Европейско по Футбол
Модератор: Общи модератори
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
я една малко свързана ,ма настрани тема:
кво ше кажете за излъчването по диема!?!?
аз ше кажа мойто мнение:
-некъв заекващ джурналист и смешни коментари от много бивши ,ама много футболисти-некакси си мислех,че след идиотите на канал1 нема кой да изгрее на хоризонта ,ма тия са като на вечеринка коментират!
-самата картина е шит!!!
-изплескали са ми логото си и от другата страна през цялото време с такива големи надписи кой играе ,че и на 42ка плазма заемат половината екран.
-яд ме е ,че е само на кабел и като ида на вилата нема как да гледам ,щот с чиния не се лови...!!
е такива работи!
аз ше кажа мойто мнение:
-некъв заекващ джурналист и смешни коментари от много бивши ,ама много футболисти-некакси си мислех,че след идиотите на канал1 нема кой да изгрее на хоризонта ,ма тия са като на вечеринка коментират!
-самата картина е шит!!!
-изплескали са ми логото си и от другата страна през цялото време с такива големи надписи кой играе ,че и на 42ка плазма заемат половината екран.
-яд ме е ,че е само на кабел и като ида на вилата нема как да гледам ,щот с чиния не се лови...!!
е такива работи!
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- Akyosev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535D, E39 M5 99,E36 328is '97
- Мечтае да кара: E46 M3 Csl
- Детайли за колата: IS с присадено сърце, конита-монита и т.н. :)
SlipKnoT написа:вратарчето на византииците е бахти рибата..
А по принцип е мнооооого силен

Холандия си показаха играта. Дайте предположение за финала. Аз казвам Холандия - Португалия ... да ни е интересно

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Абе
Аз като бях отписал това Европейско се оказа че го има Онлайн да го гледам та мисълта ми е къде да гледа каква е програмата кога кой мач ще дават и групите с класирания
Аз ли съм куц и не мога да открия нищо с тоя гуугъл или просто вече много ми се спи 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
SKISA написа:я една малко свързана ,ма настрани тема:
аз ше кажа мойто мнение:
-самата картина е шит!!!
е такива работи!

RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
- agent smit
- младши ентусиаст
-
Дилян Пенчев написа:АбеАз като бях отписал това Европейско се оказа че го има Онлайн да го гледам та мисълта ми е къде да гледа каква е програмата кога кой мач ще дават и групите с класирания
![]()
Аз ли съм куц и не мога да открия нищо с тоя гуугъл или просто вече много ми се спи
За хората, които нямат кабелна, заповядайте:
url http://www.e-televizor.com/channel.php?cid=2020 /url
Изисквания за да тръгне Windows Media Player и Mozilla Firefox или Internet Explorer. За съжаление под Linux не върви.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а бе ейджънт-приятелю!
то ако има нет ше има и кабелна! просто требваше тия гадове да го дадат да се излъчва по некоя телевизия ,която има ефир,а не само по кабеларката! ебати тъпотията е тва! а па тия от диема да земат да си купат свестна техника ,а не да се бият у гърдите ,че са са най-великите!аз не жаля за кан1 и неговите коментатори ,а за начина на излъчване и за качеството му! тия от диема са гола-вода....
ни цветовете са им като цветовете на бтв или нова,нито формата им читав ,нито па и коментаторите -читави.
то ако има нет ше има и кабелна! просто требваше тия гадове да го дадат да се излъчва по некоя телевизия ,която има ефир,а не само по кабеларката! ебати тъпотията е тва! а па тия от диема да земат да си купат свестна техника ,а не да се бият у гърдите ,че са са най-великите!аз не жаля за кан1 и неговите коментатори ,а за начина на излъчване и за качеството му! тия от диема са гола-вода....
ни цветовете са им като цветовете на бтв или нова,нито формата им читав ,нито па и коментаторите -читави.
- agent smit
- младши ентусиаст
-
SKISA написа:а бе ейджънт-приятелю!
то ако има нет ше има и кабелна!
Аз имам интернет, но нямам кабелна

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
то докато разбера,че има европейско,вземе,че свърши.ама май ще е от това,че диемата предава 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1