Изненада!!!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Изненада!!!!!

Мнение от Flash » 15 Юни 2008, 17:12

Една от колите ми вчера : Изображение

Същата кола днес : Изображение

Изображение

Тази вечер ще спи така : Изображение

Който го е направил, цял живот да си вади стъкла от очите, да му :censored: майката проклета! :ranting: :ranting::ranting::ranting::ranting::ranting::ranting::ranting::ranting::ranting::ranting::ranting::ranting::ranting::ranting::ranting::ranting::ranting: :evil:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 15 Юни 2008, 17:16

и аз очаквам това да стане скоро с мойта кола, защото прозорците са и затъмнени и си мислят че ще вадят усилвател колони, а нямам такива работи само ще се разправям с глупости. 2-3 вечери ще фърлям по едно око, че във Oвча купел почнаха много да чупят.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 15 Юни 2008, 19:58

Днеска видях подобна грозна картинка на Л.Кошут мисля че беше, един компакт е36 му бяха направили фара на сол, в смисъл, то беше очевидно, че някой не се е "ударил, без да иска", ами явно го е направил съвсем умишлено, защото нямаше изкривена броня или нещо такова
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 15 Юни 2008, 20:02

Тва за е по тоя начин направено, значи има защо.... може би... (не казвам, че е 100% оправдано, но луди секви има - може да го е направил, щото си го погледнал накриво). Защото така като гледам - нищо не е откраднато, просто ти е счупен джама... Или?
MORE BEER!

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 15 Юни 2008, 20:15

Има хора които го прават заради това ,че си спрял на тяхното място
Niki Lauda

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 15 Юни 2008, 22:08

Нищо не е откраднато. 3 дни не е местена от това място... Не е правен и опит за проникване в колата даже, защото като отворих вратата и стъклото цялото се разпиля по земята. Явно някой избива комплекси...

п.с. ма изолир тунинга на стоповете кърти нали :mhihi:

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 15 Юни 2008, 22:54

Веднъж се развиках на едни боклуци да вървят по бързо по тая пешеходна пътека, че не е за разходка и после си намерих колата с надран капак и калник :evil: Да не си правил некви изцепки?
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 15 Юни 2008, 22:58

и тва ти е било малко ;)
Tux0 Ca !
Изображение

Е21 fanatic
Аватар

Мнение от Hastalavista » 15 Юни 2008, 23:13

SpUd3r написа:и тва ти е било малко ;)

подкрепям на 100%
:yes:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е36 32*<0>5

Мнение от Prekysvach » 15 Юни 2008, 23:42

мръсници :shock:
Изображение

М3 Пристрастен
Аватар

Мнение от Веселин|Василев » 15 Юни 2008, 23:56

Е кое му е малкото, то много дразнещо да ги гледаш как се разхождат и лаф моабет си прават, а ти да бързаш.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 16 Юни 2008, 0:32

пешеходна е, ако искат и ще легнат.
Мене ме е яд, че не съм някъв голям изрод, вееднъж спирам на пешеходна и минаваше една възрастна жена, която чак благодареше, че аз и едно голфче бяхме спряли да мине и някъв с 1 опел отзад свирка та свирка, еееее такива направо да ги трошиш целите :evil:
Tux0 Ca !
Изображение

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 16 Юни 2008, 1:22

Кой крив, кой прав - нямате право да съдите, така че спестете си коментарите занапред!
Тва с пешеходците мисля, че ви оставих доста мегдан да го изясните в другата тема :idea:
MORE BEER!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 16 Юни 2008, 2:20

Веселин|Василев написа:Веднъж се развиках на едни боклуци да вървят по бързо по тая пешеходна пътека, че не е за разходка и после си намерих колата с надран капак и калник :evil: Да не си правил некви изцепки?

мое ли да сте такива селяни у перник :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
It`s party time !

М3 Пристрастен
Аватар

Мнение от Веселин|Василев » 16 Юни 2008, 3:56

Evelin Cotsev написа:
Веселин|Василев написа:Веднъж се развиках на едни боклуци да вървят по бързо по тая пешеходна пътека, че не е за разходка и после си намерих колата с надран капак и калник :evil: Да не си правил некви изцепки?

мое ли да сте такива селяни у перник :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Евелинчо много си забавен да знаеш! Това за да трупаш мнения ли го написа или просто искаш да видиш реакцията на останалите, като те видят в такава "селска" светлина в която ти си главния герой! Можеш да си спестиш за в бъдеще изказвания от този род!! Винаги съм толерирал пешеходците къде и да било независимо от обстоятелствата, дали ми свирка някой отзад, дали бързам и т.н, но има плужеци които го правят нарочно не говоря за такива на които им е трудно да ходят, а за тъпаци които си мислят, че като се гаврат по този начин стават велики, но няма да коментирам повече защото сигурно сте ме разбрали погрешно в това което съм написал.

Извинявам се на мода и на автора на темата!

Следваща

Назад към Извън Темата