Помагайте!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 13 Юни 2008, 23:04

GEM

По повод всички хейтърски нападки…окей приемам , тва е въпрос на вкус,но нека бъдем реалисти.Тва в момента няма нищо общо с реално гласуване и този контест се превърна не в съревнование кой се е справил по добре за микрофона а в това кой на колко познати е казал “Гласувай за мен на тоя линк: ……” По този начин всичко се обезсмисля.Не искам победа искам реално гласуване.Трябва чак да му слагат снимката в интернет клубовете вече на тоя пич че стана баси картината грозна.Но няма кво да се лъжем $cumbag си заслужи наградата - не с тва което умее като изпълнител а с чисто канцеларска работа(препращане на постове,както той му вика “агитация” axaxaxx,кат се мине през родата и там секи дет може да държи мишка ) Спокойно изчаквам да му свършат познатите да видим как ще потръгне,но така или иначе този контест мирише и обективно гласуване докрая при тея надтрупвания няма как да има.Съжалявам ако има засегнати,казвам всичко без лоши чувства но такива постъпки плиуят на сайта,контеста,музиката,труда на изпълнителите и на всички фенове които искат да разберат истината ….

:roll:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Юни 2008, 23:04

нашия е с 24 гласа напред 8) Сайта е с готино име-50 стинки :lol: :lol: От4етох и аз :winky:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 13 Юни 2008, 23:04

1 брой и от мен ;)

Потребител
Аватар

Мнение от karal fiat » 13 Юни 2008, 23:06

Заради това +
Да, така е. Заради това и той почна така.

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 13 Юни 2008, 23:21

айде и от мен +

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Мнение от DiDi » 14 Юни 2008, 11:53

Благодаря на всички за гласуването, но Джем май е паднал. Все още не съм говорила с него. Благодаря отново! :winky:

Предишна

Назад към Извън Темата