'Що за животни са тези!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: 'Що за животни са тези!
Azidaha написа:
Е а кажете ми бе хора, как да се не ядосвам с такива, как?
Е как... застигаш го, засичаш го, че да спре, отиваш и най-спокойто му взимаш ключовете от колата и гледаш да ги метнеш някъде, където да не може да ги намери.... и си тръгваш.....

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Наистина е така... простака си е простак на к'вото и да се качи, но е факт че повечето "селяни" се качват или на голф или на 3-ка (БМВ). Незнам ама при нас ако идеш в циганската махала автомобилите са следните - Golf2 (най-много), Golf3 (сравнително малко...) няколко мерцедеса 190 2.5 бензин и БМВ Е36 (повече от Golf 3-те)... е има и 3-4 ладички/жигулки червени поизостанли с ъпгрейда
Аз ако трябва да съм честен съм виждал страшно много келемета, но не съм видял нито един "селянин" с 5-ица или 7-ица, ама то не защото немогат да ги купят ами сигурно не са такива "бегачки"... Важното е да се държим колегиално на пътя и да пазим както себеси, така и тези около нас иначе и ние ще попаднем в "Черната хроника"...

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Аз днес си карам със 70-80 в града изпреварвам едно БРАВО дизел 75 коня с един чичо и една леля вътре и си карам.След малко гледам БРАВО-то в лява лента и сажди яко отзад.Зад Браво-то една НЕКСИЯ селска с тъмни стъкла
дава къси дълги на Браво-то.Спряхме на светофара аз в средна лента Бравото и Нексията в лява.Аз първа кола Бравото и то Нексията зад Бравото.Светва зелено аз си тръгвам съвсем спокойно,Бравото горе долу спокойно щото тъпака със селската Нексия го притеснява отзад.Бравото дърпа малко пред мен и този с Нексията влиза в моята лента и почва едни слаломи между колите демонстративно.Това става в момент на катерене на Карловския надлез.Всички които са били на събора го знаят защото са минали оттам.Оттам аз яко газ настигам Нексията и давам мигач и я изпреварвам.Тъкмо в момента в който моята предница е до задна лява врата тъпанара набива яки спирачки така че гумите просвирват и колата се дебалансира и заклаща.Много ми стана смешно защото тоя явно искаше да ме стресне,ама без резултат предполагам само стана смешен пред приятеля си.После не посмя да ме изпревари макар че аз си намалих до 70.На светофара направи поредната тъпотия като мина на червено.Този съм го набелязал вече.Сива Нексия с тъмни стъкла отзад номера завършва е PB.... AC не запомних цифрите.Който има инфо да дава.

- pandev22
- младши ентусиаст
-
естестженото продалжение на golf 2 и 3 е фиат брава 4е е по евтина от е36. селяннията няма краи по пътищата и няма да има докато не спрат да си плащат книжките
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
mrboombastic написа:Много ми е интересно,какво правят фенове на голф в тоя форум???
колега требва да има фън

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
от това ме бе6е страх е36 да се сравнява с голф
но ние сме си виновни както и да е.Аз се опитвам да съм примерен шофИОр(немога да намеря ера) 4е не съм си намерил колата или книжката на пътя 4е и да давам пари на държавата,нито мама и тате ми праят колата когато иска ремонт,нито някои ми плаща актовете.Но келеши на моята възраст тате им купува Е36 шот ем убао ем евтино и тоя мухлио си мисли 4е кара самолет.4акааи малко веее как аз ша отделям половин заплата за джанти ще ги пазя като о4ите си и ще ги дера по бордюрите защото тоя има комплекс 4е колата му е голф 2 или 4е е36-цата му е 1.6 със изтървали амортисиори и разлопани кори на вратите.Пълно е с таквис вси4ки сме такива понякога.Няма на4ин тва е положението.

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Един такъв голперджия вчера ми се лепеше на цариградско - Светнах фаровете и замалко не захапа мантинелата
. После да видиш как пази дистанция.

Миналата седмица от т.нар. Голфаджии щеше да ме размаже на волана на колата. Карам в локалното на Суходол, което попрницип е забранено, но отсечката която трябваше да мина е 50м в забраненото или 1км. по главната в задръстването. Минавам аз през забраненото локално, и гледам се задава едно голфче срещу мен. Загледах се, защото беше с наточени фарове и караше на дълги. В същия момент виждам и пушилката която се вдига зад него и разбирам за какво идва реч. Бия десен волан и спирачки и спирам до някакви коли които са паркирали (неправилно разбира се). Няма и 3 секунди по-късно момчето което беше може би на около 20-21 макс ( с 2години по-голям от мен) профучава с газ покрай мен, като колата ми чак се разтресе от въздушната струя! А все пак колата с която бях (Suzuki Vitara) не е хич лека. Откачени много ей! И аз карам бързо, но не и в града! (има тема, която доста се критикува моето каране) Като искат да се състезават, защо не ходят извън града тея?!?
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Не бъркайте понятията - "Голфаджия" не е човек, който кара Голф, а е диагноза за олигофлен зад волана. Нищо лично, не искам да обиждам коректните, но наистина има доста "голфаджии" с Е36-ци (предимно мургави), явно Голфовете са им слабички вече и се мятат на БМВ-та.
Хехех Всички май малко или много сме имали премеждия със тез проклети гоуфаджий
и аз много ги обичам особенно на грацко каране
да им праем ластичета
а видя ли ги извън града по добре далеч пред тях или зад тях също на далеч щото всеки 2-ри който вземе книжка си копува голф2 или вече по модерно е голф3 и с приятели се качат и тои почва "брат глей ся ква е пъргава и как излита на старта на сфетофара" обаче не вижда че на сфетофара до него седи черно е36 и след като светне зеленото ФАЛ СТАРТ щото бмв-то вече е 50 метра нарпед
;);)

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3