C категория и приложенията й...
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
C категория и приложенията й...
Смятам следващия месец да започна Це категория , но преди това да попитам дали мога да си намеря работа с нея която да не пречи на училището... някой ако се е пробвал и т.н. щото такива работи като сервитьор, барман и т.н. не са за мен а да шофирам е нещото което ми е най-приятно, или можеби в някой автосалон но нямам никаква представа там какво се прави (ако може и това да ми обясните)...
Ще съм ви много благодарен ако ме светнете малко !
Ще съм ви много благодарен ако ме светнете малко !

- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
Ми, за да почнеш работа като шофьор, навсякъде искат категория "Ц" (поне навремето беше така де), води се професионална книжка и най-малкото ще имаш известно предимство. Опитът е по-голямо предимство.
Демек, има файда от тази категория.

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Добре е да изкараш "С" ще предобиеш допълнителни умения при шофирането,но все пак практиката е наи-големия учител.Иначе трудно ще намериш работа като шофиор с удобно време за тебе.А за салоните можеш и с "Б" да караш,карането ти е в салона и до мивката ако ги мият на вънка,и свалянето от автовоза ама там няма кои да те качи преди да се уверят в уменията ти като шофьор.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
може да звучи нескромно но и сега има достатъчно умения за възраста си и за практиката си.. немога да се сравнявам с баша ми който от 20 години е шофьор, ама все пак се оправям доста добре, то всеки си мисли че е добър затова няма какво да ви обяснявам...
Но наистина мисля да изкарам щото другото нещо в което ме бива и за което уча е доста сезонно и не ме устройва целогодишно затова търся и нещо по-така и да е с коли свързано 100%
та я разкажете пак в салон какво се прави, карам ги до автовоза и ги нареждам.. това ли е? То това неможе ли и собственика да си го прави?
Но наистина мисля да изкарам щото другото нещо в което ме бива и за което уча е доста сезонно и не ме устройва целогодишно затова търся и нещо по-така и да е с коли свързано 100%

та я разкажете пак в салон какво се прави, карам ги до автовоза и ги нареждам.. това ли е? То това неможе ли и собственика да си го прави?

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
6 мнения
• Страница 1 от 1