Какво става ако караш без книжка???

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Какво става ако караш без книжка???

Мнение от asasin18 » 16 Юни 2008, 17:37

Някой може ли да ми каже какво ще стане ако ме хванат да карам без книжка - какво е наказанието и кой закон го третира???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 16 Юни 2008, 17:40

Ще стане лошо! :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 16 Юни 2008, 17:46

Дали пък не си нагъл? Не стига, че са те хванали да караш пил и са ти взели книжката, ами искаш да съдиш КАТ, и ще караш без книжка :dunno:
Иначе имам един приятел като теб, и той така без книжка, по същите причини, и си цака... Но все по-често се срещат и неподкупни ченгета, и тогава - колегата по-горе е писал :mhihi:
Пък недай си Боже да участваш в ПТП, дори и да не е по твоя вина - още по-лошо.
Последна промяна ACCELERATOR на 16 Юни 2008, 17:50, променена общо 2 пъти

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 16 Юни 2008, 17:48

ACCELERATOR написа:Дали пък не си нагъл? Не стига, че са те хванали да караш пил и са ти взели книжката, ами искаш да съдиш КАТ, и ще караш без книжка :dunno:

Тая тема ще бъде от кафявите...

До "пича"... опичай си акъла, щото от зле, можеш да си го направиш МНОГО зле. :dummy:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 16 Юни 2008, 17:54

Чл. 177. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Наказва се с глоба от 100 до 300 лв.:

1. който управлява моторно превозно средство, след като е лишен от това право по съдебен или административен ред;

2. който управлява моторно превозно средство, без да притежава съответното свидетелство за управление или то е отнето по реда на чл. 171, т. 1 или 4;

След като си нямал пари за такси след като си пил, сериозно се съмнявам , че ще можеш да вадиш и по 300лв. всеки път когато те спрат без законово отнета книжка. След като ВТОРИ път си карал пил, значи наистина си жалък-въобще не се надявай, някой с достатъчно съвест тук да ти предложи адвокат(познавам повече от половината в София). Такава наглост само в България може да има.
Срам си за хората, които карат БМВ и които по принцип са определяни като "различен тип" шофьори, с малко по-висок умствен багаж от "В Перник в 6 часа е минало и ракиеното време, мъжете са пияни, салатата е свършила и са пребили жените".
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каручки

Мнение от horhef » 16 Юни 2008, 18:09

Ей нещастник карал си пил и имаш наглоста да искаш съвети тук какво ще стане ако те хванат без книжка. Пожелавам ти както са ти взели книжката да останеш и без кола за да няма какво да караш боклук изтресен. Аз незнам модераторите защо не трият такива теми!!!
п.с. Извинявам се на останалите хора от форума който четат, за това, че използвам такива думи но като чуя, видя или ми кажат за някой който е карал пиян откачам :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: зеленият крокодил Лакоста

Мнение от Azidaha » 16 Юни 2008, 18:18

Защо всички го нападете, че е карал пил?
Ами ако просто е пълнолетен, кара в момента курсовете и му се кара та две не види, и просто пита от любопитство какво е наказанието? :confused:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 16 Юни 2008, 18:23

един приятел има към 100 акта за без книжка :shock: :shock:
и за ся нищо не са м у направили :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от horhef » 16 Юни 2008, 18:27

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... t=#1034004

Ето заради тази тема го напдаме

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 16 Юни 2008, 18:29

Azidaha написа:Защо всички го нападете, че е карал пил?
Ами ако просто е пълнолетен, кара в момента курсовете и му се кара та две не види, и просто пита от любопитство какво е наказанието? :confused:

Ами, колега, ето защо:

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=

Забележи, че иска да ги съди, защото са го съдили, че е карал пил, а не че повторно е карал пил!!!

До въпросния герой - седни си на гъза, защото в момента така са се затегнали нещата за актове с алкохол, че това повторно прегрешение може да ти докара мнооого пакости. А да ми караш пак, след като 2 пъти си карал пиян - това вече е простотия и немърливост!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 16 Юни 2008, 18:41

1. Алкохола ми беше 0.75 първия път и 0.6втория така че се успокойте малко.
2. КАТ като не могат да напишат 1 постановление като хората ше го духат и ще си ми върнат книжката вече си намерих адвокат :mhihi:

Archangel написа: Чл. 177. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Наказва се с глоба от 100 до 300 лв.:

1. който управлява моторно превозно средство, след като е лишен от това право по съдебен или административен ред;

2. който управлява моторно превозно средство, без да притежава съответното свидетелство за управление или то е отнето по реда на чл. 171, т. 1 или 4;

мерси за инфото

Archangel написа: След като си нямал пари за такси след като си пил, сериозно се съмнявам , че ще можеш да вадиш и по 300лв. всеки път когато те спрат без законово отнета книжка.

едната ми кола е Е66 другата Е39, ще събера некой лев не се притеснявай :mhihi:
horhef написа:Ей нещастник карал си пил и имаш наглоста да искаш съвети тук какво ще стане ако те хванат без книжка. Пожелавам ти както са ти взели книжката да останеш и без кола за да няма какво да караш боклук изтресен. Аз незнам модераторите защо не трият такива теми!!!

а ти лайнар недоклатен ако искаш да ми кажеш нещо пиши ми на лс и да се видиме :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от horhef » 16 Юни 2008, 18:51

Ей пикльо много си отворен нещо. Краш пиян пък и имаш очи да го казваш. няма какво да обсъждаме на лс ето ти телефона ми звъни да се разберем щом толкова държиш 0885699127.
Хайде модераторите да заключат или изтрият темата не мисля, че е нормално да обсъждаме пиянските изпълнения на недонсочета

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 16 Юни 2008, 18:54

хайде не се джавкайте - станалото станало, да сме живи и здрави и да да се повтаря :!:

иначе има малко кофти аналогия м/у случилото се и ника ти :confused:
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от LiKMO » 16 Юни 2008, 18:58

аз пък ще ти дам друг жокер...един приятел кара без книжка от 7 месеца,взеха му я за превишена скорост извън града...обаче на него работата му беше свързана с пътувания и продължи да си кара...та процедурата е следната спират те,даваш лична карта и правят справка...ако е извън работно време на кат - пон.-пет. 08.00АМ - 17.00РМ няма как да разберат дали ти е отнета,тъй като се прави справка в районното...черпиш 10лв за да не ти пишат акт,че си си "забравил" книжката и си продължаваш по пътя... ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ....

Мнение от netsurfer_bg » 16 Юни 2008, 19:23

Аз миналото лято карах 2 месеца без книжка :uups: , един месец по морето, след това направих един курс Златни - Слънчев и послед един месец в София, като НЕ карах вечер и спазвах закона ;)
А като си взех книжката за 5 минути ме спряха 2 пъти :mhihi: , а преди това 2 месеца без книжка :uups:
п.п алкохола ми беше 0,56 :help:
п.п. 2 големи бири и 2 големи водки :uups:
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио :) / BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

Следваща

Назад към Извън Темата