Разкасче за една бимичка и едно голфченце!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Разкасче за една бимичка и едно голфченце!
Здравейте колеги! Искам и аз да споделя нещо с вас! От доста време чета форума за историиките, и на мен сношти ми се случи нещо доста интересно!
Карам си аз по царигратско съвсем спокойно и изведнаж зад мен се залепя некво голфче, и кара платно зад мен! Минаваме плиска и ония пак зад мен, в следващия момен голфчето решава да мине от ляво и се изравнява с мен, и батката в голфа ми показва сас жестове да се варкаме ( аз по принцип сам спокоен човек и не обичам в града да прая глупости ), и така върнах един заб назад и в първия момент го драпнах лекичко да му покажа че няма шанс щото имаше и други коля при което голфчето се нае и вследващия момент ми сече патя.
При което направо полудях трагнах от ляво и с жестове го питам какво прай и ония ми показва от петте праста средния. Нацепих бимата и го лапнах със мисалта да му сека патия но имаше други коли и можеше да стане белата. При което настапах още малко и го изгубих от поглед, карах със 180 някаде. Знам че повечето ще ме наредят за това ама първо няма как да оставя тоя прошляк да ме вземе и второ му показах коя е истинската марка. А средния праст следвщия път ако го видя някаде ще му го навра там кадето не изгрява слънце

Карам си аз по царигратско съвсем спокойно и изведнаж зад мен се залепя некво голфче, и кара платно зад мен! Минаваме плиска и ония пак зад мен, в следващия момен голфчето решава да мине от ляво и се изравнява с мен, и батката в голфа ми показва сас жестове да се варкаме ( аз по принцип сам спокоен човек и не обичам в града да прая глупости ), и така върнах един заб назад и в първия момент го драпнах лекичко да му покажа че няма шанс щото имаше и други коля при което голфчето се нае и вследващия момент ми сече патя.

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
Re: Разкасче за една бимичка и едно голфченце!
Kregec написа:Здравейте колеги! Искам и аз да споделя нещо с вас! От доста време чета форума за историиките, и на мен сношти ми се случи нещо доста интересно!
Карам си аз по царигратско съвсем спокойно и изведнаж зад мен се залепя некво голфче, и кара платно зад мен! Минаваме плиска и ония пак зад мен, в следващия момен голфчето решава да мине от ляво и се изравнява с мен, и батката в голфа ми показва сас жестове да се варкаме ( аз по принцип сам спокоен човек и не обичам в града да прая глупости ), и така върнах един заб назад и в първия момент го драпнах лекичко да му покажа че няма шанс щото имаше и други коля при което голфчето се нае и вследващия момент ми сече патя.При което направо полудях трагнах от ляво и с жестове го питам какво прай и ония ми показва от петте праста средния. Нацепих бимата и го лапнах със мисалта да му сека патия но имаше други коли и можеше да стане белата. При което настапах още малко и го изгубих от поглед, карах със 180 някаде. Знам че повечето ще ме наредят за това ама първо няма как да оставя тоя прошляк да ме вземе и второ му показах коя е истинската марка. А средния праст следвщия път ако го видя някаде ще му го навра там кадето не изгрява слънце
![]()
![]()

То из имах една такава подобна случка пак с едно фолф4е 3ка...нз колко коня беше...само знам че се изравнихме...почнах ме от 2ра летящ старт...и като набих 3та повече не го и видях през живота си

- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Ако вземеш да се научиш да пишеш правилно, вместо да правиш простотии по улиците - цена няма да имаш. 

"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
И аз това викамFeanor написа:Ако вземеш да се научиш да пишеш правилно, вместо да правиш простотии по улиците - цена няма да имаш.

А и 316 компакт е по скоро дамска отколкото спортна кола.Така че внимавай много къде си го вадиш че има много срм да береш.

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
body написа:И аз това викамFeanor написа:Ако вземеш да се научиш да пишеш правилно, вместо да правиш простотии по улиците - цена няма да имаш.![]()
А и 316 компакт е по скоро дамска отколкото спортна кола.Така че внимавай много къде си го вадиш че има много срм да береш.
Може да е всякаква, но по-важното е, че друга е "Гей колата на годината" в Щатите..примерно

(Golf)
Браво колега, няма да те виня за високата скорост, тъй като аз не съм по-малко чист от теб, но евала - показал си му кой е баш майстора!

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
От известно време се убеждавам, че не само ние обсъждаме "голфаджиите", но и те нас и искат да си ги мериме. Последния пример беше в събота - един с Голф 3 се опита да се покаже, колко е велик (номера беше ЕН..., тъмно син) и беше голям зор да ме изпревари на магистралата към София (аз карах със 130 км/ч) с риск да блокира двигателя си. Оставих го да се отдалечи и след това го отминах като пътен знак само да му покажа, че БМВ-то си върви, даже и на нафта... След това си карах отново със 130, но не посмя да ме изпревари повече...
Последна промяна Vlados на 17 Юни 2008, 8:07, променена общо 1 път
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Их, ама сте юнаци. Ебаси и жалката работа. Първо, научи се да пишеш. Един буквар ще свърши работа. Вярно, че караш БМВ, ама понякога това не стига. Почти всяка дума ти е с правописна грешка. Знам, че това не е форум по правопис, ама по този начин сваляте и нивото на марката. Гледах един известен български писател, който каза следното: Гледам една страхотна кола, последен модел Мерцедес. Колата изглежда като бижу. И си викам - за да я има тази кола, колко гениални инженери, дизайнери и какви ли не още са си напрягали мозъците, развивали са технологиите, инвестирали са ужасно много труд и милиони евро, а като погледнеш зад волана - примат.
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Anthony_J написа:...
Гледах един известен български писател, който каза следното: Гледам една страхотна кола, последен модел Мерцедес. Колата изглежда като бижу. И си викам - за да я има тази кола, колко гениални инженери, дизайнери и какви ли не още са си напрягали мозъците, развивали са технологиите, инвестирали са ужасно много труд и милиони евро, а като погледнеш зад волана - примат.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
не, че ме брига, а и на толко бири хич не ми пука
ама ми е интересно
КАК така се връзвате на всички, които пожелаят да се бягат с вас в града. Няма абсолютно никакъв смисъл. Най-много да си навлечеш беля на главата, което не ти пожелавам. ТЪПО Е! Кога ще се научат хората, че в града с повече от 60-70 не се кара и то на много малко места. 180 е за затвор, ДА, случвало се е, не се гордея и няма да го повторя никога.
ДАНО ДА НИ ДОЙДЕ ЪКЪЛА НА ВРЕМЕ, НА ЦЕЛИЯ НАРОД!
п.с. ама едва ли

КАК така се връзвате на всички, които пожелаят да се бягат с вас в града. Няма абсолютно никакъв смисъл. Най-много да си навлечеш беля на главата, което не ти пожелавам. ТЪПО Е! Кога ще се научат хората, че в града с повече от 60-70 не се кара и то на много малко места. 180 е за затвор, ДА, случвало се е, не се гордея и няма да го повторя никога.
ДАНО ДА НИ ДОЙДЕ ЪКЪЛА НА ВРЕМЕ, НА ЦЕЛИЯ НАРОД!
п.с. ама едва ли

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Kregec
- ентусиаст
-
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
[quote="vicho"] ДА, случвало се е, не се гордея и няма да го повторя никога. quote]
Колега не се заричай
Колега не се заричай

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Kregec
- ентусиаст
-
Това което съм направил не се гордея! Бях се зарекъл да не прая глупости, след като един прител с една Е36 като се пребираше от Поморие с още 4 човека изправи един завой със 180 и направи около пет лупинга в нивата, изглежда някой го пази се отърваха само със натъртвния. Ама от бимата нищо не ставаше. За това наистина си признавам, че не се гордея с това 

- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Аз примерно си карам с около 70 до 90 максимум и то по най големите булеварди,ама някой направи ли се на мъж се е стигало и до около 200 (засеге)
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
СЕЛЯНИНО, докараха новите голфове - същите кошници като едно време
пич, като видиш голф - внимавай, лепенките ремус повишават мощността му до 500+ к.с.
кво им обръщате внимание, от време на време се гавря с такива трупове, ама не е целта на задачата на един контакт 316ка да покаже сила, все пак това е кола да си возиш дупето, не я тормозете

пич, като видиш голф - внимавай, лепенките ремус повишават мощността му до 500+ к.с.

кво им обръщате внимание, от време на време се гавря с такива трупове, ама не е целта на задачата на един контакт 316ка да покаже сила, все пак това е кола да си возиш дупето, не я тормозете