за ... ено време
Модератор: Общи модератори
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
muhihihihi За тежките немски танкове "тигър" чувал ли си... muhihihihi Били са нужни няколко руски танка за да го свалят,
Както колегата ///peter каза Тигрите по принцип влизат късно във воината вярно били са страшни машини ,но изключително чупливи и много скъпи и най-важното малко на брай,имаше сравнение на един немски лагер използван в Тигрите и един руски,нямският беше толкова качествен че можеше да икара и 20 години докато руският само 2г. но както се видя достатъчно

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Аз ти говоря за преки военни действия, такива бяха когато САЩ атакува Ирак, в момента в Ирак няма преки военни действия има само военно присъствие. Следиш ли ми мисълта ?
Такива действия да загуби Русия... се броят на пръсти, айде и аз да не почвам да говоря за Виетнам и едни други военни действия, където някой страни се окензаха с техниката си за млрд
Пък аз не ти говоря само за панзери, мога ти говоря и за подводници мога ти говоря и за по-новите самолети месершмит, но не ми се навлизаше в подробности, Германия винаги е имало предимство в техниката, а от завода им за тежка вода един господ, знае какво можеше да излезе... и въобще дали щяхме да коментираме сега.
Да, няма военна мощ, от къде на къде ще има...
само не ми е ясно защо тогава вече над 50 години Русия се кълчи в една от петте постоянни страни членски на съвета за сигурност ?
Да кажеш на черното бяло не е лесен избор, но.. хората са се постарали:
http://rusarmy.com/aviacion.htm
http://rusarmy.com/vmf.htm
http://rusarmy.com/pvo.html
http://rusarmy.com/bronetech.htm
http://rusarmy.com/streloruj.htm
Дори тук информацията не е на 100%, и моляте да ми кажеш в Русия, ако няма военна мощ, къде има ? В Румъния ?
Та то половината свят използва руски оръжия ама в Русия няма военна мощ. 

Пък аз не ти говоря само за панзери, мога ти говоря и за подводници мога ти говоря и за по-новите самолети месершмит, но не ми се навлизаше в подробности, Германия винаги е имало предимство в техниката, а от завода им за тежка вода един господ, знае какво можеше да излезе... и въобще дали щяхме да коментираме сега.

Да, няма военна мощ, от къде на къде ще има...

Да кажеш на черното бяло не е лесен избор, но.. хората са се постарали:
http://rusarmy.com/aviacion.htm
http://rusarmy.com/vmf.htm
http://rusarmy.com/pvo.html
http://rusarmy.com/bronetech.htm
http://rusarmy.com/streloruj.htm
Дори тук информацията не е на 100%, и моляте да ми кажеш в Русия, ако няма военна мощ, къде има ? В Румъния ?

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Давам ти и пример вече няколко пъти с втората световна, не стига че превъзходстват няколко пъти по техника и човешка сила, те хвърлят...
20мил. жертви... срещу 7 за германия и то на 3 фронта

Аре до тук с великата сила на русия, мани голема техника големо нещо затва се взривяват подводници, някой даже са били пред ядрен взрив във международни води...
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
де да беше само това, до ден днешен не взимат отговорност за жертвите на чернобил и многократното увеличение на левкимия сред народа. Голяма сила са
След 2 седмици чак казват за Избухването на 4 реактор, и с точност казват "Има повреда в 4 реактор" а не 4 реактор го няма изобщо...
И не само не им казват а ги изкарват на манифестация във най-силната радиация..

След 2 седмици чак казват за Избухването на 4 реактор, и с точност казват "Има повреда в 4 реактор" а не 4 реактор го няма изобщо...
И не само не им казват а ги изкарват на манифестация във най-силната радиация..
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
///peter написа::mhihi:![]()
Мощ, каква мощ ве момко казах ти, нито мисъл имат, нито тактика... във всяка една операция те не мислят за точност и малък брой жертви... давам ти пример с НОРТ ОСТ... МАЙКО МИЛА, да не съм в русия че там избор няма или терориста ще ме думне или армията ще ме отрови
![]()
Давам ти и пример вече няколко пъти с втората световна, не стига че превъзходстват няколко пъти по техника и човешка сила, те хвърлят...
20мил. жертви... срещу 7 за германия и то на 3 фронта![]()
Аре до тук с великата сила на русия, мани голема техника големо нещо затва се взривяват подводници, някой даже са били пред ядрен взрив във международни води...
Е ти каква мощ искаш, нали говорим за военна мощ ? Малко ли е ? Още ли трябва да имат ? Имат ядрено оръжие няколко пъти да унищожат света, пък взети заедно с САЩ, могат и марс да думнат... на тебе пак ти е малко. Еми съжалявам, те хората са видели че повече не им трябва. От тук нататък само си модернизират техниката... дадох пример с топол-м.. ядрена глава сложена на модерно тяло, и това... или ти чакаш някаква нечувани техники да изкарат ?

Русия е готова да използва ядрено оръжие, твърди генерал
Русия ще използва въоръжените си сили и ядрено оръжие за да защити суверенитета на страната и на нейните съюзници в случай на необходимост, заяви на научна конференция началникът на генералния щаб на федерацията генерал Юрий Балуевски.
"Не се готвим никого да нападаме, но смятаме за необходимо нашите партньори ясно да разберат и у никого да няма и най-малкото съмнение, че за защитата на суверенитета и териториалната цялост на Русия и на съюзниците й ще бъдат включени въоръжените сили в това число превантивно и с използване на ядрено оръжие в случаите, посочени в документите за националната доктрина на Русия", цитира електронното издание Газета.Ру изказването на генерала.
Военната сила може и трябва да бъде използвана за демонстрация на решителността на висшето ръководство да отстоява интересите на страната – като крайна мярка, масирано, когато всички останали средства се окажат неефективни, смята Балуевски.
Старичко е и доста време го търсих, но трябва от време на време да се казва такова нещо, защото явно хората забравят че Русия се пак я има на картата!Както за 2-ри пък казвам някой си играят с огъня и предизвикват съдбата, по-лошо от ядрена война няма види никой със сигурност.
Колкото до театъра, ти какво очакваш, да направят... ? Това да не е американски филм да им дадат 20 млн $ и 1 автобус и после да ги хванат на границата... аиде стига филми. Американците също ясно са го казвали поне 10 пътя че със терористи не водят преговори, защо Русия трябва ? Макар че тя водеше в малка степен.. в дадената ситуация! Тези 20 млн жертви са цифра между цифрите... аз мога ти кажа поне 5 информации за жертвите от втората световна и те все ще са различни цифри... много от жертвите са от политиката на Сталин, не от самите битки, германия - ссср. Или ти и тях ги смяташ за убити от германци.

За чернобил, има много противоречива информация... човешката грешка не е грешка на СССР. Пък и по време на война, още по-малко някой е длъжен да съобщава на света какво става във страната му.. или пак някой забрави студената война ?

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Ти какъв промит червен мозък си не е истина
пък и доста повърхностно гледаш.
Страна която разчита на силата пред хуманността в никакъв случай не е блестяща военна сила.
Пример за блестяща военна сила даде с Германия, но там не ти бяха ясни малко нещата нищо де, важното е че си прочел какво ти писах
Това е военна сила, която разчита на малка боеспособна армия и мисъл. Такава каквато в Руснака липсва, повечето им открития са си откровени кражби, сам го каза...
при една война като в ирак, какво ще прават ще пуснат една атомна бомба и всичко е 6 а?
казах ти видя се и в авганистан и в чечня на какво е способна руската армия, шепа необразовани брикети финансирани от САЩ им разказаха играта, филми за нещастното руско войниче колкото искаш... това от какво е породено, от неземната им мощ?
относно руско-турската война (която всъщност не е била само водена от руснаци, ама нищо айде нали тряя ни насеете мнение за братята руснаци...) кво да ти кажа, инициативата си е подета от българи, само където руснаците са решили че трябва да имат власт, за това са помогнали...
А това за чернобил и войната ме уби тотално
прав си! не трябва да се казва на никой! дори и на гражданите на тази държава! война е! как ще им се казва! как ще ги евакуират! в никакъв случай, напред руснаци хахаха
да ти пикам на кирливата нация

Страна която разчита на силата пред хуманността в никакъв случай не е блестяща военна сила.
Пример за блестяща военна сила даде с Германия, но там не ти бяха ясни малко нещата нищо де, важното е че си прочел какво ти писах

Това е военна сила, която разчита на малка боеспособна армия и мисъл. Такава каквато в Руснака липсва, повечето им открития са си откровени кражби, сам го каза...
при една война като в ирак, какво ще прават ще пуснат една атомна бомба и всичко е 6 а?
казах ти видя се и в авганистан и в чечня на какво е способна руската армия, шепа необразовани брикети финансирани от САЩ им разказаха играта, филми за нещастното руско войниче колкото искаш... това от какво е породено, от неземната им мощ?
относно руско-турската война (която всъщност не е била само водена от руснаци, ама нищо айде нали тряя ни насеете мнение за братята руснаци...) кво да ти кажа, инициативата си е подета от българи, само където руснаците са решили че трябва да имат власт, за това са помогнали...
А това за чернобил и войната ме уби тотално

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
ма ти сигурно им се кефиш и на талибаните, че имат оръжия за масово поразяване и антракс и те много хора могат да убият, май ти на тея неща повече се кефиш от колкото един народ да живее по добре...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
///peter написа:Ти какъв промит червен мозък си не е истинапък и доста повърхностно гледаш.
Пример за блестяща военна сила даде с Германия, но там не ти бяха ясни малко нещата нищо де, важното е че си прочел какво ти писах![]()
Това е военна сила, която разчита на малка боеспособна армия и мисъл. Такава каквато в Руснака липсва, повечето им открития са си откровенни кражби, сам го каза...
относно руско-турската война (която всъщност не е била само водена от руснаци, ама нищо айде нали тряя ни насеете мнение за братята руснаци...) кво да ти кажа, инициятивата си е подета от българи, само където руснаците са решили че трябва да имат власт, за това са помогнали...
А това за чернобил и войната ме уби тоталноправ си! нетрябва да се казва на никой! дори и на гражданите на тази държава! война е! как ще им се казва! как ще ги евакоират! в никакъв случай, напред руснаци хахаха

Да не забравяме че точно прехвалените ни сегашни демократи бяха зад гърба на Османска империя и спряха руснаците.. тай се бяха засилили руснаците, че можеше и Турция да я няма сега.

Не знам дали са кирлива нация, тях поне не ги управляват мангали, пусни им руския химн, дай им 1 автомат и няма да има нужда да им казваш по кой да стрелят, те знаят.

http://youtube.com/watch?v=x4l3u_MMiOg Знаеш ли кога ДПС ще управлява в Русия... когато завали червен сняг. Или някой от черна раса ще се кандидатира за държавен пост, както в други държави.
Мога ти кажа че за чернобил много хора са знаели какво ще последва когато отидат да чистят.. но са отишли и точно тези бързи действия са ограничили още разпространението. Пък и за сега никой не се сблъсквал с това, че да ги видим те как ще подействат.
Не, не се кефя на никакви талибани, нито на ядрени оръжия, просто се мъчите да изкарате Русия някаква случайна пречеща страна, ама който си мисли че в САЩ свободната продажба на оръжие + негри не е причина да ви гръмнат за 200$ жестоко се лъжи, или да утрепят на някой детето му докато е в училище. Видяхме ги колко са добри... то стана 5 пътя се стрелят из училищата.. айде да ви пикаем на системите им за сигурност в пентагона блъснаха самолет докато се усетят. Пък ще се мъчат да хванат ракети с ядрени глави.. къде отиваш бе.

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Като казах че си промит червен мозък не съм сбъркал
Не се кефя на сащ, за мен те са още по-големи загубеняци.
Не хванаха самолета в пентагона, защото просто самолет не е имало там...
И не ми обяснявай, че целия 11 септември не беше измишльотина. Най-важните цели бяха пентагона и wtc
Не знам що ми даваш за пример САЩ и защо се трябва в паницата на "другия" да се гледа...
Ето давам ти пример, Авганистан, Чечня, НОРД ОСТ, Училището в Беслан (което беше една истинска гавра със големите им спец части
)
Пич отново те приканвам да не омаловажаваш ролята на България в освобождаването и... както и ролята на още куп нации...

Не се кефя на сащ, за мен те са още по-големи загубеняци.
Не хванаха самолета в пентагона, защото просто самолет не е имало там...
И не ми обяснявай, че целия 11 септември не беше измишльотина. Най-важните цели бяха пентагона и wtc

Ето давам ти пример, Авганистан, Чечня, НОРД ОСТ, Училището в Беслан (което беше една истинска гавра със големите им спец части

Пич отново те приканвам да не омаловажаваш ролята на България в освобождаването и... както и ролята на още куп нации...

Да бе, това ми стана ясно, ама моляте пиши го този Афганистан с Ф, че стана 3 пътя го пишеш с В и нарочно не ти правя забележка за да не кажеш.. този на даскал по български ли ми се прави... ама...

Аз казах вече, че не омаловажавам въстанията.. но и над 100 хиляди руски жертви не мога да омаловажа. Пък и аз говорех за комунизма ти ми говориш за пиклива нация.. е съжалявам аз на освободителя зъби не мога да вадя, комунизма е едно, нацията е друго.

http://youtube.com/watch?v=GqQHDhI_9Hw
Та дори и комунизма, почиташе нашите герои,малко или много... а едни други господа се мъчиха или по-скоро се мъчат да изкарат батак мит ? Или се бъркам.