Предни врати от купе на компакт,Ще паснат ли?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- dj_nako
- Потребител
-
- Кара: e90LCI 318d N47D20A 2011
- Мечтае да кара: F10 530xi
Предни врати от купе на компакт,Ще паснат ли?
та значи въпроса ми е:Възможно ли е да се присъдят вратите + стъклата от бмв серия купе(без рамка на прозореца) на мясото на вратите на бмв серия компакт.ако е възможно с какво препрявяне става.
Няма да паснат директно.
Всичко е възможно иначе. Зависи колко си луд и колко пара имаш в джоба?! Защо ти е да го правиш обаче?
Мисля си че вратата е по-голяма на купето. Има един механизъм вътре във вратата, който сваля стъклото малко като дръпнеш дръжката, Ще трябва да купиш изолациите на стъклото, понеже си мисля че са различни и куп други дребни работи.
Ако нямаш късмет и вратата е наистина по-голяма на купето, тогава ще трябва да местиш подпорната греда на тавана и това граничи с лудост *или пълна глупост*.
Всичко е възможно иначе. Зависи колко си луд и колко пара имаш в джоба?! Защо ти е да го правиш обаче?
Мисля си че вратата е по-голяма на купето. Има един механизъм вътре във вратата, който сваля стъклото малко като дръпнеш дръжката, Ще трябва да купиш изолациите на стъклото, понеже си мисля че са различни и куп други дребни работи.
Ако нямаш късмет и вратата е наистина по-голяма на купето, тогава ще трябва да местиш подпорната греда на тавана и това граничи с лудост *или пълна глупост*.
- dj_nako
- Потребител
-
- Кара: e90LCI 318d N47D20A 2011
- Мечтае да кара: F10 530xi
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Просто хващай флекса и махай рамката на компотената врата, малко ще капе после ама тва е.
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
лайстните на вратите на купе и компакт са еднакви... задните странични стъкла също са еднакви...
дефакто размера на вратите би трябвало също да е еднакъв... иначе ако срещнеш проблем той ще е от към рамката според мен... незнам но без да се пробва няма как да разберем
дефакто размера на вратите би трябвало също да е еднакъв... иначе ако срещнеш проблем той ще е от към рамката според мен... незнам но без да се пробва няма как да разберем
6 мнения
• Страница 1 от 1