Въпрос за маршрут в Пловдив
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Въпрос за маршрут в Пловдив
ПУ-НОВА СГРАДА,ПЕД.КОРПУС,БУЛ."БЪЛГАРИЯ" N236,V ЕТАЖ,504 СЕМИНАРНА ЗАЛА
Някой би ли ме упътил как мога да стигна до горе посочения адрес-т.е. унивеситета "Паисий Хилендарски" в Пловдив(новата сграда),ще пътувам с кола от Ямбол.Много ще съм ви благодарен понеже разбрах, че новата сграда била някъде в края на града,но кой край незнам
П.С:Не ми се искаше да пускам нова тема,но понеже всички други получили отговор бяха заключени бях принуден да го направя
Някой би ли ме упътил как мога да стигна до горе посочения адрес-т.е. унивеситета "Паисий Хилендарски" в Пловдив(новата сграда),ще пътувам с кола от Ямбол.Много ще съм ви благодарен понеже разбрах, че новата сграда била някъде в края на града,но кой край незнам

П.С:Не ми се искаше да пускам нова тема,но понеже всички други получили отговор бяха заключени бях принуден да го направя

- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
Кога ще пътуваш? Само да не е четвъртък (няма да съм в града), иначе ми пиши на л.с. ще ти дам тел. и ще те придружа до там.

- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
S1z3 написа:Точно за четвъртък става въпрос
.......и все пак ако си в Пловдив преди 9 и 30 ще ти свърша работа

- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
Влизаш в града от втория изход на магистралата и караш само направо. На четвъртия светофар завиваш надясно и пак само направо, докато градът започне да свършва
ПУ-то ще ти е от дясната страна, едно голяма ръбата бяло-бежова сграда в стил неосоциализъм, няма как да се объркаш 

- Чанев
- младши ентусиаст
-
Ами благодаря на всички,колегата Diavolo доста подробно ми го обясни,сега да се надявам да се падне Априлското въстание ,че да напиша 12-15 страници

6 мнения
• Страница 1 от 1