Народа е откАчил!
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Stanchev написа:тия лайнарчета да ги хванеш и да им пукнеш сладките дупенца от секс
Колко малко си писал, колко много глупусти си казал!
Това, че няма паркинги, значи ли, че трябва да спираш колата си където не и е мястото? Като човек, който е плонжирал за живота си, защото някакъв идиот реши да паркира с ръчна върху тротоара без да го интересува дали на него им хора в момента, живо ме интересува като напълните тротоарите с паркирали коли, а платното с рацери, тези които не се придвиждаме в града в автомобил, какво да правим? Да летим ли? Айде някой да ми покаже как, аз ще се науча схватлив съм.
RESPECT
by t060
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
ви4о лягай си,утре ше ти мине 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
t060 написа:Stanchev написа:тия лайнарчета да ги хванеш и да им пукнеш сладките дупенца от секс
Колко малко си писал, колко много глупусти си казал!
Това, че няма паркинги, значи ли, че трябва да спираш колата си където не и е мястото? Като човек, който е плонжирал за живота си, защото някакъв идиот реши да паркира с ръчна върху тротоара без да го интересува дали на него им хора в момента, живо ме интересува като напълните тротоарите с паркирали коли, а платното с рацери, тези които не се придвиждаме в града в автомобил, какво да правим? Да летим ли? Айде някой да ми покаже как, аз ще се науча схватлив съм.
RESPECT
by t060
А тва че няма къде да мине да троши нормално ли е? Много ясно че ще му купиш тубичка вазелинче

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
///peter написа:А тва че няма къде да мине да троши нормално ли е? Много ясно че ще му купиш тубичка вазелинче
Коли се правят и се купуват, но животи не! Да ти уредя среща с родителите на познат, който го блъснаха докато обикалял спрени по тротоара коли искаш ли? Само за справка ще ти кажа, че скоро ще му правим година на момчето.
RESPECT
by t060
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Тошо,
ТУй да не е като оная история, дето един се качил на тротоара пиян, псувал, подгонил една леличка и един чичко, леличката само я бутнал, чичкото го премазал, пешеходците се ядосали, скочили в колите и почнали да го преследват.
Разказа я някой във форума тая весела история...
Както и да е... Стават разни неща.
Във видинско имаше загинал, премазан от ТИР, както си седял вкъщи.
Като няма къде да паркираш, сещаш се, че все някъде трябва да остави колата, нали
И ако си от София, естествено няма да я оставиш в Байкушевата маала в Перник.
Макар че и според мен Вичо, не ти се е случило чудо, братче... На мен ми бяха изпръскали джантите. Много внимателен шофьор съм и нерядко давам отстъпки и на пешеходци и на шофьори, въпреки това последния месец замалко да блъсна на два пъти безмозъчно пресичащи пешеходци(да чукна на дърво) и веднъж станах свидетел на такова автопроизшествие от съвсем близо.
Светът е полудял, а на пешеходците не им е останал много мозък.
Обучението и наказанията трябва да почнат от пешеходците. Щото даже аз себе си улавям че като пресичам пеша и мисля по друг начин... А представям си на неактивните шофьори кво им е. Или на тия без книжки.
Когато се качи на кола, тогава за мен един пешеходец има право да говори и да разсъждава за правилата. Това е единствения начин на българина да му се внуши малко толерантност, иначе не е предразположен: като дойде да дереджето на другия.
Булките около мен... Като карах, всичките рев и писъци, видят ли пешеходец и аз да не му направя път, а това е обикновено щото той няма право и щото е колона идиоти. Сега... Изпозеха книжки... ЕЛа да видиш. Страх ме е да дърпам ръчната в движение. Движението е такова и толкоз ги е страх, че на 8 баби на пешеходна пътека нема да спрат.
Така че не бързай да даваш акъл, Тошо. Купи си нещо по - различно от V2 60 литра, покарай, и после да те видим. Така отстрани... Много е лесно приятел. Но никак не е обективно.
Даже съм забелязал, че тия дето най - плямпат после стават най - нетолерантни. Сякаш се счупва нещо в тях.
Поздрави!
ТУй да не е като оная история, дето един се качил на тротоара пиян, псувал, подгонил една леличка и един чичко, леличката само я бутнал, чичкото го премазал, пешеходците се ядосали, скочили в колите и почнали да го преследват.
Разказа я някой във форума тая весела история...
Както и да е... Стават разни неща.
Във видинско имаше загинал, премазан от ТИР, както си седял вкъщи.
Като няма къде да паркираш, сещаш се, че все някъде трябва да остави колата, нали

И ако си от София, естествено няма да я оставиш в Байкушевата маала в Перник.
Макар че и според мен Вичо, не ти се е случило чудо, братче... На мен ми бяха изпръскали джантите. Много внимателен шофьор съм и нерядко давам отстъпки и на пешеходци и на шофьори, въпреки това последния месец замалко да блъсна на два пъти безмозъчно пресичащи пешеходци(да чукна на дърво) и веднъж станах свидетел на такова автопроизшествие от съвсем близо.
Светът е полудял, а на пешеходците не им е останал много мозък.
Обучението и наказанията трябва да почнат от пешеходците. Щото даже аз себе си улавям че като пресичам пеша и мисля по друг начин... А представям си на неактивните шофьори кво им е. Или на тия без книжки.
Когато се качи на кола, тогава за мен един пешеходец има право да говори и да разсъждава за правилата. Това е единствения начин на българина да му се внуши малко толерантност, иначе не е предразположен: като дойде да дереджето на другия.
Булките около мен... Като карах, всичките рев и писъци, видят ли пешеходец и аз да не му направя път, а това е обикновено щото той няма право и щото е колона идиоти. Сега... Изпозеха книжки... ЕЛа да видиш. Страх ме е да дърпам ръчната в движение. Движението е такова и толкоз ги е страх, че на 8 баби на пешеходна пътека нема да спрат.
Така че не бързай да даваш акъл, Тошо. Купи си нещо по - различно от V2 60 литра, покарай, и после да те видим. Така отстрани... Много е лесно приятел. Но никак не е обективно.
Даже съм забелязал, че тия дето най - плямпат после стават най - нетолерантни. Сякаш се счупва нещо в тях.
Поздрави!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
да тъжно е че е умряло момчето.
Надали вината е била точно на спрелия обаче...
А това че се правят коли, беше възможно най-голямата простотия която успя да кажеш
И тубичката с вазелин си остава.....
Надали вината е била точно на спрелия обаче...

А това че се правят коли, беше възможно най-голямата простотия която успя да кажеш

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
аз пък си паркирам пред блока-ама явно някои си мисли че е негово мястото-сутринта-бам спукана гума-след 20 дена-тоест оня ден-слизам сутринта-оп-двете леви гуми- оффффффф-викам си вечерта моята резервна и една от един колега- и отивам на гумаджия-и вечерта ко да видя- и другите две спукани-новите ми гуми станаха на решето-............е това народ ли сме 

- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Кофти работа, ама това представлява ежедневието в София, и сигурно в цяла България е нещо подобно де...
И мен не ме кефят тия стикери, но се замисли, че е по-добре от колкото да ти надерат колата, спукат гумите и т.н
Защото, например мойта кола беше на има-няма 600 (шестстотин) километра, когато някой селяк пред блока реши, че съм му спрял на мястото и ми надра калника с пръстен най-вероятно
, още го кълнем тоя боклук, по-добре да беше стикер...
След има няма 2 месеца пък ми спукаха гума със шило...
Така, че съгласи се, че спрей-а и стикера са все пак малкото зло.
А колкото до пияницата, аз бих слезнал да му опукам някой и друг шамар да поизтрезнее набързо, защото навръщане или на следващата пряка (улица, бул. ) може някой да не го види, да го сгази, ми и да го лежи и като за човек после

И мен не ме кефят тия стикери, но се замисли, че е по-добре от колкото да ти надерат колата, спукат гумите и т.н

Защото, например мойта кола беше на има-няма 600 (шестстотин) километра, когато някой селяк пред блока реши, че съм му спрял на мястото и ми надра калника с пръстен най-вероятно

След има няма 2 месеца пък ми спукаха гума със шило...
Така, че съгласи се, че спрей-а и стикера са все пак малкото зло.
А колкото до пияницата, аз бих слезнал да му опукам някой и друг шамар да поизтрезнее набързо, защото навръщане или на следващата пряка (улица, бул. ) може някой да не го види, да го сгази, ми и да го лежи и като за човек после

- Rebel
- младши ентусиаст
-
laviatan написа:аз пък си паркирам пред блока-ама явно някои си мисли че е негово мястото-сутринта-бам спукана гума-след 20 дена-тоест оня ден-слизам сутринта-оп-двете леви гуми- оффффффф-викам си вечерта моята резервна и една от един колега- и отивам на гумаджия-и вечерта ко да видя- и другите две спукани-новите ми гуми станаха на решето-............е това народ ли сме
Аз имах късмета, че комшията успя да ме заплаши, че ако му спра на мястото ще ми спука гумите... Та сега ако нещо се случи с колата ми пред блока, съм му казал да приготви себе си и майка си за секс

Що за хора не мога да ги разбера, дошъл ми пред 5 години от с. Пичковци и решил , че има място пред блока

Място на паркинга срещу 50 кинта на месец, пред блока нема "мое и твое". За всичко друго бих преглътнал някой да ми посегне на колата, но само защото съм спрял на "нечие място" съм готов да го учистя тоя дето го е направил...
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Държавата е пълна анархия!
Хората са полудели, но има и защо казано честно, всеки те прави на маймуна!
Няма какво да се сърдим, защото рибата мерише от към главата!
Не може горе да е загнило, а ние долу обикновените хора да сме загнили, тези си правят каквото поискат от парламента, как после по-надолу няма всеки да си прави каквото поиска!
Но и така е по-лесно, това е закона, защото ако нагоре има бюрокрация, а надолу няма ще е още по-сложно.
Този който ти го е направил със сигурност избива на някъде, вече не издържа, защото може да е от всичко, човека може едвам да храни семейство, а отсреща онзи с 5 S-класи и 3 Q7.
Видял те е и е предприел малумни действия! това е просто държавата!
Хванал го е просто яд!
Хората са полудели, но има и защо казано честно, всеки те прави на маймуна!
Няма какво да се сърдим, защото рибата мерише от към главата!
Не може горе да е загнило, а ние долу обикновените хора да сме загнили, тези си правят каквото поискат от парламента, как после по-надолу няма всеки да си прави каквото поиска!
Но и така е по-лесно, това е закона, защото ако нагоре има бюрокрация, а надолу няма ще е още по-сложно.
Този който ти го е направил със сигурност избива на някъде, вече не издържа, защото може да е от всичко, човека може едвам да храни семейство, а отсреща онзи с 5 S-класи и 3 Q7.
Видял те е и е предприел малумни действия! това е просто държавата!
Хванал го е просто яд!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
и аз не приемам "мое място" пред блок, къща или каквото и да било. не смятам, че имам резон някой да смята, че притежава място
а това с пъкането, рязането и пр. е хулиганство и не се толерира от полицията, ако е споделено и подплатено с доказателство

а това с пъкането, рязането и пр. е хулиганство и не се толерира от полицията, ако е споделено и подплатено с доказателство

- Rebel
- младши ентусиаст
-
Е то ходи докажи кой ти е спукал гумите...
Аз ако знам изобщо няма да се стига до полицията... Директно ще се обърна към другия, по-авторитетен орган на реда - а именно алуминиева бейзболна бухалка Starter Steve Avery edition
Викаш полиция - нищо не правят по въпроса, на другия ден пак си със спукани гуми
За т'ва око за око, зъб за зъб, спукана гума за спукан череп

Аз ако знам изобщо няма да се стига до полицията... Директно ще се обърна към другия, по-авторитетен орган на реда - а именно алуминиева бейзболна бухалка Starter Steve Avery edition

Викаш полиция - нищо не правят по въпроса, на другия ден пак си със спукани гуми

За т'ва око за око, зъб за зъб, спукана гума за спукан череп

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Е тва ме дразни в съвременния българин, пука гуми, троши огледала и прочие...
Да и при нас има селяни, заради които не мога да излезна спокойно на главната улица, но не съм им счупил нищо.... е само лек намек имаше, но свърши работа
Та идеята ми беше, защо аджеба не излезнем на протест например, за безумните сини зони, щото общината ви сваля кожите и нарочно не прави достатъчно парко места..... ами някакво педалче ще ми пука гумите или ще ми троши стъклото???? Ще троши ама съветника ми е наблизо
Да и при нас има селяни, заради които не мога да излезна спокойно на главната улица, но не съм им счупил нищо.... е само лек намек имаше, но свърши работа

Та идеята ми беше, защо аджеба не излезнем на протест например, за безумните сини зони, щото общината ви сваля кожите и нарочно не прави достатъчно парко места..... ами някакво педалче ще ми пука гумите или ще ми троши стъклото???? Ще троши ама съветника ми е наблизо

41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3