Да се похваля вече съм на газ(ГИ). М50Б20.
Модератор: Технически модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Колата върви точно както и на бензин със 160-170 нагоре в баир с подаване на газ без проблема си стига 180 ама баира свърши и неможах да видя макса :Р 1450 лева ми стрва всичко Фобос е газовото 1 година гаранция ми даде човека (голям приятел на баща ми).
Утре ще имам малко работа към 200 километра каране и ще споделя с разхода как е. Направена е така пали винаги абсолютно винаги на бензин като вдигне температура над 50-60 градуса (не съм сигурен) си сменя сама на газ. Та засега съм много доволен. Утре ще пиша как е разхода.
Колата върви точно както и на бензин със 160-170 нагоре в баир с подаване на газ без проблема си стига 180 ама баира свърши и неможах да видя макса :Р 1450 лева ми стрва всичко Фобос е газовото 1 година гаранция ми даде човека (голям приятел на баща ми).
Утре ще имам малко работа към 200 километра каране и ще споделя с разхода как е. Направена е така пали винаги абсолютно винаги на бензин като вдигне температура над 50-60 градуса (не съм сигурен) си сменя сама на газ. Та засега съм много доволен. Утре ще пиша как е разхода.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Re: Да се похваля вече съм на газ(ГИ). М50Б20.
ще се родиш колега-сега ще видиш сладоста на газтаjustboy написа:Да се похваля вече съм на газ(ГИ). М50Б20.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
bmwfena написа:ще се родиш колега-сега ще видиш сладоста на газтаjustboy написа:Да се похваля вече съм на газ(ГИ). М50Б20.
Утре ще имам малко работа към 200 километра каране и ще споделя с разхода как е. Направена е така пали винаги абсолютно винаги на бензин като вдигне температура над 50-60 градуса (не съм сигурен) си сменя сама на газ. Та засега съм много доволен. Утре ще пиша как е разхода.![]()
![]()
това звучи като една фраза от филма "Топло" - Можем да станем една прекрасна нафтова кооперация.
та и тука - можем да станем един прекрасен газов БМВ клуб

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Благодаря, колеги! :-)
И на Аудито сложихме V6 2.6 и там е много добре работата смесен разход 11.1 с климатроник през цялото време. Може би половин литар разлика да има в харча ама е смешно. А и зареждам с отстъпка газта 3 стотинки на литър :Р
Голям кеф.
Инвестицията голяма ама от тука нататак по 150 километра на ден ще ми идват и няма как да се кара на бензин просто.
И на Аудито сложихме V6 2.6 и там е много добре работата смесен разход 11.1 с климатроник през цялото време. Може би половин литар разлика да има в харча ама е смешно. А и зареждам с отстъпка газта 3 стотинки на литър :Р
Голям кеф.
Инвестицията голяма ама от тука нататак по 150 километра на ден ще ми идват и няма как да се кара на бензин просто.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Тия газови кво става то много хубу че си карате на ГАЗ евала, ама тва с тия закони за махането им 2009 важи ли или ше го махат, че тогава става тегаво.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
българина е изобретателен-споко ела да видиш на моята като отвориш капака че газовата не се виждаdeyan-enchev написа:Тия газови кво става то много хубу че си карате на ГАЗ евала, ама тва с тия закони за махането им 2009 важи ли или ше го махат, че тогава става тегаво.

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
justboy написа:Да се похваля вече съм на газ(ГИ). М50Б20.
Браво колега . Ама това газов инжекцион ли е ? Друго си е на газ ! Аз съм М20Б20 и ми гори 14,5 - 15 л. градско , което е около 16лв. на 100км.

- pantzer3
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57Д30
- Мечтае да кара: Е65
deyan-enchev написа:Тия газови кво става то много хубу че си карате на ГАЗ евала, ама тва с тия закони за махането им 2009 важи ли или ше го махат, че тогава става тегаво.
До колкото чух , тоя закон щял да бъде предимно за часните превозвачи и за такситата ! И на газ ще могат да се движат само автомобили , които са произведени фабрично за газ , и тези които са в заварено положение (като нас) !!! След влизането на тоя закон ако си вземеш кола , няма да можеш да слагаш газ ! Не ангажирам никой с моето мнение , щото не съм добре запознат , а само съм чувал !

- nikavashnika
- кандидат ентусиаст
-
Не вярвам тоя закон да се приеме, защото правителството което го направи това втори мандат няма да види!
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Браво момчета върнахте усмивката на лицето ми.
ПП. Все още търся Е34 с ГАЗ
( нов внос )
ПП. Все още търся Е34 с ГАЗ

( нов внос )

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2