търся Навигационна карта на България
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
търся Навигационна карта на България
Здравейте. Да Ви попитам за навигационна карта за България на ДВД, защото аз имам ДВД, но в него няма България-дава ме като в пустинята и толкова. Благодаря Ви от сърце 

- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
мисля 4е оше няма за Бг.и Румьния,поне април нямаше даже за Бусинес още не бяха излезли 2008-1, Профисионала най новите 2008 -1 сьщо няма Бг.купих си миналия месец ТОМ ТОМ 920Г има само главните пьтища но не ти позволява опцията от то4ка до то4ка( само София подробна карта ), те работят с Телеатлас щом те нямат подробна карта мисля 4е иБМВ няма да имат поне за момента
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Колега има онзи ден ходих до Дару Кар и едно очилато чиновниче ми каза че има с България понеже и аз имам тоя проблем .Та цената е 600лв. като колата се оставя за 3-4часа да се програмира компа ако имаш намерение да слагаш като сложиш даи отзиви защото и намене ми се слага ама тея две три седмици нема да мога

/
В МКАР ми казаха на мен че нямало диск.Пуснали са някви малки навигациики тип гармин ама пише БМВ на тях 

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Re: /
shekito написа:В МКАР ми казаха на мен че нямало диск.Пуснали са някви малки навигациики тип гармин ама пише БМВ на тях
иди питай колко струва това: 65 90 2 147 306
или виж тук:
http://www.bmw-bulgaria.com/SHOP/bmw-ne ... garia.html
- E34PSH
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 525 TDSA '95
- Мечтае да кара: X6 M
Re: /
CheGevara написа:shekito написа:В МКАР ми казаха на мен че нямало диск.Пуснали са някви малки навигациики тип гармин ама пише БМВ на тях
иди питай колко струва това: 65 90 2 147 306
или виж тук:
http://www.bmw-bulgaria.com/SHOP/bmw-ne ... garia.html
Колега ... основни артерии не значи пълно покритие !!!
8 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series