320 или 318 is кой двигател е по добър.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
320 или 318 is кой двигател е по добър.
Ако може мнения кой двигател е по добре кой бяга повече че тука с един приятел имаме спор.
- viksan_1985
- кандидат ентусиаст
-
320- 6 цилиндара 150 коня ,318ис-четири цилиндъра 142 коня ти си направи сметката кое бега повече( не се мъчи шестака си е шестак) 

;)
мерил ли си ги лично ,че си толкоз сигурен 

е30ките са си продали душата на дявола, за да не остареят никога! Всички се страхуват от времето, а времето се страхува от Е30ките
Trust me anything you can do, I can do better than you !!!
- scotixer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м42
- Мечтае да кара: винаги
- viksan_1985
- кандидат ентусиаст
-
е направих ме го на чат,обаче все пак мисля че при два читави автомобила на 400 метра 20-ката ше драпне макар и с малко... а за по далги разстояния няма кво да говориме то си е ясно шестака си шестак.... 

;)

е30ките са си продали душата на дявола, за да не остареят никога! Всички се страхуват от времето, а времето се страхува от Е30ките
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
абе вие по какво преценявате дали един мотор е добър, по това дали ще дръпне на 400 метра ли?
"вземи този, защото дърпа на светофара" - баси разсъжденията
към автора: това е една от най-дискутираните теми във форума, търси и ще намериш отговорите

"вземи този, защото дърпа на светофара" - баси разсъжденията
към автора: това е една от най-дискутираните теми във форума, търси и ще намериш отговорите

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
а и още една 320 на магистралата и скънах шушоните,как можах да я забрава?Сигурно щото спрях да гледам в огледалото при170.Зна4и 3 броя,ама дали бяха в перфектно състояние незнам,тя и моята не е ама досега не ма е излагала.Ли4ното ми мнение пак казвам е 4е 318is е по-бърза.
petio_bmw 318is написа:а и още една 320 на магистралата и скънах шушоните,как можах да я забрава?Сигурно щото спрях да гледам в огледалото при170.Зна4и 3 броя,ама дали бяха в перфектно състояние незнам,тя и моята не е ама досега не ма е излагала.Ли4ното ми мнение пак казвам е 4е 318is е по-бърза.

- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
petio_bmw 318is написа:а и още една 320 на магистралата и скънах шушоните,как можах да я забрава?Сигурно щото спрях да гледам в огледалото при170.Зна4и 3 броя,ама дали бяха в перфектно състояние незнам,тя и моята не е ама досега не ма е излагала.Ли4ното ми мнение пак казвам е 4е 318is е по-бърза.
Човече...иската нема се отвори след 140 никога като 6-така...

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
безмислени спорове
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- BMWRACING
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 м20б20 90г
- Мечтае да кара: е30 с38турбо
значи до колкото знам,М42Б18 е можеби най-здравия мотор на БМВ М44 почти нищо общо с М42 няма,нито кована карантиика нито нищо,това е за 318ис\318ти
а за 320 знам само,че им са слаби буталцата,иначе 6-така бега повече от ис-ат
а за 320 знам само,че им са слаби буталцата,иначе 6-така бега повече от ис-ат

А този с 320-ката разбра ли че се гоните ? Скъсал и шушоните.. брех ти с москвич, ли се гонеше ? Че й на магистралата... искараи ми ги и двете запазени и после лъжи лапетата че твойта ис ги късала, защото ще проклинаш БМВ защо не са сложили 6-та предавка. По-това което написа си вадя извода, че ти дори не си се качал на 320... такова "тузарско" мнение надали ще прочетем скоро.

Тай като вземете да разправяте филми някой... ше ми я изкараш тази 318ис самолет, айде де... или ония дето ги късал ами ако я кара някой дето му трябват 5 секунди докато включи втора, нищо чудно ама това въобще не значи, че математически и по характеристика и късате "шушоните". Като ви са толкова вървежни колите айде на дино тест а ? Там обаче ще виждаме едни хубави цифрички на монитора и по-после се тупайте в гърдите че и късати шушоните на 170... брех таз 320 и 150 км/х не мой да дигне бе... Аз ти казвам мой човек ти се гонил с москвич със емблема на бмв и отзад е пишело 320.

Към автора.. те хората от БМВ са казали коя е по-бърза тука нашите специалисти не ги слушай, отивай гледай, ако намериш запазена 318ис - взимай я, ако намериш запазена 320 още по-добре, взимай нея. Тука въобще не очаквай някой да ти кажа, че на комшията колата е по-бърза, естествено че неговата ще е по-бърза. Кво да правиш.. България..

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2