скорости
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- DJEmoMC
- Потребител
-
- Кара: Колело
скорости
питане:
Какъв може да е проблема, преди време включвах трудно само на първа скорост, сега вече започна трудно да влиза втора и трета каква може да е причината за това?
Съединителят ми отделя високо, когато включа на задна колата тръгва напред?
Какъв може да е проблема, преди време включвах трудно само на първа скорост, сега вече започна трудно да влиза втора и трета каква може да е причината за това?
Съединителят ми отделя високо, когато включа на задна колата тръгва напред?
Кара колата да харчи
Смяна на маслото в скоростната кутия или смяна на съединител...според мен по скоро второто...
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Не мисля че е съедининител,по скоро може би имаш проблем с механизма на скоростния лост и от там е проблема.Съдя по това че на местото на задна влиза първа за да тръгва колата на пред.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
3 мнения
• Страница 1 от 1