Българските жени и други му нещица

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Българските жени и други му нещица

Мнение от acer » 15 Юни 2008, 10:54

Дойде време и аз да се оплача, понеже ми писна от идиощини.
Първо не мога да си намеря свястна жена, всички, които познавам летят в облаците, само пари и коли ги интересуват.:evil:
Де са дянаха нормалните жени баси, които и да приличат на нещо. На никой не му е приятно да се движи със занемарен крокодил.

Второ, вчера трябваше да ида до СФ, -> ебати нервите. Като изключим някои участъци от магистралата през останалите получавах земетръс на главата, бати родеото, не смеех да вдигна повече от 130/150 да не литна на някъде. В столицата само дето не слезнах да набия няколко пича, виждат, че нямат предимство и пак се бутат все едно ще спечелят пачки, ако се блъснем. Хората са изнервени от тъпото ни правителство.
Аз предлагам да платим на братя цигани да изтрепят политиците, едва ли ще е скъпо. :mhihi: :mhihi:
Последна промяна acer на 16 Юни 2008, 0:39, променена общо 1 път
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 15 Юни 2008, 11:05

Mи по темата:
Нашите жени просто какво да ти кажа има разбира се и изключения ,но повечето/за хубавите говорим/ са пълни боклуци!Да ти кажа като бях в Щатите рабитух с едно много хубаво момиче после се оказа че е мис на щата :) и да ти кажа имам чудесни впечатления от нея хубаво умно момиче работеше две работи ,тук ми намери такава мис-ка и ти свалям шапка!И мога да ти дам пример с поне още две-три американки приятелки старашни мацки и всичките спортуваха яко това там си е задалжително а тук пушат цигари и пият кафета по цял ден вместо да работят или да спортуват!И да ти кажа мацките там въобще не се надуват,тези тука нашите си мислят че са голяма работа а не стават за нищо!
А за магистралата същата като нашите жени в по голямата си част боклум с изключене на два три участъка!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 15 Юни 2008, 11:29

Nukem написа:Mи по темата:
Нашите жени просто какво да ти кажа има разбира се и изключения ,но повечето/за хубавите говорим/ са пълни боклуци!Да ти кажа като бях в Щатите рабитух с едно много хубаво момиче после се оказа че е мис на щата :) и да ти кажа имам чудесни впечатления от нея хубаво умно момиче работеше две работи ,тук ми намери такава мис-ка и ти свалям шапка!И мога да ти дам пример с поне още две-три американки приятелки старашни мацки и всичките спортуваха яко това там си е задалжително а тук пушат цигари и пият кафета по цял ден вместо да работят или да спортуват!И да ти кажа мацките там въобще не се надуват,тези тука нашите си мислят че са голяма работа а не стават за нищо!
А за магистралата същата като нашите жени в по голямата си част боклум с изключене на два три участъка!

подкрепям те напълно,
но да изкажа и друго, че жените са такива, защото ние им правим много евала ;) сваляш и звезди и т.н. бла бла блаа...... естествено, че кучето играе спрямо тоягата :mhihi: като им даваме да ни се качват н главите, нищо чудно и БМВ-тата да ни подкарат скоро :help:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 15 Юни 2008, 12:03

Turbo_Ted написа:
Nukem написа:Mи по темата:

подкрепям те напълно,
но да изкажа и друго, че жените са такива, защото ние им правим много евала ;) сваляш и звезди и т.н. бла бла блаа...... естествено, че кучето играе спрямо тоягата :mhihi: като им даваме да ни се качват н главите, нищо чудно и БМВ-тата да ни подкарат скоро :help:

И двамата имате право, но ако не им ходиш по акъла може и въобще да не ти обърнат внимание. А наистина е тъпо как всички се надуват, гледат от високо и въобще не знаят къде се намират :shock: Кафета, цигари, алкохолче и разпасали онея пояси около корема...жена с хубаво тяло все по-ряко (истински хубава, а не с фешън дрешки и парфюм). Много ми става приятно като видя някоя по-готина жена, тоест говори и се държи нормално, интересува се и от твоите неща :) За съжаление такива са малко.
BMW only!

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 15 Юни 2008, 12:03

АААААААААААА не да се разбереме некога ако се оженя жена ми пипне ли ми бмвето развод :twisted:
Изображение

великият шестак
Аватар
Кара: няколко и киселее

Мнение от Turbo_Ted » 15 Юни 2008, 13:28

amd написа:И двамата имате право, но ако не им ходиш по акъла може и въобще да не ти обърнат внимание.

като се правят на много оборотни, да си намерят някой с калибра ;) пък да не е единствената с п***а м/у краката ;) жени има много - въпроса е да търсиш и да не си изневеряваш на принципите, защото направиш ли компромис, нещата отиват на зле :) затова на жената и давай работа, да не си мисли за глупости :) мойта сега ми пише проекта за университета :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
оооо велики шестако :bowdown: да пребъдат сегментите ти ... все у високи обороти да стоиш :bowdown: и да живее шпера ти :bowdown: АМИН :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 15 Юни 2008, 13:31

А аз снощи бях на дискотека,гледам как се събрали мацки правят си женски купон!Една си налива направо от голяма бутилка Tullamore Dew!Въобще не е кой знае каква п**** с пичките ама пак ми са голямата раота! :drinking: Само като ги гледам как покрай тях минава пич и й заприказва нещо а те ми гледат на криво :shock:

Аватар

Мнение от Mihmor » 15 Юни 2008, 13:49

bmwista написа:АААААААААААА не да се разбереме некога ако се оженя жена ми пипне ли ми бмвето развод :twisted:

Сега така си мислиш, ама като хлътнеш и... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 525d вагон

Мнение от map13 » 15 Юни 2008, 14:13

Mihmor написа:
bmwista написа:АААААААААААА не да се разбереме некога ако се оженя жена ми пипне ли ми бмвето развод :twisted:

Сега така си мислиш, ама като хлътнеш и... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

дам глътнеш ли плувката .. няма връщане !!! :winky:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 15 Юни 2008, 14:42

чалгарките станаха еби му майката, трее да си милионер :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 15 Юни 2008, 17:24

Какво да се прави, положението в момента е такова, че мадамите имат високо самочувствие (и не само те, но това не е за тази тема), базирано на :?: Май никой не знае на какво, сигурно на изпития алкохол и т.н.т. Като идеш да се запознаеш с някоя, направо я виждаш как те оценява в парично отношение, имах един случай мацката да щрака с очи и да цъка като касов апарат, после такъв отчет исвади, че направо не е истина. :mhihi: Общо взето 95% от жените хареват само богати мъже, а 5% харесват жени. Ако идеш на заведение с мадама и не си готов да фърлиш у земята една средна работна заплата после си е мъка-мъка. На 1000 има по 3-4 свестни, ама те по-космати от мен и нещо не е баш както трябва. Пък ако им се отдаде, веднага стават нагли, само им дай повод. Ще дам за пример една колежка от университета, (турбо тед я знае как изглежда, може да сподели :mhihi: ) която си беше скромно и свястно момиче, без да се изхвърля, но след като едно лято инвестира в себе си и заприлича на топмодел, вече трябва да се качиш на стълба за да и кажеш здрасти, за предпочитане е стълбата да е от пачки, в евро най-добре! А всъщност си е същия човек, как и що стават тия работи никой не знае! Ако някой може да обесни какво става в един женски мозък, моля да заповяда, ако е вярно каквото е казал ще си го окача в рамка на стената и ще му давам по 10 лв/час за консултации кога има свободно време!

И за финал ще цитирам един човек, който всички познаваме:
"Нема яденье и пиенье
нема згодни жени
щото всички те питат
имаш ли пари..."

RESPECT

by t060
Изображение
От тогава русото не е на мода.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 15 Юни 2008, 17:43

понеже темата е българските жени-аз ще коментирам друго-различно от вас!
нема да говоря за тва колко са умни и колко са комурсиални!има ги всекви!
на мен темата ми е друга! българските жени ли викате!?!?!?
ми просто като идеш до германия,или австрия,или даже в унгария или където и да е по света и като се върнеш тука и мислиш ,че са изгонили целият визаж и секви фирми с моделс в името!! просто толко красота нема никъде...!! аз направо ходя с увиснало чене като си дода от странство....!
тва мисля аз за българските жени!!!! наще са най-убави!!
Последна промяна SKISA на 17 Юни 2008, 9:21, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 15 Юни 2008, 17:45

SKISA написа:понеже темата е българските жени-аз ще коментирам друго-различно от вас!
нема да говоря за тва колко са умни и колко са комурсиални!има ги всекви!
на мен темата ми е друга! българските жени ли викате!?!?!?
ми просто като идеш до германия,или австрия,или даже в унгария или където и да е по света и като се върнеш тука и мислиш ,че са изгонили целият визаж и секви фирми с моделс в името!! просто толко красота нема никъде...!! аз направо ходя с увиснало чене като си дода от странство....!
тва мисля аз за българските жени!!!!

те затва са толко надути кифлите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 15 Юни 2008, 17:46

Братя какво сте се разтревожили, нали на мъж в българия се падат по две жени :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 15 Юни 2008, 17:47

Нали знаете каква е разликата между КУРВА И КУЧКА:
Курвата спи със всички на купона, а кучката със всички освен Вас :winky:
Ако ви вразваше малко повече друга песен щехте да пеете :mhihi:

Следваща

Назад към Извън Темата