BMW X5 4.6 is
Модератори: mitaka7, Общи модератори
66 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- samsurnik
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 комби
BMW X5 4.6 is
здравейте пиша това не като страхотна история т.е тя е страхотна но за мене, защото вчера ми доккараха в офиса служебна кола старата нна шефа модел 2002 година BMW X5 4.6 is и ми го дадоха като сслужебен автомобил вярвайте ми колеги сбъдна ми се едн амечта невеоятен автомобил а как върви само 347к.с всичко каквото се сетите имма този автомобил най-голямото удоволствие което съм изпитвал уникална кола казаха ми за този мотор че бил някакв специална версия и имало мн малко с такива мотори скоро ще кача и снимки и клипчета може би
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
skate написа:ти какво работиш![]()
![]()
X5 4.6 is да ти дадът за служебна..., и то в БГ ,.., е това е невероятно..
Да не би да си БГ вариянт на "Transporter"?

Шегувам се разбира се
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
само тройката да не събере коша
базикам се!
Колега, незнаеш какъв си късметлия само
Не само че караш Х5 ами и не се налага да го поддържаш, е такова удолвствие-няма! Педала до доло-да реве и тва е 

Колега, незнаеш какъв си късметлия само

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
и аз завиждам благородноdj_ennsy_1 написа:само тройката да не събере кошабазикам се!
Колега, незнаеш какъв си късметлия самоНе само че караш Х5 ами и не се налага да го поддържаш, е такова удолвствие-няма! Педала до доло-да реве и тва е

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
ако и наща служебна беше такова БМВ а не някъв смръдлив италянски ван, немаше хич да се дърпам като ме карат да шофирам 

- Killuminati
- кандидат ентусиаст
-
Честито, колега! Търсите ли работници при вас?
споко колега, карай си трабанта с здраве пък остави на човека да си се радва на слабия мотор който са му дали 

alx написа:"специален двигател"... дрън дрън.
ако мислиш че 4.6ис е бърз - ако имаш шанс се качи на 4.8ис да видиш бързо и гръмогласно ако и да е само няколко коня повече и една предавка повече..
4.6 мотора не е нищо особено. 4.8 обаче е разработка на алпина...

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Ии ,сега се сещам че преди 5 години като почвах да чета форума и аз се бях вързал на това с трабанта,виках си този човек е много странна птицаKilluminati написа:споко колега, карай си трабанта с здраве пък остави на човека да си се радва на слабия мотор който са му дали

Но от друга страна аз на такова ако е служебно,дали е 4,6 ис или 4,8 ис,нямаше да ме подтиска ,на харизан кон зъбите не гледам

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Killuminati написа:споко колега, карай си трабанта с здраве пък остави на човека да си се радва на слабия мотор който са му дали
Айдееее, тука пак някой се изказа непотготвен. А бе момче, попрегледай малко профила на alx, позагеледай се кога е регистриран, потърси малко из форума да видиш на кой говориш, поразгледай малко темите които е пускал, има даже една цяла секция "The Best Of" и се загледай в авторите. А чак след като събереш цялата тази информация си пускай компетентните изказваниям за на хората трабантите. ..... аман от такива сефте разбирачи
66 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5