Нов!!!! да ми е честито
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Нов!!!! да ми е честито
Уважаеми колеги, привет. От миналата седмица съм с БМВ е 46, 00, 2000д.
Някои впечетлениея.
Първо искам да споделя, че до миналия ден бях в отсрешния клуб.
Първия ми автомобил бе ауди Б4, след което преминах на ауди Б5( А4) 98.
И така решиш да сменям и него. До последно се чудих БМВ 320д. е 46 или Ауди а4 след 01. карах двете няколко пъти и накрая се реших. разбира се както се сещате избрах БМВ-то. Наистина съм очарован от този автомобил не те уморява не те напряга, като седна в него просто си казвам това е моята кола и това е.
Та така кажете как да кача снимки мисля че въпреки е имам от скоро има какво да се види джанти БМВ 18-ки. Рязани дискове АТЕ, сега поръчах и бяла кожа ( разбира се естествена) междодругото в Плд. е мног тънка тази услуга.
Искам да попитам за М пакета, видях че има доста теми но така и неразбрах къде мислите че е най- добро съотношението цена качество.
А и чесно казано искам само предна брония на М - техник 2 и прагове, незнам защо но задната ми си ме кефи..
еее това е от мен колеги, че се отплеснах .
Някои впечетлениея.
Първо искам да споделя, че до миналия ден бях в отсрешния клуб.

Първия ми автомобил бе ауди Б4, след което преминах на ауди Б5( А4) 98.
И така решиш да сменям и него. До последно се чудих БМВ 320д. е 46 или Ауди а4 след 01. карах двете няколко пъти и накрая се реших. разбира се както се сещате избрах БМВ-то. Наистина съм очарован от този автомобил не те уморява не те напряга, като седна в него просто си казвам това е моята кола и това е.
Та така кажете как да кача снимки мисля че въпреки е имам от скоро има какво да се види джанти БМВ 18-ки. Рязани дискове АТЕ, сега поръчах и бяла кожа ( разбира се естествена) междодругото в Плд. е мног тънка тази услуга.
Искам да попитам за М пакета, видях че има доста теми но така и неразбрах къде мислите че е най- добро съотношението цена качество.
А и чесно казано искам само предна брония на М - техник 2 и прагове, незнам защо но задната ми си ме кефи..
еее това е от мен колеги, че се отплеснах .
Бяла Перла
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
- Бибо
- Emotionally Unstable