Изработка на каталог !!!
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
Изработка на каталог !!!
Малко странен въпрос но да попитам : искам да направя на моята фирма каталог с продуктите който предлагам та мисълта ми е да ми препоръчате програма която ще е най-подходяща за това начинание !! аз намерих някаква ама ми се струва че не е много подходяща
Благодаря предварително !!

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Корел дроу е класика за каталози.
Кварк Експрес, ако е за предпечатна подготовка. Но нея не я разбирам много, искат се познания по самият печатен процес.
А ако ше има монтажи, Фотошоп.
Кварк Експрес, ако е за предпечатна подготовка. Но нея не я разбирам много, искат се познания по самият печатен процес.
А ако ше има монтажи, Фотошоп.
- map13
- младши ентусиаст
-
Мерси .. искам да го по оформя ще го коригира някой който е по в час
Сега ще дръпна програмите и ще пробвам !! Благодаря за бързия отговор !!!

Сега ще дръпна програмите и ще пробвам !! Благодаря за бързия отговор !!!

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Колега и корела и фотошопа изискват сериозен професионализъм ако искаш нещата да са перфектни.Ако имаш толкова много време за губене,може да опиташ.Иначе ти съветвам да се обърнеш към хора които са в час или някоя агенциа! Успех! 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
A_DUNCHEV написа:Колега и корела и фотошопа изискват сериозен професионализъм ако искаш нещата да са перфектни.Ако имаш толкова много време за губене,може да опиташ.Иначе ти съветвам да се обърнеш към хора които са в час или някоя агенциа! Успех!
Чичо Тръмп е казал-за да гарантирам успеха, работя само с най добрите!

Ако искаш да те вземат на сериозно а и ако нямаш нужната практика с въпросните програми, не си губи времето!
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ако имаш по - общи въпроси, постави ги...
Ако можем, ще помагаме, може и на лично. Аз лично съм най - добре с фотошопа, растерите на корела ги опраям само криво - лево.
Ако можем, ще помагаме, може и на лично. Аз лично съм най - добре с фотошопа, растерите на корела ги опраям само криво - лево.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Tod написа:A_DUNCHEV написа:Колега и корела и фотошопа изискват сериозен професионализъм ако искаш нещата да са перфектни.Ако имаш толкова много време за губене,може да опиташ.Иначе ти съветвам да се обърнеш към хора които са в час или някоя агенциа! Успех!
Чичо Тръмп е казал-за да гарантирам успеха, работя само с най добрите!![]()
Ако искаш да те вземат на сериозно а и ако нямаш нужната практика с въпросните програми, не си губи времето!

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Re: Изработка на каталог !!!
map13 написа:Малко странен въпрос но да попитам : искам да направя на моята фирма каталог с продуктите който предлагам та мисълта ми е да ми препоръчате програма която ще е най-подходяща за това начинание !! аз намерих някаква ама ми се струва че не е много подходяща![]()
Човек, личи си, че си далече от сферата на дизайна и предпечатната подготовка.
Моят съвет е да се обърнеш към специалист, за да ти свърши работа, защото дори и да успееш да направиш някакъв продукт, той ще е некачествен, ще ти скъса нервите и ще ти отнеме много време, което можеш да употребиш за по-ефективни занимания.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
Photoshop i CorelDraw (Illustrator)
С тези програми ще стане най-добре.
Но ако не си се занимавал ще ти е леко трудничко
Аз в момента това с това се занимавам и не е много лесно
С тези програми ще стане най-добре.
Но ако не си се занимавал ще ти е леко трудничко
Аз в момента това с това се занимавам и не е много лесно
- map13
- младши ентусиаст
-
в момента имам време да се по занимавам а иначе че ще се обърна към хора който са в час това е напълно ясно
искам да пробвам и да знам че няма да мога да го направя и тогава да търся помощ !!

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2