Как се борите с махмурлука?
Модератор: Общи модератори
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
Ходи виж дали е останал зелев сок от зимата
Нарязваш на ситно препечени, сухи, люти чушки и прас лук, и ги бухаш в сока
Действа безотказно, една паница треа да те оправи

Нарязваш на ситно препечени, сухи, люти чушки и прас лук, и ги бухаш в сока

Действа безотказно, една паница треа да те оправи

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Вечерта ср*не душ легаш и спиш на сутринта един аиран и едно шкембе нема грешкатова е истината
Наскоро бех на една екскурзиика ама пиене първата вешер у стаята легане в 5 и събуждане в 6 за закуска(да им еба маиките теа дето ме събудиха) ствам и ено тегаво аиде с реиса да разглеждаме зебележителности в реиса 50 градуса нема клима тегаво вечерта щех да мра направо гледах едно такова три де ходим аз към хотела а един колега само ме дърпа че се завивам на лево а то треа на право замалко да вкуча 4х4 прибрах се некак и метода горе на сутринта ебати нищо ми немаше и после ни разказваха какво сме правили тримата аз и още двама наквасени много смех беше после ама преди това

Наскоро бех на една екскурзиика ама пиене първата вешер у стаята легане в 5 и събуждане в 6 за закуска(да им еба маиките теа дето ме събудиха) ствам и ено тегаво аиде с реиса да разглеждаме зебележителности в реиса 50 градуса нема клима тегаво вечерта щех да мра направо гледах едно такова три де ходим аз към хотела а един колега само ме дърпа че се завивам на лево а то треа на право замалко да вкуча 4х4 прибрах се некак и метода горе на сутринта ебати нищо ми немаше и после ни разказваха какво сме правили тримата аз и още двама наквасени много смех беше после ама преди това

- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
BeXTMaN написа:пияници
А ти не се ли оплакваше, че не са ти разказали още какво си правил на бала? И ти си от тая партия! Кога ще се запиваме с тебе между другото?
По темата: Вечер преди да легнеш пиеш вода колкото можеш да поемеш, като станеш

RESPECT
by t060
От тогава русото не е на мода.
- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5