Българските жени и други му нещица

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 16 Юни 2008, 16:14

Ми да вие жените сте виновни за всичко. :mhihi: И най се кефя, когато настъпя някоя като тебе и тръгва да се оправдава. Да учат, да правят бизнес или квото могат там, да се изградят като човек. Кво се държат като принцеси, трътки мързеливи.:mhihi:

Съгласен, че има тъпи родители, правят деца без възможност, пък квото стане. Познавам една жена просто не ми се говори, какви съвети съм чул тайно да дава на дъщеря си, опъни еди кой имал кинти и т.н. А, преди години самата тръгна да ми се оплаква, че взима 200лв, а бачка по 5 дена нормална работа в 2 от тях си тръгва на обяд и аз и казах да си смени работата, един помощник готвач взима повече, ама тя разбира се почна се оправдава с всякви глупости. Тази "приятелка" на майка мий като идва в нас, много често дъщеря й се мъкне след нея, :shock: аз си влизам в стаята тя след малко идва при мен?!?! Щях да я наритам не и е за първи път, бати нахалния хамстер. А, и имах приятел дето ходеше с нея, ебати важностите си придава, разказва. Много голямо впечетление трябва да ми направи някоя вече за да тръгна да й свалям звезди, всичките са толкова изкуствено надути, че чак са ми смешни. В интерес на истината запознах се с едно момиче, която на визия е супер, а характера и е уникален, ни очилца ни, грим, много истинска, бих се оженил за нея. :mhihi: Само да си намеря акъла, че хаоса в мен напира и ме е страх да не кажа някоя глупост. :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 16 Юни 2008, 16:14

Хъм...като чета мненията на колегите имам чувството, че живеем в различни светове...само дето е по-вероятно кръгът от познати да е различен...или възрастовият диапазон в който се оглеждаме...честно казано 90% от жените, които познавам нямат нищо общо с това, което описвате...Сега, това, че всеки е мераклия да метне нещо русо с дълги крака, под 21 години, в леглото си...това е отделен въпрос...ама с тези жени не свършва света ;) Има купища образовани, умни и привлекателни жени, които вероятно не ходят по заведенията и другите места, където ги търсите...Само че може би трябва човек да навърши някаква възраст за да го осъзнае и приеме ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 16 Юни 2008, 16:23

alexsch написа:Мишел, виждам, че имаш акъл в главата, както и дар слово- поздрави и почитания! съгласен съм с теб, че всичко тръгва от семейството! но тук аз виждам проблема по-надълбоко- може да тръгнем от една предишна тема тук - "...аз ено време" - комунистите създадоха нация от профани, мързеливи, крадливи, лъжливи и ебливи. резултата е чалгария, мерцедес с тъмни джамове, борец по анцунг, руса силиконка и нокия- типичната БГ чалга емблема. в страната масово заплащането е ниско! хората с нормален начин на живот се броят на пръсти и стават все по-малко. нормално е всяка майка да иска да уреди дъщеря си- какъв съвет смяташ ще и даде- учи мама, после работи, издигни се и печели сама??? или - мами, ще гледаш! ще си отваряш очите първо, а после и краката! и нали знаеш- лежешком напред! по-добре 5 минути срам, после цял живот уредена, отколкото да се блъскаш като мен с моя непрокопсаник, дето само бира пие и виси в кафето.... и тръгва колелото на живота :confused:

Каква темичка си заформихме....дано не ни я заключат скоро, че гледам се чете с интерес, и все по-малко се пише.. :mhihi: :mhihi:
А от вчера си казвам " Няма да се обаждам" ;) Но не се сдръжах вече :)
Адски си прав, alexsch! И смятам, че и по-зле ще става..... :confused:
Аз лично не искам моето дете да расте в тази среда и незнам какво ще правя, когато дойде време за това.... но незнам до колко имам избор. Хубаво е повече хора да си дават сметка, а не само да си лаеме тука, защото въпроса всъщност е сериозен ;)
И ако някой се оплаква от начина , по който някой е постъпил с него, да се замисли "Защо?" и "С какво предизвиках това отношение?".
Винаги има причина. И всеки си получава това което търси в крайна сметка по един или друг начин ...
Доста се отнесохме ..... за да разведрим малко....колеги, търся някой, който да ме заведе на "фешън кафенце" (независимо коя част, май вече е време за 3ч) :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 16 Юни 2008, 16:28

acer написа:Ми да вие жените сте виновни за всичко. :mhihi: И най се кефя, когато настъпя някоя като тебе и тръгва да се оправдава. Да учат, да правят бизнес или квото могат там, да се изградят като човек. Кво се държат като принцеси, трътки мързеливи.:mhihi:

По-кротко с епитетите.....
Нито си ме настъпил, нито се оправдавам....аз дори не говоря с теб....
Замисли се върху себе си, ако си ограден с такива, ти и семейството ти...

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 16 Юни 2008, 16:33

за фешън кафенцата е ясно! проблемът е, че вместо да си налягат парцалите и да учат, докато още имат тази възможност младежите си полират до блясък мозъчните гънки в разни дупки, наречени заведения....естествено се учат една друга приятелките (респект. приятелите) по мое време момиче да легне с теб още на първата среща беше немислимо! сега като ги гледам младите попълнеиня около мен кви ми ги разправят- това да я черпиш една водка и кола, после един коктеейл и да не ти върже е направо все едно ти се подиграва (разбирай- срещнали сте се на бара в БИАД и от там е тръгнало с водката) после що били кухи лейки?!? ми комплексен е отговорът- всяко дете на 19-22 г. е с лабилна и податлива на влияние психика- толкова лесно се манипулират! проблема е обаче в родитилети, което улисани в ежедневните проблеми имат малко ако не никакво време за подрастващите- накрая става следното- излизам аз оня ден по-рано за работа и гледам комшийката отгоре се пребира (тинейджърка на 20!) от дискатека в 6-сутринта във видимо нетрезво състояние! ми аз ако съм баща й не знам какво ще правя! ни да я бия, ни да я наказвам, ни да и говоря! цял ден ще спи, после ще вика- матурите са трудни! не мога да уча, щот не ме приеха! дай кинти за частен ВУЗ....и после пак така- те те учат на занаят, ти ходиш по баровете да си търсиш спонсор....после що не мога да успея самичка в живота.....в моите студентски години дискотеките на месец се брояха на пръсти! щото изпитите бяха тежки, е после се намери един съфорумец да ме пита къв съм и кво съм учил......абе живот ли е да го опишеш!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 16 Юни 2008, 16:40

Да изобщо. :mhihi:
"А, и ти затова реши, че жените са ти виновни.....странно ядосан
Слабост....."

Иначе моя грешка, нямах предвид точно теб, не се цупи. Говоря за неща, които срещам в ежедневието си.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 16 Юни 2008, 16:43

acer написа:Да изобщо. :mhihi:
"А, и ти затова реши, че жените са ти виновни.....странно ядосан
Слабост....."

Иначе моя грешка, нямах предвид точно теб, не се цупи. Говоря за неща, които срещам в ежедневието си.

Така може :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 16 Юни 2008, 16:47

Да, но има вариант момичето да е учило и да е свястно, примерно вече има висше образувание и иска да кандидатства за някоя работа и от там - еди кой си чичко(шеф на фирма) иска една вечер с момичето насаме и така, в този ред на мисли, момичето вече се обременява с тази мисъл и се започва,я кръчми, я дискотечки и т.н и т.н.Доста такива случай знам, просто това ни е - тъп народ, слаба държава. :(
Лошото е, че повечето момчета/момичета на мойта възраст(18-20г.) се материализират слагам в това число и мене и всеки гледа как може да се спасява, за съжаление е така.Защото просто няма начин, неможе ти да учиш и да работиш, защото само ако учиш няма как да живееш, няма как да си плащаш семестри и т.н.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 16 Юни 2008, 16:54

Nukem написа:
Само има проблем с алкоола ама ще го оправим Wink

Tова какво трябва да значи ''Не пие по принцип,но ти ще я напиеш лил Пие много и ти ще я отучваш''? :mhihi:
П.С:Все пак който и от двата варянта, успех ти пожелавам!
П.С:Да можеше и аз пак да се върна в училиште!Хората карат по две виши пак аз да изкара две средни! :mhihi:
Поздрави!

Второто,разбира се ! Да не ме мислиш за някой боклук ? :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 16 Юни 2008, 17:16

Richmond написа:Да, но има вариант момичето да е учило и да е свястно, примерно вече има висше образувание и иска да кандидатства за някоя работа и от там - еди кой си чичко(шеф на фирма) иска една вечер с момичето насаме и така, в този ред на мисли, момичето вече се обременява с тази мисъл и се започва,я кръчми, я дискотечки и т.н и т.н.Доста такива случай знам, просто това ни е - тъп народ, слаба държава. :(
Лошото е, че повечето момчета/момичета на мойта възраст(18-20г.) се материализират слагам в това число и мене и всеки гледа как може да се спасява, за съжаление е така.Защото просто няма начин, неможе ти да учиш и да работиш, защото само ако учиш няма как да живееш, няма как да си плащаш семестри и т.н.

:yes: Прав си! Само за това, че не можеш да учиш и работиш не съм съгласен, но то си е до това, каква работа си търсиш, докато учиш. :mhihi:
П.С. Май нещо "поместихме фокуса на темата без да искаме".

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 16 Юни 2008, 17:35

Всеки съди по средата си. Мисля, че това изчерпва темата.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 16 Юни 2008, 17:45

баси.. младото поколение вЕрно се е отплеснало..

една нормална жена има една мисия във живота (другото са залъгалки) - до осигури продължението на живота. за тази цел се търси подходящ мъж които да и максимизира шансовете за успешно отглеждане на поколението.

определящите неща във търсенето са две:

едното е едно време търсените мъже са били големи и силни физически- щото времената са били такива и това се е ценяло. сега във цивилизования свят се търсят друг тип успешни мъже- такива със пари защото това е добра мерна единица за това колко е "способен" един мъж. най-простичко казано. интелигентните жени имат и други начини да ни "мерят", но този е най-лесния за болшиноството "нормални" жени. ние пък обичаме находчивоста, ханша, бюста и други такива дето подсказват за добра плодовитост и тн. играта си има правила. също и дали може да прави мусака. друга тема.

второто е мъжа да допада физически на една жена щото нали колкото със по-голям кеф го приема- толкова по-често може да има секс и съответно шансовете за зачеване са по-големи. статистика дирижирана от майката-природа.

що ги пиша тия работи? щото от мойте лични наблюдения българския мъж изобщо го няма по #2. няма да коментирам, но като цяло не сме особено привлекателни да не говориме че всекидневните ни навици ни правят още по-нежелани след някаква не-много висока възрастова граница (визирам 30)... и затова естествено понеже резултата е сумарен - като не предлагаме много по #2, трябва да се компенсира със #1.

другото е шум във системата
алекс
трабант 601с
разни други возила

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 16 Юни 2008, 17:52

alx написа:баси.. младото поколение вЕрно се е отплеснало..

една нормална жена има една мисия във живота (другото са залъгалки) - до осигури продължението на живота. за тази цел се търси подходящ мъж които да и максимизира шансовете за успешно отглеждане на поколението.

едното е едно време търсените мъже са били големи и силни физически- щото времената са били такива и това се е ценяло. сега във цивилизования свят се търсят друг тип успешни мъже- такива със пари защото това е добра мерна единица за това колко е "способен" един мъж. най-простичко казано. интелигентните жени имат и други начини да ни "мерят", но този е най-лесния за болшиноството "нормални" жени. ние пък обичаме находчивоста, ханша, бюста и други такива дето подсказват за добра плодовитост и тн. играта си има правила. също и дали може да прави мусака. друга тема.

второто е мъжа да допада физически на една жена щото нали колкото със по-голям кеф го приема- толкова по-често може да има секс и съответно шансовете за зачеване са по-големи. статистика дирижирана от майката-природа.

що ги пиша тия работи? щото от мойте лични наблюдения българския мъж изобщо го няма по #2. няма да коментирам, но като цяло не сме особено привлекателни да не говориме че всекидневните ни навици ни правят още по-нежелани след някаква не-много висока възрастова граница (визирам 30)... и затова естествено понеже резултата е сумарен - като не предлагаме много по #2, трябва да се компенсира със #1.

Евала :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 16 Юни 2008, 18:23

alx написа:баси.. младото поколение вЕрно се е отплеснало..

Това и на мен ми допадна.... :yes:
Смислените неща мисля, че се написаха :mhihi:

Бобо Дебелия
Аватар
Кара: E30/E36/E34

Мнение от methanol » 16 Юни 2008, 18:54

acer написа:Първо не мога да си намеря свястна жена, всички, които познавам летят в облаците, само пари и коли ги интересуват.:evil:

Купи си BMW :mhihi: и сложи газ да можеш повече да ги возиш :lol:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата