Искате по-евтино гориво и по-малко дупки? Подпишете ПЕТИЦИЯ!
Модератор: Общи модератори
ето какво изпратих на бтв
Здравейте казвам се Александър Данчев и съм представител на Българският съюз на Авто-мото кубовете .
От среща ни с г-н А.Хекимян на 03.06.08 по време на авто протеста и отразеното от Вас в централната
емисия се разбра че bTV има желание да отразява нашумелите събития около цената на горивата и
протестите в страна и Европа. Тъй като цяла Европа протестрира по всевъзможни начини и дава гласност
срещу цените обявени на петролните пазари, ние също бихме желали да продължим съвместната ни акция -
"отворена капачка". Ще бъде проведен нов протест с по-голям мащаб на 15.06.2008 година пред
Александър Невски в 11ч от къде ще тръгне шествието ни, като на него ще се блокира ключовата отсечка
между Орлов Мост и и СУ Свети Климент Охридски. Искренно се надявам Вие като единствена уведомена медия
да присъствате на нашето събиране за да го отразите, както и да се запознаете с любопитни факти от
нашето предишно събиране и искането което беше внесено до парламента ни. Също така от съюза на
авто-мото клубовете в страната Ви молим да подпомогнете разгласяването на идеята ни за протест чрез
вашите емисии. Много ще се радваме ако всички предприемачи ,превозвачи ,таксиметрови шофьори и
всички онези недоволни граждани, които не са съгласни с досегашната ситуация с горивата се уведомят
предварително именно от bTV за нашето шествие. Оставям Ви тел.за контакт ако желаете да се
свържете с мен 0887 758 728.

- димящият вожд
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: насъскана сенокосачка 3.5НР
- Мечтае да кара: ИКАРУС по линия 280 или 94
- Детайли за колата: Е30 М10Б18 04.88 с ръждата, скоро в ОПЕЛ форума!
няма удар само със самолет и с подводница .За сега!
има шпер, но вие като скорости на "ЧАВДАР"
разход на гориво:виж за"ЗИЛ 131"!!!
начи ако пак сме под сто чожека,където видя бмв ще го препикая.
утре ще питам дали мога да сложа агитация и в кауфланд.

утре ще питам дали мога да сложа агитация и в кауфланд.
От свиня маз и от комунист власт се взима само с дране!
газарията и селенията нЕмат почивен ден
рано или късно всяка е30 става "Опел" - ако не ми вярвате вдигнете мокета.
remaka - те му намерили мотор на цена скрап той мисли как некви карбуратори и колектори да слага...боже..,слез си прибери вересийте......
газарията и селенията нЕмат почивен ден
рано или късно всяка е30 става "Опел" - ако не ми вярвате вдигнете мокета.
remaka - те му намерили мотор на цена скрап той мисли как некви карбуратори и колектори да слага...боже..,слез си прибери вересийте......
Стигнах до следното заключение ако бъркам ме поправете : Българина може да псува като ходи на мач, че бирата му се дигнала с 29 стотинки , но неможе да изреве че всичко в магазина се качва нагоре а той гледа отдалече с мижавата си заплата и си вика : "е неможе така вече" . Той си разбива колата по наште "ХУБАВИ" пътищата, кара я с газ за да може да си покрие другите сметки и това че му краднат огледалата и лаисните през ден . Затова сме седели 500 години под турско робство, щото ни е мързяло дори да се организираме. Казвали сме си : "Е като сме толкова самостоятелни та ква ше е разликата ?" Българите не си знаеме интереса, и със сигурност си намираме причина да НЕ протестираме срещу Ъпсурдистана в който живеем .
Това ще е последният път в който ще се мешам в организирането на такъв вид мероприатия . Нямам намерение да се моля като циганин на всички : " Обединете се, обединете се та да обърнат внимание " ! Щом сме са такива песимисти и ви е добре така да ви мачкат и аз дигам ръце.
Това ще е последният път в който ще се мешам в организирането на такъв вид мероприатия . Нямам намерение да се моля като циганин на всички : " Обединете се, обединете се та да обърнат внимание " ! Щом сме са такива песимисти и ви е добре така да ви мачкат и аз дигам ръце.

- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
Shondy приятелю,мога ли да ти кажа нещо,но без да се сърдиш
Първо ти свалям шапка
евала на това каето правиш,такива като теб се броят на пръсти,възхищавам ти се,нямаш си на представа колко много ме караш да не съжалявам,че съм роден в тази държава,че има хора като теб.Подкрепям на първо място теб и всички останали тръгнали да протестират като БЕЛИ ХОРА,както правят обикновенните хора в държавите с изтински демокраций.Но сома едно те моля НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ,НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ.Това е само началото,500 г. турско робство,45г. фашизо-социализъм,близо 20г.водени от шизофренични политици,на които ако им сложиш по един глупомер,за да им измериш глупоста ще го счупят на момента,е как да се събуди този плах народ.Ще трябва борба и много търпение,приятелю.Мисля,че ме разбра правилно...
Не живея в България,но съм с вас и винаги ще ви подкрепям,а лятото като се върна и ако продължите да протестирате ще се включа с радост във вашите редици.Моят съвет е протести до дупка,както правят тук във Франция и по цяла Европа. НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ, МЪРШИТЕ ОТ ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА САМО ТОВА ЧАКАТ.[/b]

Не живея в България,но съм с вас и винаги ще ви подкрепям,а лятото като се върна и ако продължите да протестирате ще се включа с радост във вашите редици.Моят съвет е протести до дупка,както правят тук във Франция и по цяла Европа. НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ, МЪРШИТЕ ОТ ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА САМО ТОВА ЧАКАТ.[/b]
Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
Или намираш начин да го решиш, без да се нервираш, или просто той не е по твоите възможности и няма защо да се ядосваш.
ангелски написа:Shondy приятелю,мога ли да ти кажа нещо,но без да се сърдишПърво ти свалям шапка
евала на това каето правиш,такива като теб се броят на пръсти,възхищавам ти се,нямаш си на представа колко много ме караш да не съжалявам,че съм роден в тази държава,че има хора като теб.Подкрепям на първо място теб и всички останали тръгнали да протестират като БЕЛИ ХОРА,както правят обикновенните хора в държавите с изтински демокраций.Но сома едно те моля НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ,НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ.Това е само началото,500 г. турско робство,45г. фашизо-социализъм,близо 20г.водени от шизофренични политици,на които ако им сложиш по един глупомер,за да им измериш глупоста ще го счупят на момента,е как да се събуди този плах народ.Ще трябва борба и много търпение,приятелю.Мисля,че ме разбра правилно...
Прав си но е адски демотивиращо когато видиш всичките тея хора дето само се жалват колко им е кофти как ти се присмиват отстрани щото си решил да наравиш нещо гледат ми стикерите за протеста и се смеят некви пикльовци от автобуса. Возят се в градския плащат си като попове ма се смеят на протест. ПИСНА МИ!!! Ако на този протест пак сме шепа хора просто ще се откажа тотално от тоя народ, ако прочетете един ден,че БМВ гази офце(хора) знаите ще съм аз

Поне 250 човека видяха листовете по стъклата и съм сигурен, че дори 1 от тях няма да се появи
Прочитат го, все едно пише "здравей" и си продължават, все едно е само мой проблем, а те живеят на по-добро място... А пък на бензиностанциите не е истина - ще ми избодат очите още малко... Един от малкото хора, които навих да дойдат му разбиха колата и му откраднаха СД за 300лв, за какво говорим ??? Мисля да се обадя на 2-3 радиостанции, които следят за трафика и да вметна, че се организира такова нещо, ако 100 от нас направят същото ще се получи някакво по-широко разпространение според мен...

СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА!!!
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Колега аз лично мисля че този път ще има доста повече хора които се интересуват от това да живеят в една по нормална държава.Аз миналия път неможах да присъствам на протеста но сега със сигорност ще бъда там надявам се повече хора да мислят като мен 

- ангелски
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xdА
- Детайли за колата: Става все още.
Здравейте,AcOrP,Wolfy напълно Ви разбирам и съм съгласен с вас.За сега това си е нормално хората да гледат,като изтървани
Не се притеснявай,че ти се смеят и приказват зад гърба,просто те живеят в един изкуствено измислен свят,пълен със завис,лъжи,измами,пълна заблуда и незнам си още какво....Ти си този,които трябва да им се пресмива,ти си този,който е дръзнал да разчупи този ад,ти си този,който показва,че е свободен и нежелае да бъде повече лъган,обиран,мамен,тъпчен,унижаван,ти си този,който притежава най-ценното на този свят - човешкото достойнство.Помисли малко,западните демокрации са по над 100 г.,а ние сега прахождаме.Всяко стадо си има мърша,страхотна поговорка,но за жалост мършата при нас е в много повече - +90%.Спомни си за великите българи,като ЛЕВСКИ,БОТЕВ,ВАЗОВ и много други,и те са били малко в началото,но с постоянство и много труд са успели да намалят процента на мършите в стадото.Така,че не се притеснявайте,не се отчайваите,че сте малко.Ако сте с един повече на следващия протест,трябва да се гордеете и така до дупка до като станете много.Знайте,че вие които протестирате не сте сами,около вас има още много,но ги е срам да се присъединят,има още много,който чакат да видят дали ще се откажете след първия опит,но при следващите протести един по един ще се включат във вашите редици и т.н.Сега правите първите крачки на демократичното общество и не трябва да се отказвате,в противен случай никога няма да се научим да ходим,ще си останем приковани за леглото на мизерията и нищетата
.А какво ще стане в лагера на политическите мафиоти
да живее живота.Ако не го направим ние сега,други ще го направят,но в друга епоха и може би държавата няма вече да се казва България.Помислете,че ще имаме или имаме деца,и по-късно внуци....какво ще им оставим....една самозабравила се върхушка,която ще мачка и тях ли?Защо не го направим ние та да ни олекне и да няма повече такива теми в така обичания от всички нас форум.
Има само едно невъзможно нещо на този свят а то е - да влезем от там където сме излезли....
Успех колеги аз лично Ви подкрепям.

Има само едно невъзможно нещо на този свят а то е - да влезем от там където сме излезли....

Ако имаш проблем, не трябва да се безпокоиш. Вариантите са два:
ангелски
колега евала за начина на мислене
това само потвърждава тезата ми,че на вън далеч от родината ни мила има хора който са трезвомислещи все още и имат патриотичен дух,незнам на колко си години,но найстина ме трогна с думите си
Shondy
Саше брате мой,обещах ти да съм до теб в това и ще спазя обещанието си с каквото мога помагам,не се предавай,без теб това нямаше да се случи,Ти си виновника да ги има тези протести и да се чува гласа ни,колкото и тих да е той в момента....малко по малко ще се увеличаваме и ще почнем да се чуваме по силно,до момента в който виковете ни не почнат да кънтят в коридорите на парламента със страшна сила и когато това стане ( знам че ще стане,вярвам в това ) тогава онези чичковци в скъпи костюми ще се препотят и ще разберат,че нещо вече не е както трябва и няма да имат друг избор освен да ни чуят.....
трябва да вярваш
докато колета се въртят,докато огънят гори,докато мечтите ти стават реалност....трябва да продължиш да вярваш
в неделя на 15.06.2008 година то ще се случи....на този ден ще се съберем пред Храм-Паметника Ал.Невски и ще бъдем чути[/b]
колега евала за начина на мислене
това само потвърждава тезата ми,че на вън далеч от родината ни мила има хора който са трезвомислещи все още и имат патриотичен дух,незнам на колко си години,но найстина ме трогна с думите си
Shondy
Саше брате мой,обещах ти да съм до теб в това и ще спазя обещанието си с каквото мога помагам,не се предавай,без теб това нямаше да се случи,Ти си виновника да ги има тези протести и да се чува гласа ни,колкото и тих да е той в момента....малко по малко ще се увеличаваме и ще почнем да се чуваме по силно,до момента в който виковете ни не почнат да кънтят в коридорите на парламента със страшна сила и когато това стане ( знам че ще стане,вярвам в това ) тогава онези чичковци в скъпи костюми ще се препотят и ще разберат,че нещо вече не е както трябва и няма да имат друг избор освен да ни чуят.....
трябва да вярваш
докато колета се въртят,докато огънят гори,докато мечтите ти стават реалност....трябва да продължиш да вярваш
в неделя на 15.06.2008 година то ще се случи....на този ден ще се съберем пред Храм-Паметника Ал.Невски и ще бъдем чути[/b]
ангелски написа:Здравейте,AcOrP,Wolfy напълно Ви разбирам и съм съгласен с вас.За сега това си е нормално хората да гледат,като изтърваниНе се притеснявай,че ти се смеят и приказват зад гърба,просто те живеят в един изкуствено измислен свят,пълен със завис,лъжи,измами,пълна заблуда и незнам си още какво....Ти си този,които трябва да им се пресмива,ти си този,който е дръзнал да разчупи този ад,ти си този,който показва,че е свободен и нежелае да бъде повече лъган,обиран,мамен,тъпчен,унижаван,ти си този,който притежава най-ценното на този свят - човешкото достойнство.Помисли малко,западните демокрации са по над 100 г.,а ние сега прахождаме.Всяко стадо си има мърша,страхотна поговорка,но за жалост мършата при нас е в много повече - +90%.Спомни си за великите българи,като ЛЕВСКИ,БОТЕВ,ВАЗОВ и много други,и те са били малко в началото,но с постоянство и много труд са успели да намалят процента на мършите в стадото.Така,че не се притеснявайте,не се отчайваите,че сте малко.Ако сте с един повече на следващия протест,трябва да се гордеете и така до дупка до като станете много.Знайте,че вие които протестирате не сте сами,около вас има още много,но ги е срам да се присъединят,има още много,който чакат да видят дали ще се откажете след първия опит,но при следващите протести един по един ще се включат във вашите редици и т.н.Сега правите първите крачки на демократичното общество и не трябва да се отказвате,в противен случай никога няма да се научим да ходим,ще си останем приковани за леглото на мизерията и нищетата
![]()
.А какво ще стане в лагера на политическите мафиоти
![]()
![]()
да живее живота.Ако не го направим ние сега,други ще го направят,но в друга епоха и може би държавата няма вече да се казва България.Помислете,че ще имаме или имаме деца,и по-късно внуци....какво ще им оставим....една самозабравила се върхушка,която ще мачка и тях ли?Защо не го направим ние та да ни олекне и да няма повече такива теми в така обичания от всички нас форум.
Има само едно невъзможно нещо на този свят а то е - да влезем от там където сме излезли....![]()

Саше, никакво отказване, ясно е че се ръчка трудно народа, но ще стане ... не се притеснявай, те и на Априлското въстание след година подготовка са се вдигнали едва 1000 човека, но ако не беше такова въстание как щяха да разберат навън и вътре, че искаме свобода ... същото е и с протеста - миналия път ни видяха, този път щ есме повече и по-шумни и пак ще ни видят и ще наредим имената си до тези на протестиращите страни ... а нали знаеш ефекта на пеперудата .... 

Lope De Vega

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
??
Shondy написа::clap:![]()
![]()
евала за всичко написано в последните постове ,аз силно се надявам да стигнем до някъде ,защото последните няколко дни ми се стори невъзможно. Получавам затръшване на врати от всякъде ,става все по трудно и хората които бях предивидил за организацията са несериозни , а на всичкото отгоре и започнаха да се пускат и следните изказвания по темите : " и 5 лв да го направят пак ще си карам" ,а кажете ми при нулева активност по линковете от другите саитове и такива изказвания как да им помогне човек - като те самите не го искат?
Поне в общината този път нямаме никакви ограничения за автомобилите.
айде дай го малко по-полека

и ако искаш да знаеш бензина ще стане 5 лева и то доста по-скоро отколкото на всички ни се иска