Какво става ако караш без книжка???
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
asasin18 написа:Archangel написа: След като си нямал пари за такси след като си пил, сериозно се съмнявам , че ще можеш да вадиш и по 300лв. всеки път когато те спрат без законово отнета книжка.
едната ми кола е Е66 другата Е39, ще събера некой лев не се притеснявай![]()
Едната ти кола може и Мурсиелаго да е, тате като я е купил не е интересно. А дано те тръскат по-често, и без това уж е бедна държавата, да дариш малко кирливи парици, барем се окопитваш да не пиеш като караш, или поне себе си да убиеш само.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
netsurfer_bg написа:Аз миналото лято карах 2 месеца без книжка, един месец по морето, след това направих един курс Златни - Слънчев и послед един месец в София, като НЕ карах вечер и спазвах закона
А като си взех книжката за 5 минути ме спряха 2 пъти, а преди това 2 месеца без книжка
п.п алкохола ми беше 0,56
п.п. 2 големи бири и 2 големи водки
на такива като тебе трябва да се забрани да се доближават до кола да не говорим да карат.Па на оня да му земат и двете каруци дано.Е заради такива хората казват,че баварки карат само циганите и селяните.
п.п Мислете с тия глави,защото не са просто да ги носите а да мислите с тях!!!
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Какво го храните - вижте, че той упорито си повтаря, как алкохола му бил "само" 0.75 и 0.6,
вторият път
- нищо няма да му влезе в празната и неграмотна (научи се поне как се пише правилно ника ти) глава

егати нападките за две бири чак чак му пожелахте и сам да се утрепе
най вероятно нищо няма да ти направят, мойто мъжо кара от години без книжка и мине не мине му пишат акт за много повече от две бири, мината година ходи 6 месеца като гламав всеки ден да се разписва и бачка 100 часа общественополезен труд и това беше!
за моралистите който след малко ще ревнат от сега предупреждавам че не ми се спори по темата, всеки има глава на раменете си да мисли с нея!!!

най вероятно нищо няма да ти направят, мойто мъжо кара от години без книжка и мине не мине му пишат акт за много повече от две бири, мината година ходи 6 месеца като гламав всеки ден да се разписва и бачка 100 часа общественополезен труд и това беше!
за моралистите който след малко ще ревнат от сега предупреждавам че не ми се спори по темата, всеки има глава на раменете си да мисли с нея!!!
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Абе що не се похвалите как сте направили нещо умно, а
Иначе на колегата asasin18 мога само да кажа, че човек, който може да си позволи да притежава Е66 и Е39, не се допитва до хората във форумите, а направо действа. С пари много неща се решават за съжаление. Имам доста приятели, които разполагат със средства, и макар, че и аз съм адвокат и най-малкото мога да им помогна със съвет или да препоръчам някой, никога не са ме питали какво да правят, след като са им взели книжката 2 пъти за алкохол, а за съжаление им се случва не рядко да карат пили, но всеки път "черпят". Като си такъв баровец не би трябвало 200 лв. да те бутнат, нали!?
Другият проблем е ника ти: asasin18. Сега може би ще ни обясниш, че 18 е рождена дата или рекордния брой мацки, които си прекарал за 1 седмица, но повечето хора ще решат, че е възрастта ти! Така че не се пали толкова, ами вземи малко да мислиш следващия път. Хората, които са мислили закона, са имали мнооого повече акъл от теб и са преценили, че 0,5 е граница, която не трябва да се прескача. А да обясняваш, че тарикат като теб не е могъл да се оправи с полицаите, след като е прекрачил само с 0,1 промил границата...това вече е много смешно!

Иначе на колегата asasin18 мога само да кажа, че човек, който може да си позволи да притежава Е66 и Е39, не се допитва до хората във форумите, а направо действа. С пари много неща се решават за съжаление. Имам доста приятели, които разполагат със средства, и макар, че и аз съм адвокат и най-малкото мога да им помогна със съвет или да препоръчам някой, никога не са ме питали какво да правят, след като са им взели книжката 2 пъти за алкохол, а за съжаление им се случва не рядко да карат пили, но всеки път "черпят". Като си такъв баровец не би трябвало 200 лв. да те бутнат, нали!?
Другият проблем е ника ти: asasin18. Сега може би ще ни обясниш, че 18 е рождена дата или рекордния брой мацки, които си прекарал за 1 седмица, но повечето хора ще решат, че е възрастта ти! Така че не се пали толкова, ами вземи малко да мислиш следващия път. Хората, които са мислили закона, са имали мнооого повече акъл от теб и са преценили, че 0,5 е граница, която не трябва да се прескача. А да обясняваш, че тарикат като теб не е могъл да се оправи с полицаите, след като е прекрачил само с 0,1 промил границата...това вече е много смешно!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Направо съм учуден, тук през 2-3 седмици се появи някой който си признава, че е карал пиян, пък и се хвали!!! Предлагам на такива хора да им се слага по един бан и довиждане. Не че това ще промени нещо ама поне да не се толерират такива изчадия.
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
Pitbull_Germany написа:.... Хората, които са мислили закона, са имали мнооого повече акъл от теб и са преценили, че 0,5 е граница, която не трябва да се прескача. А да обясняваш, че тарикат като теб не е могъл да се оправи с полицаите, след като е прекрачил само с 0,1 промил границата...това вече е много смешно! ....
Това за акъла незнам как го реши

В САЩ примерно е позволено 0,8 промила.
А много зависи къде те спрат, ако е в София, има голяма вероятност да се оправиш с пари, но ако е в провинцията, забрави просто, много мразят хора от София, камо ли с малко по-скъпи коли ...
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
netsurfer_bg написа:Pitbull_Germany написа:.... Хората, които са мислили закона, са имали мнооого повече акъл от теб и са преценили, че 0,5 е граница, която не трябва да се прескача. А да обясняваш, че тарикат като теб не е могъл да се оправи с полицаите, след като е прекрачил само с 0,1 промил границата...това вече е много смешно! ....
Това за акъла незнам как го решиТея дето правят закони за жалост са или манекенки, "бизнесмени", медиини личности.
В САЩ примерно е позволено 0,8 промила.
А много зависи къде те спрат, ако е в София, има голяма вероятност да се оправиш с пари, но ако е в провинцията, забрави просто, много мразят хора от София, камо ли с малко по-скъпи коли ...
Приятел, нали се сещаш, че тази мярка не е наложена преди 1-2 г. Границата 0,5 я има от сравнително много време. Преди години се мереше с ампула напоена с някакъв разтвор - духаш и или имаш, или нямаш алкохол. А и да не говорим, че си има стандартизация за определянето на промилите. Да не говорим, че в САЩ стандартизацията им е различна като всичко друго. Имам дрегер, който си е европейски и сме го тествали с американски на мой приятел, който го беше купил от американския иБей (било по-евтино

Що се отнася до отношението в провинцията - 200 лв. са 200 лв. навсякъде. Мой приятел миналото лято го хванаха във Варна с 1,9, центриран в стълб и се размина с 350 лв. Вече не кара пил, защото тогава смаза тотално прекрасна С класа, която беше купил преди 2 седмици

- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
Аз мисля,че вобще след употреба на алкохол не трябва да има допустима граница защото две бири на всеки му деистват различно.И ми прави впечатление ,че е голямо героиство това че карате пили и без книжка, което звучи доста смешно на фона на всичките катастрофи по пътищата.
обичам BMW
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Evo 99 написа:егати нападките за две бири чак чак му пожелахте и сам да се утрепе............
Малко му е,2 бири са много относително понятие имайки впредвид моментното състояние на човек и как му действат.Искаш ли да ти кажа как пиян остави инвалид на един приятел жена му,или как пиян тираджия заспа на волана и погуби 8 човека пътувавщи в автобус за Атина а собственика ми бе като баща и остави жена с 2 деца.Да не говорим за останалите.Искаш ли да продължавам да ти обяснявам колко хора съм погребал заради алкохол (дали са карали или пияни са ги блъскали)? Ако имам възможност първо на такива като вас ще взема книжките!!!
п.п Вървете и се трепете колкото си искате ама ще го отнесе и невинен човек и ако сте поне малко хора ще си скубете косите после и цял живот ще се питате защо мамка му не умрях.Ако не пияни то ще е такъв с 200 по цариградско!
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Кво стана бре,звънна ли ти?Казвай къде ще е кютека да залагаме.....horhef написа:Ей пикльо много си отворен нещо. Краш пиян пък и имаш очи да го казваш. няма какво да обсъждаме на лс ето ти телефона ми звъни да се разберем щом толкова държиш 0885699127.

П.П.Хора,звънете на "Дринг енд драйв" бе,кат ша се праите на дЪски......!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Re: Какво става ако караш без книжка???
asasin18 написа:Някой може ли да ми каже какво ще стане ако ме хванат да карам без книжка - какво е наказанието и кой закон го третира???
Ако те хванат да караш без книжка какво може да стане - нищо... най-много да си размените информация на хартиен носител... а относно това, кой закон го третира, сигурно е Закона за висшето образование, друга логика не намирам... някои ще кажат, че е Закона за движение по пътищата, но надали... няма логика в това...
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Кво стана бре,звънна ли ти?Казвай къде ще е кютека да залагаме.....
А ще звъне, тоя си е типичен пример за фоумен герой.

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
на мен ми я взеха за 6 месеца и не рискувах да карам, след като платих 500лв. актове не ми се рискува да правя още актове и тях да плащам докато си взема книжката, а и всичко се случва може да си добър шофйор без книжка и случаино да блъснеш някой. По някой път съдбата е гадна и не ми се предизвикваше такива неща.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Re: Какво става ако караш без книжка???
asasin18 написа:Някой може ли да ми каже какво ще стане ако ме хванат да карам без книжка - какво е наказанието и кой закон го третира???
Въобще не знам с какви очи ги задаваш тези въпроси в този форум. Тук не се толерират тези неща. Тази тема ти я заключвам, а другата ти я оставям, защото заслужаваш хората да ти налеят чай.

Представи си недай си боже някой моторист да се удари в теб и да загине, докато си бил на две бири...

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2