Помощ за интериорни врати
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Помощ за интериорни врати
Темата не е за бмв и ако преценят модовете да я изтрият...
Колеги, помощ.
Дайте ми идея за свястна фирма, занимаваща се с интериорни врати, по възможност българска.
МОЛЯ ВИ ТОВА ДА НЕ СТАВА ОТ ИНТЕРНЕТ. Искам фирма ,с която сте си имали работа лично. Интернет си го ровим.
Търсим интериорни врати, но не и над 500 лева парчето, даже ако има за 300 - 400(с каса) най - добре... В Интернет цените често са без каса, без брави...
Ае полудях.
Ще подменям интериора.
Два месеца обикаляне, само в БМВ още не съм ходил да питам...
Направо си е**ло мамата. Баси и държавата.
3 месеца срок за врата. Без гаранция за качество ?!?!?!? Ако не паснело добре в зида си я взимали и след още 3 месеца щела да дойде новата.
Отивам, врънкам ги да дойдат за размери, плащам им за посещението... По ДВЕ СЕДМИЦИ не ми идват ей тъй, на гости, да си заслужат парите, да видят зида и да ги черпа с ракия, звъня им и са много заети, пък по три месеца се чека за врата...
Накрая харесах едни на канор... Море и те имаха проблеми, ама вече от немай къде. Пък и имам представа от италианските им мебели, даже имам 1-2 в къщи, доволно... С 5 посещения от мен при тях дойдоха, а съм им съсед...
Дойде момчето, мери гледа... Последва час и половина спор. В който спор той направи всичко възможно да ме(ни) убеди да се откажа(ем) от вратите им и че не струват. Оказа се е трябвало да къртим зида, праговете, плочките, че вратите им са друг стандарт, с около 5 сантиметра различен от моя и че за цвета който искам(от техния каталог от 10-тина цвята) требвало да чакам до наесен щото мебелите били италиански, маа вратите били от Китай и следващата поръчка била август месец, бравите им не били стандартен отвор....
Дадох му на човека некой лев бакш за откровенността и го изпратих да си ходи и вече нема да стъпвам там.
Помогнете... Български, свестни врати... Баси чудото. Помощ...
Колеги, помощ.
Дайте ми идея за свястна фирма, занимаваща се с интериорни врати, по възможност българска.
МОЛЯ ВИ ТОВА ДА НЕ СТАВА ОТ ИНТЕРНЕТ. Искам фирма ,с която сте си имали работа лично. Интернет си го ровим.
Търсим интериорни врати, но не и над 500 лева парчето, даже ако има за 300 - 400(с каса) най - добре... В Интернет цените често са без каса, без брави...
Ае полудях.
Ще подменям интериора.
Два месеца обикаляне, само в БМВ още не съм ходил да питам...
Направо си е**ло мамата. Баси и държавата.
3 месеца срок за врата. Без гаранция за качество ?!?!?!? Ако не паснело добре в зида си я взимали и след още 3 месеца щела да дойде новата.
Отивам, врънкам ги да дойдат за размери, плащам им за посещението... По ДВЕ СЕДМИЦИ не ми идват ей тъй, на гости, да си заслужат парите, да видят зида и да ги черпа с ракия, звъня им и са много заети, пък по три месеца се чека за врата...
Накрая харесах едни на канор... Море и те имаха проблеми, ама вече от немай къде. Пък и имам представа от италианските им мебели, даже имам 1-2 в къщи, доволно... С 5 посещения от мен при тях дойдоха, а съм им съсед...
Дойде момчето, мери гледа... Последва час и половина спор. В който спор той направи всичко възможно да ме(ни) убеди да се откажа(ем) от вратите им и че не струват. Оказа се е трябвало да къртим зида, праговете, плочките, че вратите им са друг стандарт, с около 5 сантиметра различен от моя и че за цвета който искам(от техния каталог от 10-тина цвята) требвало да чакам до наесен щото мебелите били италиански, маа вратите били от Китай и следващата поръчка била август месец, бравите им не били стандартен отвор....
Дадох му на човека некой лев бакш за откровенността и го изпратих да си ходи и вече нема да стъпвам там.
Помогнете... Български, свестни врати... Баси чудото. Помощ...
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
полски врати-фирмата е нитера ,за съм доволен!имам много добър приятел там -търговец-ако искаш щете свържа!
отделно врати на фирма Атрия или Атриа!!български-страхотни са! не са от най-ветините ,на за качеството си са направо отлични!слагал съм,ползвам-супер доволен съм! ако няма в нета за тях-довечера ще ти дам координати от фактурите!
за първата със сигурност имат в бургас офис ,за втората не знам!!
аки зимаш дървени /в смисъл от чисто дърво -не талашит/ гледай да са от повече дъсчици направени ,а не от цяла дъска или две...!!тва е важно ,за да не се огъне след време вратата или касата. колкото повече дъски/мисля ,че на ширина на врата вкарват до 10 ,а на ширина на каса до 4-5/ ,толкова по-не се кривят после дори и да са от чам...
отделно врати на фирма Атрия или Атриа!!български-страхотни са! не са от най-ветините ,на за качеството си са направо отлични!слагал съм,ползвам-супер доволен съм! ако няма в нета за тях-довечера ще ти дам координати от фактурите!
за първата със сигурност имат в бургас офис ,за втората не знам!!
аки зимаш дървени /в смисъл от чисто дърво -не талашит/ гледай да са от повече дъсчици направени ,а не от цяла дъска или две...!!тва е важно ,за да не се огъне след време вратата или касата. колкото повече дъски/мисля ,че на ширина на врата вкарват до 10 ,а на ширина на каса до 4-5/ ,толкова по-не се кривят после дори и да са от чам...
На мой приятел родитлите му се занимават с врати, фирма Дизар.
По мое мнение това е най-добрата фирма в БГ, не само за врати, а като цяло, много коректни и добър избор. В апартамента, който е влизал всеки пита, коя фирма ги е правила.
Взеха размери и като дойдоха да ги слагат, нямаше никакви оправдания, всичко беше прецизно и точно. При всички се чака доста, не е от липсата на конкуренция, просто за да стане една врата добра се иска прецизна обработка. Фирмата е пловдивска, но доколкото знам е из цяла бг и изнася за чужбина, има тел в нета, питай.
По мое мнение това е най-добрата фирма в БГ, не само за врати, а като цяло, много коректни и добър избор. В апартамента, който е влизал всеки пита, коя фирма ги е правила.

Взеха размери и като дойдоха да ги слагат, нямаше никакви оправдания, всичко беше прецизно и точно. При всички се чака доста, не е от липсата на конкуренция, просто за да стане една врата добра се иска прецизна обработка. Фирмата е пловдивска, но доколкото знам е из цяла бг и изнася за чужбина, има тел в нета, питай.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Блгодарим, и на двамата(тримата с ТОД на лична) препоръките ше ги взема предвид. Благодарим още веднъж
Дизер май съм ги гледал и имаше някакъв проблем, ама не си спомням.
Нитера се оказва, че имат складова база в Бургас, не съм я знаел ,в индустриалната зона.. Ше се ходи до там ,ако имаш човек, Скиса, дай го... Ама нещо ме плашат... Виждат ми се скъпи... Металните им почват от 2000 лв... Интериорните почват от горе долу нормална цена, ама не пише какво включват и ако съдя по металните....
АТРИА Дизайн е изглежда другата фирма СКИСА... Но при нас ги няма, само Софийска са... А само като им гледам вратите кви са и виждам раздел "цена" и вътре изречение "обадете се да Ви я кажем"... И работата ми е ясна. Тва май са лукс врати от масивно дърво... Не сме за такива още
Те ше дойдат по - скъпи от металната.

Дизер май съм ги гледал и имаше някакъв проблем, ама не си спомням.
Нитера се оказва, че имат складова база в Бургас, не съм я знаел ,в индустриалната зона.. Ше се ходи до там ,ако имаш човек, Скиса, дай го... Ама нещо ме плашат... Виждат ми се скъпи... Металните им почват от 2000 лв... Интериорните почват от горе долу нормална цена, ама не пише какво включват и ако съдя по металните....
АТРИА Дизайн е изглежда другата фирма СКИСА... Но при нас ги няма, само Софийска са... А само като им гледам вратите кви са и виждам раздел "цена" и вътре изречение "обадете се да Ви я кажем"... И работата ми е ясна. Тва май са лукс врати от масивно дърво... Не сме за такива още

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Въпрос на вкус ,бат... Аз в Практикера видех само велинградска мебел - врати, и велинградска мебел с фолио... Като знам колко велинградска мебел имам за изхвърляне на различни места из района....
Ма те нямат дизайн, джамчета, никой... Питах "резачите" там ако искам да ми отворят джамче, може ли. Отговорът: "Да, ама не отговаряме за вратата и без ограничители на стъклото"
Не знам, в Софето може да са по - заредени.
Ма те нямат дизайн, джамчета, никой... Питах "резачите" там ако искам да ми отворят джамче, може ли. Отговорът: "Да, ама не отговаряме за вратата и без ограничители на стъклото"

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Първите си ги поръчах от Door Decor и втори път няма да направя тая грешка, то не беха сбъкани цветове, забравени дръжки, обков, липсващи брави за коит чаках 2 месеца понеже нямали такива в БГ, а и качеството им не е достатъчно добро за по 1000лв на врата.
Сега съм поръчал от ДОМО, на бул.България там може да намериш единствено на цена 300лв с каса, доставка и монтаж , срока на изпълнение обаче е доста солен - 45 работни дни или 2 месеца.
Чакам ги да ми ги сложат след 3 седмици, ако до тогава не си намерил ми пиши на ЛС и мога да ти ги покажа как са станали.
Но под 250лв с каса няма да намерип освен ако не е от фазер
Сега съм поръчал от ДОМО, на бул.България там може да намериш единствено на цена 300лв с каса, доставка и монтаж , срока на изпълнение обаче е доста солен - 45 работни дни или 2 месеца.
Чакам ги да ми ги сложат след 3 седмици, ако до тогава не си намерил ми пиши на ЛС и мога да ти ги покажа как са станали.
Но под 250лв с каса няма да намерип освен ако не е от фазер

- stozashto
- младши ентусиаст
-
- Кара: каквото изпадне...
- Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
- Детайли за колата: тотална щета...
Камбера и син - преди 3 години ползвахме услугите им за интериорни врати от MDF с естествен фурнир. Цехът им е в София (на Житница), работят качествено, имаха и добър набор от обков - хубави панти и ергономични дръжки.... Много сме доволни!
За офис в Бургас, актуални цени и срокове е по-добре да се пита във фирмата.
Успех!
За офис в Бургас, актуални цени и срокове е по-добре да се пита във фирмата.
Успех!

"... _ _ _ ..."
D3BEP написа:Въпрос на вкус ,бат... Аз в Практикера видех само велинградска мебел - врати, и велинградска мебел с фолио... Като знам колко велинградска мебел имам за изхвърляне на различни места из района....
Ма те нямат дизайн, джамчета, никой... Питах "резачите" там ако искам да ми отворят джамче, може ли. Отговорът: "Да, ама не отговаряме за вратата и без ограничители на стъклото"![]()
![]()
![]()
Е, моите бяха на някаква промоция и са супер

_!_
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
ДЗВЕР, като прочетеш някъде "Транс прогрес" интериорни врати ,просто все едно си видял "опасно за живота"
Аз си поръчах оттам врати ,монтираха ми ги и сега наскоро забелязах ,че като си прекарам ръката по височина на касата и усещам бабуни
Малки са ,но ги има
За холаната врата си поръчах една врата със стъкло по цялата височина на вратата ,много хубава в НДК на Стройко миналата година ,като я видях и направо ми спря часовника
Да ама касата й е сбъркана защото стъклото в средата на крилото е тънко и касата трбва да следва геометрията на крилото а се оказа ,че касата ми е стандартна и където е въпросното стъкло зее пролука като я погледна от близо ... Нямам време за хиляда по-важни неща ,но и за това в един момен трябва да ходя и да се карам
Двама мои комшии побеляха от караници с тях за подобни глупости
Георги Пенчев

Аз си поръчах оттам врати ,монтираха ми ги и сега наскоро забелязах ,че като си прекарам ръката по височина на касата и усещам бабуни

За холаната врата си поръчах една врата със стъкло по цялата височина на вратата ,много хубава в НДК на Стройко миналата година ,като я видях и направо ми спря часовника

Георги Пенчев
Врати
Колега,фирма herlih.Един приятел ги предлага с монтаж.Хубави са и евтини.Ако те интересува пусни лс да ви свържа...
Март месец си купих врати от Практикер, меламиново покритие, средно доволен съм, а цените нямат аналог, 100лв крило, 120лв касал Единствената ми забележка е, че трябва да се отнасяш лео с тях, все пак ен е естествено дърво а меламин и за цената си е е естествено тънък, по мойте няма щета за 3 месеца, но си правя сметка и внимавам. мога да изровя и телефона директно на фирмата доставчик в Практикер, макар, че там на вратите си има лепенка с фирмата и телефона, а при вас, трябва да има практикер, ако няма, драсни едно ЛС ще ти пратя снимка да видиш и данни на фирмата да се свържешл За справка, ако си купиш вратите от Фирмата, излизат с по 20лв по-надолу за комплект, но не знам дали ще ти ги пратят до Бургас. А ако търсиш БГ производител, те съветвам да се откажеш 

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
човече много си далеч иначе щеше да ти ги направим перфектни!
Вратите на кино арена 1 и на къщата на Алексадра Пашелиева са наша изработка и дизаин!
Мога да разпитам баща ми(а вярваи ми ако има някои в БГ които да ги разбира тия работи то това е баща ми! ) за бг фирми цени и друга информация но даи повече инфо какво ти трябва и какво точно искаш

Вратите на кино арена 1 и на къщата на Алексадра Пашелиева са наша изработка и дизаин!
Мога да разпитам баща ми(а вярваи ми ако има някои в БГ които да ги разбира тия работи то това е баща ми! ) за бг фирми цени и друга информация но даи повече инфо какво ти трябва и какво точно искаш

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
5 врати искам.
1 бр. - 90х200 с голямо стъкло в горната част на вратата(не едно по цялата врата) или някакъв по - готин дизайн - няколко прозорчета или нещо такова) за дневна
2 бр. - 80х200 с малки стъкла в горната част
2 бр. - 70х180(тука не съм категоричен, може да беше и 190), като едната по възможност да има водоустойчиво покритие от едната страна
Зид - 15 - 16.
С каса. Ако може обла каса. Ако не... Квато може.
Предпочитам нещо леко релефно, като МДФ . За хубавите масиви нямам пари.
Мога и още да ти кажа Зах, ама пишеш ,че не можеш да помогнеш вероятно... Засега толкова, но мога да дам и други уточнения ако има конкретни идеи, вкл. накъде да се отварят и други.
Сонка, ае не ги харесах на практикер вратите. Не знам, седят ми като краен вариант.... Но не им харесах линията и вида, пък другото.. .Те че са евтини, евтини са... Ако реша, ще те търся обаче...
Колеги, давайте направо линкове или идеи
След като съм писал че искам, значи искам, излишно е пак да ме питате за конкретна фирма дали искам, освен ако е твърде скъпа или слаба.
Поздрави!
1 бр. - 90х200 с голямо стъкло в горната част на вратата(не едно по цялата врата) или някакъв по - готин дизайн - няколко прозорчета или нещо такова) за дневна
2 бр. - 80х200 с малки стъкла в горната част
2 бр. - 70х180(тука не съм категоричен, може да беше и 190), като едната по възможност да има водоустойчиво покритие от едната страна
Зид - 15 - 16.
С каса. Ако може обла каса. Ако не... Квато може.
Предпочитам нещо леко релефно, като МДФ . За хубавите масиви нямам пари.
Мога и още да ти кажа Зах, ама пишеш ,че не можеш да помогнеш вероятно... Засега толкова, но мога да дам и други уточнения ако има конкретни идеи, вкл. накъде да се отварят и други.
Сонка, ае не ги харесах на практикер вратите. Не знам, седят ми като краен вариант.... Но не им харесах линията и вида, пък другото.. .Те че са евтини, евтини са... Ако реша, ще те търся обаче...
Колеги, давайте направо линкове или идеи

Поздрави!
15 мнения
• Страница 1 от 1