Проблем със задното стъкло
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Проблем със задното стъкло
Здравейте,случвало ли се е на някои да му се счупи задното стъкло и то без никъква пречина.На мен това ми се случи днес за трети път за две години.Първото оригиналното ми го счупиха с бирена бутилка и от тогава като сменя прозорец не кара повече от седем осем месеца.Ако някои има идея от къкво се получава това нека пише за да мога да отстраня дефекта ,че за новото стъкло ми искат 350евро,и да чакам до събота да го доставят.Защото съм в тъпата Гърция и нямат нищо на складова наличност.А другире стъкла съм ги слагал в Кобра за по 150лв с монтаж,а тук безплатен обяд няма.Благодаря предварително!
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Баце,не искам да те плаша но най вероятно колата е меткана на таван и не е направена както трябва.За да бъдеш сигурен ,че не е там проблема свали страничните колонки и ако трябва тавана да видиш дали има заварки по тавана.ако си е добре остава лекия вариантунеправилно поставяне или некачествени стъкла.

- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
....
как се чупи в движение на едно място ? .... както колегата каза има напрежение някаде за да се чупи.Незнам задните стъкла с уплътнения ли вървят как са .... ама да се смени всичко май най добре :Р
- pistata9889
- ентусиаст
-
Значи колата е блъсках ама всичко с тавана е на ред.А за чупенето се получава в движение,единия път зимата като беше мн студено и парното работеше на макс,а днеска точно след мивка.Дали дава толкова голямо отражение голямата температурна разлика,а и в БГ колкото прозорци съм сменил никъде не ми смениха оплатнението.Сега цялата интервенция ще я правя в сервиз на БМВ,дано всичко вече заспи или поне да изкара докато сабера парички за Е46.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
.
колега с какво окачване ти е колата? При мен на едно предишно Е36 ми се пукна предно стъкло при удар в дупка заради спортно окачване което явно не е било в ред нещо. Беше съсипало чак тези шокови тампони които са някъде горе.
- pistata9889
- ентусиаст
-
С нормално съм даже и съм и с малки гуми отпред съм с 185/65/15 а отзад с 195/65/15 нищо нередно нямам по окачването.Нови амортисиори и преди три месеца като си бях в БГ смених всичко което беше тръгнало да се разбива,а сега нищо нямам разбито все пак не карам в БГ че за три месеца да се разбие.И не мога да си обясня каква е причината.Сега ще сменя стъклото и оплатненията в БМВ сервиз и ще се надявам повече да нямам проблеми.
7 мнения
• Страница 1 от 1