С какво да залепя огледалото за джама?
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- blackrider
- младши ентусиаст
-
С какво да залепя огледалото за джама?
Купих едно пунто за служебни цели ,но огледалото за задно виждане е разлепено. Пробвах с поксипол,но след 2-3 часа падна отново! С какво лепило или силикон или де да знам там....да го залепя така ,че да е здраво.А не от 1-та Софийска дупка да падне,имайки в предвид и "меката" возия на фиата 

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
забърши мнго добре, тръкни с коресилинче и накапи "капчица" и трябва да хване добре
иначе винт с шайба отвън

иначе винт с шайба отвън

- blackrider
- младши ентусиаст
-
Nucl3arDru1D написа:забърши мнго добре, тръкни с коресилинче и накапи "капчица" и трябва да хване добре![]()
иначе винт с шайба отвън
мерси,мислиш ли че т'ва лепило "КАПЧИЦА" е наистина читаво? Ти пробвал ли си го? Аз след ПОКСИПОЛа се чудя кое е най-здравото?
Все пак ще пробвам,благодаря !

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
има си лепила за огледала, специално
иначе рискуваш да има вибраций по огледалото или да ти падне в неподходящ момент

иначе рискуваш да има вибраций по огледалото или да ти падне в неподходящ момент

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
само с каноконлит недей,че се цепи джама
иди дет слагат стъкла

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Джамове и огледала за коли се лепят единственно сполучливо само със специален черен силикон за автостъкла.Отиди някаде кадето монтират стъкла на автомобили и ще ти дадът малко,защото на теб толкова ти трябва! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
ivoo написа:Ето това ти трябва и то при цена 10-12лв. Има го в Практикер и Бриколаж
тъкмо щях това да кажа и аз ..... аз лично си го зех от Шел ... върши раобота

П.П Но като го ползваш ,наистина прочето внимателно,защото има едно активаторче на лепилото дето се ебава

П.П 2 те за тва са сложили повече

Вместо да даваш 15 лева за лепило за огледалото, отиди до Кобра и им кажи да ти го залепят, става за 3 минути, човека със сигурност има повече опит от теб и за капак на всичко ще ти струва само 5 лева ( преди 2 седмици си го лепих мойто )
Ако 5 лева ви се струват много пари за тая работа...е вие си знаете
Ако 5 лева ви се струват много пари за тая работа...е вие си знаете
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна
Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията
- blackrider
- младши ентусиаст
-
Мерси на всички за бързите отговори. Чудя се само ако ида до Кобра дали ще се заеме някой да ми лепи огледалото щом струва само 5лв! ако са над 50 ,сигурно веднага ще ми обърнат внимание!
Ако ли пък -не,ще си купя лепилото на BISON /което ми препоръчахте/

Ако ли пък -не,ще си купя лепилото на BISON /което ми препоръчахте/

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Какво стана батка с огледалото? 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
ivoo написа:Ето това ти трябва и то при цена 10-12лв. Има го в Практикер и Бриколаж
По евтиният вариянт е примерно някаде където монтирват стъкла за 1-2 лева и става както трябва

12 мнения
• Страница 1 от 1