Хотелчета Пловдив / Хисаря / Велинград
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Хотелчета Пловдив / Хисаря / Велинград
Сега към ИГРАЧИТЕ в Пловдив / Хисаря / Велинград :
веекенда ще ходя на лека разходка. Приемам предложения за хубави спретнати хотели (на теферич, с добра гледка, ако има минерален басейн открит още по -добре).
Успешен ден на всички
Надявам се модераторчетата да не заключат темата, както направиха с фешън кафенцата.
веекенда ще ходя на лека разходка. Приемам предложения за хубави спретнати хотели (на теферич, с добра гледка, ако има минерален басейн открит още по -добре).
Успешен ден на всички
Надявам се модераторчетата да не заключат темата, както направиха с фешън кафенцата.
a
бате веднага мога да ти предложа хотелче в велинград с минерални басеинчета открити голям купон става в тях, аз бях миналата седмица там и съм много доволен идеално място, да се налазвате с мацката, казва се хотел деви стаята е 75 кинта хотелчето е супер и не е много далече от софия, има причтни кръчмета на прилчни цени.
Няма начин да няма начин
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Хотел Абир (Abeer) във Велинград за цените нямам прясна информация, но хотела е уникален.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Tenata
- младши ентусиаст
-
- Кара: Лястовица с рамка
a
a001 написа:Дайте нещо за Пловдив, мерси на колегите за Велинград.
А и още - някое заведение на последният етаж отворено на теферич. И някои Пиано БАР в Пловдив ?
pinko_23 - как се казва хотела ?
www.spahoteldevi.com
Няма начин да няма начин
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
яя
Хотел Абир (Abeer) във Велинград за цените нямам прясна информация, но хотела е уникален........
Наистина е страхотен.105 е стаята нормална....а с джакузи в банятя-170
Наистина е страхотен.105 е стаята нормална....а с джакузи в банятя-170

11 мнения
• Страница 1 от 1