските жени и други му нещица

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 17 Юни 2008, 5:23

и друго. забелязали ли сте че жените обичат да карат големи джипове?

а забелязали ли сте че във природата мъжкия екземпляр е голям, устат, със шарена одежда а женската общо взето сива, тиха и със защитна окраска?

каква е връзката?

че жената предвид на житейската й мисия гледа да е на сигурно, да няма много риск и тн.... това е обусловено пак от факта че тя е отговорна за отглеждането на поколението- от там и всякакви рискови ситуации са и статистически противопоказани.... а големите джипове осигуряват известна степен на защитеност.. въпрос на вързани жици във съзнанието й. аз мога съвсем отговорно да кажа че когато жената я удариха ако не беше във 3 тона джип нещата щяха да са много грозни...

нещата са прости. и едновременно със това - сложни. щото ние (мъжете) не сме направени да ги разбираме. и затова са ни интересни дамите ;) въпрос на предизвикателство... и последващото продължаване на поколението ;) и кръга се затваря :mhihi:
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Ancient » 17 Юни 2008, 6:34

alx написа:...

Е тук вече отиде малко далече. Тогава защо всички жени обичат кабриолетите (поне от тези които аз познавам няма изключения)? Защо ходят голи през зимата? Хората си имат своите особености, наистина имаме общо с животинските инстинкти, ама не сме баш животни - не всички де :mhihi:

drift master
Аватар

Мнение от stjoker » 17 Юни 2008, 6:58

Нещо бъркате нещата, защото сравнявате 20 годишни пикли с жени ..
на жените им е в биологията да са такива, каквито ги описва Алекс ..
всичко останало са временни влечения и пориви ...
ами като стане на 26 ... 28 .. 30 ... нагледал съм се на материалистки, които като стигнат тая възраст, накрая от нямане накъде, хващат най-големия киртак само и само да им направи някое дете .. щото той биологичния часовник трака, чука ... накрая се разхлопва ..
навсякъде водата тече по един и същ начин .. нито държавата, нито мъжете в нея определят "какво искат жените"
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 17 Юни 2008, 9:28

klintan66, съгласен съм с теб то с жените е като с катаджиите, като има кой да дава, ще има и кой да взима. Лошото е, че ние така ги научихме :(

П.С. Разбрах те, за ///М-ката, ама при 1.6 мотор само 10-годишен би повярвал :mhihi:

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 17 Юни 2008, 9:33

Жената е като куршум с изместен център на тежестта - влиза през сърцето, минава през джоба и излиза през носа!!!!

Честито на печелившите! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 17 Юни 2008, 9:40

Много мъка по тоя свят братяяяяяя.....
Както каза един колега "търсете си жени с пари".....до сега повечето ми жени са от доста "заможни" семейства. Кво да ви кажа...едно момиче когато е свикнало на живота който мама и тати и дават (знаете специално че един баща дава всичко за дъщеря си) иска и любимия човек да може да й даде същото.........ИМПОСИБЪЛ...поне не се виждам способен в следващите 2-3 години
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 17 Юни 2008, 9:48

hemicharger написа:Много мъка по тоя свят братяяяяяя.....
Както каза един колега "търсете си жени с пари".....до сега повечето ми жени са от доста "заможни" семейства. Кво да ви кажа...едно момиче когато е свикнало на живота който мама и тати и дават (знаете специално че един баща дава всичко за дъщеря си) иска и любимия човек да може да й даде същото.........ИМПОСИБЪЛ...поне не се виждам способен в следващите 2-3 години

Ми като не се виждаш способен, недей да пишеш и да се оплакваш....
Ами намери начин как да можеш за си позволиш да бъдеш с красива и умна жена, ама явно не можеш, с това си мислене.... то стана като лисицата и гроздето...
Значи и мъжете вече търсят жени с пари, защо ли?! Че по-лесно!Жалка работа- мъж да легне на ръцете на жена си.... да има как жена ти да те издържа, ще си най-великия и доволен мъж на света!
Кой клас си , ако не е тайна? :roll: Че си толкова просветен, препатил и извадил всичките си житейски изводи?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 17 Юни 2008, 10:06

alx написа:...

:bowdown:

Много интересна тема се разви тука :mhihi:
Според мен не е луд този, който яде баницата, ами този който му я дава... Колко от вас ще откажат на красиво, умно момиче с кола за 100 + хиляди лева, което се държи добре с вас, сваля ви звезди и обещава да ви направи живота цветен ? :roll: Защото хората с пари далеч не са само грозни, дебели и прости...

Жените са такива, защото така са ги научили мъжете. Докато има такива, които безразборно купуват коли и жилища, плащат на пластични хирурзи и модни дизайнери да ъпгрейдват новите си гаджета - естествено ще има и желаещи 'потребителки'....

Има и друго нещо ... Народа масаво забогатя ( и същевременно обедня ) Вече "тия със скъпите коли" не само мутри и престъпници. Частния сектор много се разви в БГ и скъпи коли и къщи могат да си позволят вече много, много обикновени, ОБРАЗОВАНИ и добре изглеждащи хора, които ЕСТЕСТВЕНО са предпочини от жените...

Пък и в днешно време е по-лесно жената да си намери такъв. Например младо момиче, single, отива в Планет клуб и се ослушва за 'ново гадже...' :mhihi: Имайки в предвид шоурума отпред е доста по - вероятно да попадне на някой готин тип с Ламбо, отколкото на някой с е30-ка или Кадет, освен ако не се ослушва специално за такъв, което би било против всякаква логика и биологични закони :confused: ...

Не ме разбирайте погрешно, не го удобрявам това, но го приемам като почти нормално и си викам "к'во да правиш, в такъв свят живеем..."
2000 години сме били силния пол, може би нещата започват да се обръщат :shock: От нас си зависи дали ще го позволим ;)

Не слагам всички жени под общ знаменател, но за жалост всички започват да си приличат ужасно много, и не знам за вас, но като цяло далеч не харесвам това което са... Ама какво да правиш, и без тях не може :D Червиви ябълки...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 17 Юни 2008, 11:44

Мишел написа:

Ами намери начин как да можеш за си позволиш да бъдеш с красива и умна жена, ама явно не можеш, с това си мислене.... то стана като лисицата и гроздето...
Значи и мъжете вече търсят жени с пари, защо ли?! Че по-лесно!Жалка работа- мъж да легне на ръцете на жена си.... да има как жена ти да те издържа, ще си най-великия и доволен мъж на света!
Кой клас си , ако не е тайна? :roll: Че си толкова просветен, препатил и извадил всичките си житейски изводи?

:mhihi: Колежке не се оплаквам......пък и не съм споменавал никъде че искам жена ми да ме издържа....не съм някой мързелив сопол или НЕСПОСОБЕН лентяй. Сам се издържам и живота ми е повече от прекрасен. Който ме познава може да потвърди. Друго имах в предвид - Момичета, които в живота им парите никога НЕ са били проблем, свикнали са да обикалят света и семейството да плаща шопинга в Италия и къде ли не.
Аз не впечатлявам хората с пари...имам други качества.
Млад ли изглеждам на снимките в профила че правиш закл. че съм ученик? :mhihi:
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 17 Юни 2008, 11:58

Мишел написа:

Проблема при мен е друг, Мишел...аз, както hemicharger имам добър стандарт...над средния...издържам се сам, плащам и 80% от разходите на майка ми и брат ми...бачкам като вол, понякога 7 дни в седмицата, включително и някоя вечер...гърбя се защото има защо!
Та при мен конкретно ... абе, да ти го кажа направо-не си правя труда да впечатля някоя жена (не ме разбирай погрешно-не съм някой с голямо самочувствие, пръскащ пари наляво и надясно, с едничката цел някоя (в повечето случай-пикла) да се прехласне )...идва момент, в който Жената трябва да впечатли Мъжа-мислила ли си за това?Не търся секс за една нощи...или седмица...или месец...търся жена, която да си заслужава!Щото повярвай ми нагледал съм се и на лигли и на глупави жени и на материалистки...та в такъв случай, поглеждайки от друг ъгъл на нещата не мислиш ли, Вие Жените само патите от подобен тип поведение?На надути, на меркантилни и т.н. ??
Смятам, че жената с главно Ж е тази, която знае какво иска, но в същото време съумява да запази индивидуалното...красивото...женственото...ЕСТЕСТВЕНОТО в съвременния свят...помисли си ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 17 Юни 2008, 12:09

Dimitroff написа:

Проблема при мен е друг, Мишел...аз, както hemicharger имам добър стандарт...над средния...издържам се сам, плащам и 80% от разходите на майка ми и брат ми...бачкам като вол, понякога 7 дни в седмицата, включително и някоя вечер...гърбя се защото има защо!
Та при мен конкретно ... абе, да ти го кажа направо-не си правя труда да впечатля някоя жена (не ме разбирай погрешно-не съм някой с голямо самочувствие, пръскащ пари наляво и надясно, с едничката цел някоя (в повечето случай-пикла) да се прехласне )...идва момент, в който Жената трябва да впечатли Мъжа-мислила ли си за това?Не търся секс за една нощи...или седмица...или месец...търся жена, която да си заслужава!Щото повярвай ми нагледал съм се и на лигли и на глупави жени и на материалистки...та в такъв случай, поглеждайки от друг ъгъл на нещата не мислиш ли, Вие Жените само патите от подобен тип поведение?На надути, на меркантилни и т.н. ??
Смятам, че жената с главно Ж е тази, която знае какво иска, но в същото време съумява да запази индивидуалното...красивото...женственото...ЕСТЕСТВЕНОТО в съвременния свят...помисли си ;)

Мислила съм.....и над едната и над другата гледна точка....както казах и преди няма идеално права страна. Просто ми става неприятно, когато чета как само мъжете недоволстват, обиждат дори и слагат под един знаменател всички жени, а повечето не са си дали тази равносметка, която ти толкова добре описа...
А обясняват съученичките им....на приятелките на майките им дъщерите....онези от баровете и кафенцата.....другите с ноктите и незнам си какво.... т.е. сериозно неаргументирани гледни точки.
Патим да, аз лично съм патила от това, че даден мъж разсъждава с общия знаменател, защото знам че някой боклук преди мен го е накарал да мисли така....и така да се държи. Затова ми е неприятно. Рядкост са вече, както свестните жени, така и свестните мъже.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 17 Юни 2008, 12:26

Да ти кажа Мишел и аз съм се напатил и с бедна жена няма да се хвана никога повече дори да супер красива и умна!По добре да е по-грозничка но от добро заможно семеиство!Ти как виждаш да кажем баща ми да седне с нейния баща и вместо да говорят за бизнес и т.н баща и да е някав бачкер простак и да разправя на нашия как краде нафта и се напива в кръчмата?????? :mhihi: !Всеки трябва да си знае мястото!
П.С:няма да пиша повече в темата че е бесмислено/то и това не требваше да го пиша но се изнервих/!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 17 Юни 2008, 12:34

Nukem написа:Да ти кажа Мишел и аз съм се напатил и с бедна жена няма да се хвана никога повече дори да супер красива и умна!По добре да е по-грозничка но от добро заможно семеиство!Ти как виждаш да кажем баща ми да седне с нейния баща и вместо да говорят за бизнес и т.н баща и да е някав бачкер простак и да разправя на нашия как краде нафта и се напива в кръчмата?????? :mhihi: !Всеки трябва да си знае мястото!
П.С:няма да пиша повече в темата че е бесмислено/то и това не требваше да го пиша но се изнервих/!

Хахахахаа, айде спираме наистина, не е хубаво да се хапем тук, просто си говорим, ама нещо се и поядосваме :mhihi:
И аз си казах , че днес няма да пиша, ама пак се ядосах.
Факт, всеки трябва да си знае мястото! Напълно те подкрепям!
За да няма разрив на интереси, взаимоотношения и в последствие непоносимост :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 17 Юни 2008, 12:41

Факт, всеки трябва да си знае мястото! Напълно те подкрепям!
За да няма разрив на интереси, взаимоотношения и в последствие непоносимост muhihihihi muhihihihi muhihihihi

:yes: Напълно вярно!Евала!:)
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 17 Юни 2008, 12:45

:OT: :OT: :OT: :OT: :OT: :OT: :OT: :OT:
а бе аз се чудя какво и липсва на темата ами то Дзвер го няма да дойде да ви запуши устите :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата