Спирате ли на пешеходци?
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
Спирате ли на пешеходци?
Аз лично спирам без значение каде се намирам, т.е. дали има пешеходна пътека, дали е на светофар или пр.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
да, винаги на пешеходна пътека иначе зависи от ситуацията
иначе: http://www.dnes.bg/article.php?id=52955

иначе: http://www.dnes.bg/article.php?id=52955

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
еми то секи требва да спира на пешеходна пътека иначе или ние сме в нарушение или те са в нарушение.Много мразя когато има пешеходна пътека а пешеходците пресичат на педесе метра от нея.

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Аз отбелязах друг отговор-Първо поглеждам дали има коли зад мен и ако няма тогава спирам,а ако има съмнителни камикадзета минавам.Много често ми се е случвало да видя как човека почти е минал пред моята кола и да видя как в другата лента ще профучи нещо.Нестава нито да свирнеш да го предупредиш,защото е нормално човека да се стресне и да хукне на някаде и да стане белята.Имам ли възможност и видя ли,че човека ще пресече безопасно спирам на 10000000% но иначе не,неискам да ми лежи на съвестта после затова че съм го пуснал.Отвреме на време и аз съм пешеходец макар и за часове на месец просто за да се разходя,но виждам как няма колегиалност.И мен много ме дразни да пресичат а на 10 или 20 метра нагоре да има светофар с пътека.Просто нито едните нито другите нямат култура.
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
bmwista написа:еми то секи требва да спира на пешеходна пътека иначе или ние сме в нарушение или те са в нарушение.Много мразя когато има пешеходна пътека а пешеходците пресичат на педесе метра от нея.
+1
Това стана пред нас, точно пред ЕвроИнс. Момчето лежа 2 часа на булеварда. Но се чудя тия хора как карат без каски. Поне другото дето се е возило е живо. Бабката и тя е добре. От квартала са, мир на праха му
П.С. Това на снимката не е мотора с които стана катастрофата.

П.С. Това на снимката не е мотора с които стана катастрофата.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

- miroslav4ev
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 325 ТД '93
- Детайли за колата: тъмно син металик
Navi_Bmw написа:Рядко спирам, по-скоро гледам да ги заобикалям
Бе то се сетих и за още такива отговори, ама...
пример 1: Спирам само на майки с деца, деца, или старчоци, а другите не ги пускам.
пример 2: Като видя пешеходец - форсирам яко и той сам се отказва да пресича.
пример 3: Спирам само на групи от пешеходци, защото трудно ги заобикалям.
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Радвам им се като ми се радват, че съм им спрялДа, доста често

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
someone написа:Радвам им се като ми се радват, че съм им спрялДа, доста честоТо това е като да оправиш некоя грозна...после има да се кефи...да разказва...А ти си с усещането, че си изпълнил социалния си дълг
indeed

В повечето случаи ги пускам, ама по някой път са на талази през 5-10 метра и трябва да чакаш половин час да се изредят всичките. Имаше някакви идеи да се глобяват пресичащите неправилно, ама и тя като всяка българска работа...
Много често се случва да пусна някой, ама в другата лента да се набират некви шофери, затова понякога спирам малко на "чорчик" за да се сети другия да намали.
Много често се случва да пусна някой, ама в другата лента да се набират некви шофери, затова понякога спирам малко на "чорчик" за да се сети другия да намали.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Честно казано зависи от пещеходеца... Но гласувах за пешеходна пътека или светофар. Има доста нагли типове, които не стига, че пресичат, където не им е работа, а и са ми обърнали гръб.

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Винаги на пешеходна и светофар
! Иначе по рядко, защото ме нервират като почнат да се бутат между движението и в момента, в който решиш да спреш и да ги пуснеш, с риск да те нацепи тоя отзад, тия се заблеят на някъде, спират, ослушват се....!

40 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3