Е46 DIY Web Site
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
Е46 DIY Web Site
Започнал съм да правя нещо като дипломна работа и бих искал да видя какви идей, препоръка и отзиви може да ми дадете.
Искам да направя сайт, който да има смисъл, да е полезен и в същото време да ми помогне да завърша
Идеята ми е да има в него информация за бмв, линкове към форуми като този и E46Fanatics, диаграми и най-вече DIYs с обяснение и снимки.
Също бих искал да направя search engine, поне два, един от които да води директно към realoem (това не знам как става обаче)
Ето снимки на какво имам до сега (за сега сайта не е публикуван)
това е линка от главната страница към DIY

Искам да направя сайт, който да има смисъл, да е полезен и в същото време да ми помогне да завърша

Идеята ми е да има в него информация за бмв, линкове към форуми като този и E46Fanatics, диаграми и най-вече DIYs с обяснение и снимки.
Също бих искал да направя search engine, поне два, един от които да води директно към realoem (това не знам как става обаче)
Ето снимки на какво имам до сега (за сега сайта не е публикуван)

това е линка от главната страница към DIY

eraziel написа:Колега, сигурен съм, че можеш и по-добре ...
Колегата се опитва да направи нещо полезно и интересно, а не красиво, мигащо и тананикащо.
Стояне, успех и си виж ЛС

Променено: Да няма заяждане с колегата.
Последна промяна absix на 12 Юни 2008, 0:39, променена общо 1 път
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
absix,
мерси за ЛС.
eraziel, absix е прав. Не искам сайта да е с падащи менюта, цветен и натрупан като коледна елха. Целта ми не е да ти хване окото от пръв поглед, а да те накара да търсиш, четеш и да се информираш. Google, realoem и други сайтове не се посещават, защото имат страшни менюта, музика за бекгроунд и други забавни картинки за окото, а защото съдържат полезна информация--това е моята цел. Искам да е колкото се може по-изчистен, но с много различна и полезна информация, като се наблегне на DIY раздела.
мерси за ЛС.
eraziel, absix е прав. Не искам сайта да е с падащи менюта, цветен и натрупан като коледна елха. Целта ми не е да ти хване окото от пръв поглед, а да те накара да търсиш, четеш и да се информираш. Google, realoem и други сайтове не се посещават, защото имат страшни менюта, музика за бекгроунд и други забавни картинки за окото, а защото съдържат полезна информация--това е моята цел. Искам да е колкото се може по-изчистен, но с много различна и полезна информация, като се наблегне на DIY раздела.

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Абе...не прави ли мусака-какво ми го хвалиш?
Толкова с лигнята.
Браво колега, само така, дано наистина продължиш и завършиш начинанието си, че с тия ад-ове и поп-ъп-чета в другите DIY сайтове си взимам здравето.
Толкова с лигнята.
Браво колега, само така, дано наистина продължиш и завършиш начинанието си, че с тия ад-ове и поп-ъп-чета в другите DIY сайтове си взимам здравето.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
eraziel написа:
Аз каквото съм разбрал, колега, ти едва ли ще успееш някога да го разберешКато ми даваш за пример гугъл задай си въпроса има ли нещо общо между гугъл и този, след кто си отговориш сам на въпроса ела да си поговорим отново
Колега, нали се разбрахме като нормални хора.
Благодаря ти за идейте и критиките, това ми трябваше.
Някой от нещата, които ми написа има смисъл в тях.
Недей да създаваш суматоха

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Stoyan7777 написа:eraziel написа:
Аз каквото съм разбрал, колега, ти едва ли ще успееш някога да го разберешКато ми даваш за пример гугъл задай си въпроса има ли нещо общо между гугъл и този, след кто си отговориш сам на въпроса ела да си поговорим отново
Колега, нали се разбрахме като нормални хора.
Благодаря ти за идейте и критиките, това ми трябваше.
Някой от нещата, които ми написа има смисъл в тях.
Недей да създаваш суматоха
Защо не поговориш с t060. Останал съм с впечатление, че човека доста ги разбира тия неща и предполагам ще ти е от полза, а и е свестно момче - ще помогне, ако може!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
10 мнения
• Страница 1 от 1