Малко мисли ... част 2
Модератор: Общи модератори
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Дай реални предложения ве брат. Предложения.
Не интерпретации. Интерпретациите са кат задниците: всеки си има по един, че и с две бузи. Само че задникът седи, не предприема самостоятелни действия. Най - много по някое време да се размирише.
Дай идеи за действия!
Чакам да ги чуем.
И форумът за съжаление не е фирма, не е организация... СКИСА много хубаво ти го каза. Форумът е само и единствено съвкупност от теми и мнения на потребителите. Сещаш се че при констатация "Ибах мааму всичките(или 80%) сте тъпи, ама всеки по свой начин" проблемът вероятно не е във всички, а в нещо по - дълбоко.
Не интерпретации. Интерпретациите са кат задниците: всеки си има по един, че и с две бузи. Само че задникът седи, не предприема самостоятелни действия. Най - много по някое време да се размирише.
Дай идеи за действия!
Чакам да ги чуем.
И форумът за съжаление не е фирма, не е организация... СКИСА много хубаво ти го каза. Форумът е само и единствено съвкупност от теми и мнения на потребителите. Сещаш се че при констатация "Ибах мааму всичките(или 80%) сте тъпи, ама всеки по свой начин" проблемът вероятно не е във всички, а в нещо по - дълбоко.
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Аз ще се въздържа от компетентно мнение,защото до преди 10 дни си изтърпявах 30 дневна забрана и се опасявам,че пак ще изляза криворазбран
та с 2 реда..............
1-търся си всмукателен вал за М50то---влизам в раздел продава--първите страници са заети от продажбата на къщи,телефони,дрехи,фото апарати,трактори........и т.н.----много ми помогна раздела
2-чувам,че ще има сбирка на е34 този уикенд----логично посещавам форума,който ни сплотява,запознава.......и т.н.----кво да му чета и на него---само на първата страница преброих 37 катинара---демек пълно мъртвило
-и кво ми остава освен да си чета за ЕВРО 2008,Ф1,висша мода,абитюрентски балове....и кви ли не още фантасмагории чрез форум за БМВ

та с 2 реда..............
1-търся си всмукателен вал за М50то---влизам в раздел продава--първите страници са заети от продажбата на къщи,телефони,дрехи,фото апарати,трактори........и т.н.----много ми помогна раздела

2-чувам,че ще има сбирка на е34 този уикенд----логично посещавам форума,който ни сплотява,запознава.......и т.н.----кво да му чета и на него---само на първата страница преброих 37 катинара---демек пълно мъртвило

-и кво ми остава освен да си чета за ЕВРО 2008,Ф1,висша мода,абитюрентски балове....и кви ли не още фантасмагории чрез форум за БМВ

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Аз мисля, че форума стана мегдан на позьорщината, което от своя страна отразява това, което се случва навън - щяло и нещяло, бедни и богати накупиха БМВ-та заради култовия отговор на въпроса "какво караш", а именно, заявяваното с гордост "Аз карам БМВ!" Изречено в повечето случаи с нагъл патос и пренебрежително отношение. В тоя ред на мисли, аз не мисля, че трябва да се смесва привързаността(фенщина, сектанство...) към марката с отношението към околния свят.
Не е важно каква кола караш, а каква душа носиш.
Отделно, че и по други автофоруми има подобен разпад(ауди и то от доста време)
Не е важно каква кола караш, а каква душа носиш.
Отделно, че и по други автофоруми има подобен разпад(ауди и то от доста време)
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
няма как да изчислим кой е по-запален и кой не...! няма такава мярка! каква ще е основата ,върху която ще стъпим!?!? всеки смята себе си за запален фен,ентусиаст ...!! трябва да се има някакви мерки срещу откровената простотия във форума,други/не много високи изисквания,но все пак някакви/ към хората,които искат да станат членове на клуба и така може да вървят нещата!
не е нужно да се вдига стена срещу голямата част от хората,които искат да пишат тук или да станат редовни членове на клуба! ние не сме секта на некви голфисти/говоря за голф-клуб в англия -не за фолскваген/ дето пускат в чайната само ако пра-прадедо ти е бил граф...!!! не би било нормално това!няма как да задържим /или ако щете ..."да задържите" ако не ме приемате като свой/ идеята за обичта към марката и сектанските мисли на хората....!!! това не е елитарно общество. това сме хора,които явно обичат да карат-друг е въпроса колко могат наистина да го правят добре и си обичат бмв-тата независимо коя година са тръгнали от завода...!!! това са хора ,които тачат точно този начин на мислене и каране,който е характерен за собственик на бмв...!!! не може да са само 20 или 50 човека в стланата!няма как статистически да стане! а и трябва човек да опита ,за да види какво е!! мисля си ,че е нормално тази идея да се пропагандира ,а не да остава достояние само на малка група хора.
за това се застъпвам за този начин на контролиране на форума и клуба ,пък квото реши мнозинството -тва да е!!!нали е демокрация....
не е нужно да се вдига стена срещу голямата част от хората,които искат да пишат тук или да станат редовни членове на клуба! ние не сме секта на некви голфисти/говоря за голф-клуб в англия -не за фолскваген/ дето пускат в чайната само ако пра-прадедо ти е бил граф...!!! не би било нормално това!няма как да задържим /или ако щете ..."да задържите" ако не ме приемате като свой/ идеята за обичта към марката и сектанските мисли на хората....!!! това не е елитарно общество. това сме хора,които явно обичат да карат-друг е въпроса колко могат наистина да го правят добре и си обичат бмв-тата независимо коя година са тръгнали от завода...!!! това са хора ,които тачат точно този начин на мислене и каране,който е характерен за собственик на бмв...!!! не може да са само 20 или 50 човека в стланата!няма как статистически да стане! а и трябва човек да опита ,за да види какво е!! мисля си ,че е нормално тази идея да се пропагандира ,а не да остава достояние само на малка група хора.
за това се застъпвам за този начин на контролиране на форума и клуба ,пък квото реши мнозинството -тва да е!!!нали е демокрация....
SKISA,баце,наистина нема как да се контролира форума ,но не това е начина.В извън темата съм съгласен да си правим баластра моабет,но влез примерно в Е36 и виж за какво става въпрос.90% от темите са за кофата,няма кой да си направи труда да потърси малко и да си реше проблема,но по лесно е да пита-какви свещи да си сложа,тая джанта ще стане ли,какво масло да сложа,колко литра антифриз сабира-и най яките помоооооощ и т.н.Също така цената на колата която караме няма нищо общо с любовта към марката и знанията.Имам съсед който кара М6,не защото обича толкова БМВ а защото сега това е било модерно,преди караше АМГ.Истината е това,нека първо да помислим преди да пуснем някаква тема.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
кажи на съседа ти че скоро имам рожден ден ако е решил да си сменя колата.
иначе наистина е някакъв невероятен филм с тия постове пълни с глупотевини по техническите форуми. Е36 като масов се вижда какво става и в техния раздел, пълна боза. Не казвам че всичко е така и че всички които пишат там са спамери но просто може би трябва по голям контрол на тези неща.
иначе наистина е някакъв невероятен филм с тия постове пълни с глупотевини по техническите форуми. Е36 като масов се вижда какво става и в техния раздел, пълна боза. Не казвам че всичко е така и че всички които пишат там са спамери но просто може би трябва по голям контрол на тези неща.

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз лично като модератор и един от хората в началото на форума от 2002 година мога да зявя ,че нищо не може да се направи
Това ,което бе свършено от този портал за тези 6 и отгоре години а именно популязиринаето на марката БМВ стана с такъв успех ,че в момента това е наградата.В началото шепа ентуасиасти във времената когато масово се караха голфове и опелчета ,просто като един остров в океана ... малко повече от петилетка по-късно фактите са си факти
коли със стикери на форума виждам от постоянните си пътувания къде ли не, съборите са пълни от хора, форума се разшири като база,информация ,тук почти постоянно има над 100 души онлайн а вечер минават 200
Това го нямаше преди година даже
От този форум тръгнаха организираните сбирки по цяла България и на който от вас му се е случило да закъса на път се е убедил какво означава това уважение между хората тук - безпрекусловно бих го заклеймил ,това е похвалното
Колелото се върти ,оборотите нарастват , от тук нататък няма как да се върнат старите времена и вие го знаете.
Винаги съм бил против строгата дисциплина ,защото това място освен всичко е и за релакс - хора сме все пак.Тук съм срещнал много приятели ,на които ще съм им благодарен докато дишам.Излишно е да споменавам за какви случаи става въпрос ,но щом като закъсахме с автомобил в чужбина с човек от тук и той не ме остави да се оправям сам а почти пропусна панахида в България на покойния си баща ,която му беше по-важна от всичко месеци преди това
,просто всичко останало губи значение ...
Всички ние сме се събрали и опознали благодарение на това място в интернет.Ако тук се вихри полицейщина ,ще дойде време както каза ДЗВЕР-а ,когато нещата ще отидат на 3 страна,която ще е жалкия завършек на всичко това ,градено толкова години
Само една молба имам към аудиторията - нека наистина малко по-сериозно да се отнасяме към форума.За всяко нещо се пускат теми , завали дъжд - хоп тема , някой чел-недочел изтърси нещо в нова тема което е беседвано ,просто не трябва така
Надявам се ,че ме разбрахте правилно ,уважавам всички вас
Георги Пенчев

Това ,което бе свършено от този портал за тези 6 и отгоре години а именно популязиринаето на марката БМВ стана с такъв успех ,че в момента това е наградата.В началото шепа ентуасиасти във времената когато масово се караха голфове и опелчета ,просто като един остров в океана ... малко повече от петилетка по-късно фактите са си факти

От този форум тръгнаха организираните сбирки по цяла България и на който от вас му се е случило да закъса на път се е убедил какво означава това уважение между хората тук - безпрекусловно бих го заклеймил ,това е похвалното

Винаги съм бил против строгата дисциплина ,защото това място освен всичко е и за релакс - хора сме все пак.Тук съм срещнал много приятели ,на които ще съм им благодарен докато дишам.Излишно е да споменавам за какви случаи става въпрос ,но щом като закъсахме с автомобил в чужбина с човек от тук и той не ме остави да се оправям сам а почти пропусна панахида в България на покойния си баща ,която му беше по-важна от всичко месеци преди това

Всички ние сме се събрали и опознали благодарение на това място в интернет.Ако тук се вихри полицейщина ,ще дойде време както каза ДЗВЕР-а ,когато нещата ще отидат на 3 страна,която ще е жалкия завършек на всичко това ,градено толкова години

Само една молба имам към аудиторията - нека наистина малко по-сериозно да се отнасяме към форума.За всяко нещо се пускат теми , завали дъжд - хоп тема , някой чел-недочел изтърси нещо в нова тема което е беседвано ,просто не трябва така

Георги Пенчев
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Добре де, последно сега, може ли да пишем във форума или не?
Сега сериозно...Може и да ме наскачате, но ще го напиша. Регистриран съм във форума от не много отдавна, в общи линии от тогава, когато според админите започва пропадането му. На мен лично ми е един от любимите сайтове и ми е адски полезен. Първо: обичам колата си и тук намирам хора със сродни души, които също са влюбени в БМВтата си. Второ: откакто чета и пиша по форума съм научил ужасно много неща за колата си и за другите БМВ-та, спестил съм си много ходене по мъките, обикаляне, време и нерви, именно, защото хората, които посещават форума са МНОГО, много повече от познатите ми каращи БМВ, които имам и съответно въпросите, на които мога да получа отговор тук са много повече. Трето: много съм се смял-имам много други интереси освен любимата ми кола. Обичам да говоря и да чета и за тях. Ако е с хора, с които се познавам виртуално тук - още по-добре. Така, че форумът е много добър, а вие, админите може и да сте на различно мнение... Разберете, че, форумът се е офармил като социална мрежа - хора, които имат един общ интерес- БМВ и покрай него се запознават, общуват, забавляват се, научават нови неща, помагат си, търгуват, ако щете...още нещо - нашият форум е един от малкото автомобилни форуми, където основните теми за разискване НЕ СА кое е по автино, къде е по-евтино, как е по-евтино...Ако не сте забелязяли това, влезте във форума на Тойота, да речем...(като изключим това, че там е почти пълно мъртвило) Там хората основно си разказват като тръгнали за морето колко бензин им изгорила колата...но това е нормално за хора, които възприемат колите като просто една от вещите си...И SKISA между другото е прав...досега не се бях ровил в теми от 2002 год...ама наистина са доста забавни...и честно казано не забелязвам регрес у манталитета на потребителите...
За мен форумът е полезен, забавен и приятен и се радвам, че има всякакви хора в него - така за всяко нещо човек може да получи по добър поглед.
Това е, което мисля. Повече в тази тема няма да пиша - в крайна сметка тя е за хората с някакви администраторски правомощия във форума, защото аз няма какво да решавам. Вие си решавайте...ако ще въвеждате рестрикции, строги наказания и други подобни военизирани мерки...все ще се намери какво друго да обедини обичащите БМВ.
Сега сериозно...Може и да ме наскачате, но ще го напиша. Регистриран съм във форума от не много отдавна, в общи линии от тогава, когато според админите започва пропадането му. На мен лично ми е един от любимите сайтове и ми е адски полезен. Първо: обичам колата си и тук намирам хора със сродни души, които също са влюбени в БМВтата си. Второ: откакто чета и пиша по форума съм научил ужасно много неща за колата си и за другите БМВ-та, спестил съм си много ходене по мъките, обикаляне, време и нерви, именно, защото хората, които посещават форума са МНОГО, много повече от познатите ми каращи БМВ, които имам и съответно въпросите, на които мога да получа отговор тук са много повече. Трето: много съм се смял-имам много други интереси освен любимата ми кола. Обичам да говоря и да чета и за тях. Ако е с хора, с които се познавам виртуално тук - още по-добре. Така, че форумът е много добър, а вие, админите може и да сте на различно мнение... Разберете, че, форумът се е офармил като социална мрежа - хора, които имат един общ интерес- БМВ и покрай него се запознават, общуват, забавляват се, научават нови неща, помагат си, търгуват, ако щете...още нещо - нашият форум е един от малкото автомобилни форуми, където основните теми за разискване НЕ СА кое е по автино, къде е по-евтино, как е по-евтино...Ако не сте забелязяли това, влезте във форума на Тойота, да речем...(като изключим това, че там е почти пълно мъртвило) Там хората основно си разказват като тръгнали за морето колко бензин им изгорила колата...но това е нормално за хора, които възприемат колите като просто една от вещите си...И SKISA между другото е прав...досега не се бях ровил в теми от 2002 год...ама наистина са доста забавни...и честно казано не забелязвам регрес у манталитета на потребителите...

Това е, което мисля. Повече в тази тема няма да пиша - в крайна сметка тя е за хората с някакви администраторски правомощия във форума, защото аз няма какво да решавам. Вие си решавайте...ако ще въвеждате рестрикции, строги наказания и други подобни военизирани мерки...все ще се намери какво друго да обедини обичащите БМВ.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Penchev написа:Аз лично като модератор и един от хората в началото на форума от 2002 година мога да зявя ,че нищо не може да се направи![]()
Георги Пенчев

Абсолютно подкрепям това мнение.
Гледам че така и никой не предложи конкретни мерки.
Аз съм го правел, с целият ми инат и с всичките идеи които са ми идвали в главата, само че във форум за фитнес.
И мога да ви кажа, че е борба с вятърни мелници...
Отту кнататък мнението си е само мое, ама пак имам каво да ви кажа.
Така публикуван тука тоя проблем малко прилича на демокрация...
Ама малко.
А повече може да доведе до саморазправи.
Но и да очистите някой и да баннете половината и да въведете КОНТРОЛНО или КЛАСНО за влизане в раздела Е36 пак нищо няма да стане. Ще стане изкривяване и реакции по другите раздели.
Искам да отправя само едно предложение: Аз, дано ви се види разумно.
НЕКА ТЕЗИ, КОИТО ПЛЕДИРАТ, ЧЕ НИВОТО Е ПАДНАЛО И НЕЩО "ТРЯБВА ДА СЕ" НАПРАВИ да спрат с теориите си.
И да направят нещо.
Например полезна за всички тема.
Например мнение, коеот да отиде в "златните".
Модераторите не могат да им го направят. Мненията ги правят посетителите.
Новаците и те не могат.
Значи оставате вие, "върлите фенове"!
Направете ги! И после говорете колко е паднало нивото.
Мнения с заяждания не се зачитат.
Ето го мойто предложение, дайте сега да дадем! Щом искате!
- Penchev
- Сватбаря
-
someone , прав си ,че няма регрес тук
Аз като се регистрирах ,не бях писал никога в никакви форуми.
Просто си четях за колите, държах си на списанията и книгите.
Първото нещо което ме отврати бе латиницата - ако искате проверете дали някога съм писал на латиница.Като всяко начало имаше малко хаос - влизаха някакви елементи чат-пат почваха да хранят нас и оттук всяка такава тема беше храна без моментална реакция,както сега ако стане бързо всичко се потушава и темата се заключва.
Отворете теми отначалото и вижте колко от потребителите са били наясно с марката и особенности от техническа гледна точка на фона на общата бройка.Не е по-зле сега ами може би и по-добре.Много повече хора сега намират много повече информация от всякакво естество , не сме 100 души та някой като попита нещо и да няма информация за него
Ето самия Азраил извади от Мков форум филм за Моторшпорт в основния подфорум ,който досега никой не го бе гледал и всички си взехме дозата
Не е случайна общата практика ,че много хора като се регистрират известно време четат ,информират се,опознават останалите задочно и тогава започват.Неотдавна например ми се обади човек с който не се познаваме никак ,но той чете форума от самото начало,познава всички в него,наясно е с много неща ,но чак сега се е регистрирал.Вярно е ,че и това не е работа ,но наистина най-добре според мен новопостъпилите да се осведомяват известно време за всичко тук и постепенно да навлизат.
Най-важното ,което съм сигурен ,че почти никой не прави при регистрация тук е да прочете правилата на форума.Ако всички ги четем нещата ще са по-спокойни
Георги Пенчев

Аз като се регистрирах ,не бях писал никога в никакви форуми.
Просто си четях за колите, държах си на списанията и книгите.
Първото нещо което ме отврати бе латиницата - ако искате проверете дали някога съм писал на латиница.Като всяко начало имаше малко хаос - влизаха някакви елементи чат-пат почваха да хранят нас и оттук всяка такава тема беше храна без моментална реакция,както сега ако стане бързо всичко се потушава и темата се заключва.
Отворете теми отначалото и вижте колко от потребителите са били наясно с марката и особенности от техническа гледна точка на фона на общата бройка.Не е по-зле сега ами може би и по-добре.Много повече хора сега намират много повече информация от всякакво естество , не сме 100 души та някой като попита нещо и да няма информация за него

Не е случайна общата практика ,че много хора като се регистрират известно време четат ,информират се,опознават останалите задочно и тогава започват.Неотдавна например ми се обади човек с който не се познаваме никак ,но той чете форума от самото начало,познава всички в него,наясно е с много неща ,но чак сега се е регистрирал.Вярно е ,че и това не е работа ,но наистина най-добре според мен новопостъпилите да се осведомяват известно време за всичко тук и постепенно да навлизат.
Най-важното ,което съм сигурен ,че почти никой не прави при регистрация тук е да прочете правилата на форума.Ако всички ги четем нещата ще са по-спокойни
Георги Пенчев
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Azrail написа:...
И аз съм си мислил всичките тези неща... И аз съм се чудил на моменти как може да има толкова простотия и толкова несъобразителни хора... Как е било преди и как е сега... Смомняма си колко време четях без да се регистрирам... Спомнял съм си колко време съм се решавал да пусна тема или да напиша нещо точно както и ти... Колко време съм се канил да отида на сбирка и да се запозная с шепата хора които през 2002 бяха създали това общество... Колко време след първата сбирка на която присъствах се реших да подам молба за членство и че исках всички да ме познават и аз да ги познавам за да знам че наистина сред тях ми е мястото... И сега след 6 години виждам че у много малко хора го има това съобразяване... Всеки се регва и почва да пише невъобразими простотии за каквото му дойде на ум...
Penchev написа: ...
И с теб съм много съгласен Жорка... Адски много и бързо се разви тази страхотна общност... Невероятно съм горд с това че съм част от общност в която има такива невероятни хора, доказали че са готови да помогнат на всеки и по всяко време... Горд съм че тук намерих толкова много приятели и създадох толкова контакти... Горд съм че и аз съм допринесъл (колкото и малко да е)...
В същото време ми е напълно ясно че вече всичко от миналото е невъзвратно заминало... И за съжаление нищо не може да се направи... Не и от нас, които сме били тук от самото начало... Нещата тук могат да оправят само потребителите... Тези които непрекъснато сипят простотии и са на всяка манджа мерудия... Тези които не се съобразяват така както са го правили тези създали тази идея... Точно заради тези необуздани новаци се загубиха и старите кучета... Точно те ако променят държанието си и започнат да се уважават и съобразяват с другите преди тях и тези виновни всичко това да е факт, всичко тук ще е ОК... Нека го направим колеги...
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl

- Azrail
- UFO Pilot
-
Хехе...
Радвам се да видя, че съм запалил поне някакъв интерес.
Значи, като за начало, това не е някакво становище на модераторите по въпроса с магданоса или там квото и да е било. Тва си е едно мое лично становище като потребител. Не като мод.
И няма какво да се направи по въпроса. Натам са тръгнали нещата и се опитваме поне да ги държим в някакви разумни граници. Прочетете пак това, което съм написал за вълната... Нема беганката!
Хора всякакви и различни - всеки има право на мнение и реших веднъж и аз да се ползвам от това си право
Ей така - просто да споделя някои мисли, които ме занимават от известно време - те тва е...
Радвам се да видя, че съм запалил поне някакъв интерес.
Значи, като за начало, това не е някакво становище на модераторите по въпроса с магданоса или там квото и да е било. Тва си е едно мое лично становище като потребител. Не като мод.
И няма какво да се направи по въпроса. Натам са тръгнали нещата и се опитваме поне да ги държим в някакви разумни граници. Прочетете пак това, което съм написал за вълната... Нема беганката!

Хора всякакви и различни - всеки има право на мнение и реших веднъж и аз да се ползвам от това си право

MORE BEER!
- Penchev
- Сватбаря
-
^ Сашо ,гледай как мислим по един начин горе-долу ,пускам мнението и гледам ,че си ме изпреварил
Ето ,че сме на едно мнение за навлизането и дисциплината ...
Георги Пенчев

Ето ,че сме на едно мнение за навлизането и дисциплината ...
Георги Пенчев
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Даммм... И аз съм на мнение че сме хора и имаме нужда да си говорим за какво ли не (още повече като поне в едно отношение - любимата марка, мислим еднакво) и че трябва да разпускаме някак и ще ни е по-приятно тук... Но все пак понякога се прекалява с Офтопика и караниците... И колкото и да са ни добри модераторите и админите няма как да се обуздаят хора които си правят каквото искат и не се съобразяват с никого... Трябва да сме малко по-културни, да намалим флуда малко, да се създаде някаква йерархия и уважение между хората. Не е мястото тук да се доказваме или да показваме селянията си...

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Само не мога да разбера какво се реве толкова за "офтопика" в Извън темата? Айде в техническите подфоруми разбирам, но в Извън темата...?