Добрия чичко полицай! И гадното копеле малко по-късно

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Добрия чичко полицай! И гадното копеле малко по-късно

Мнение от sk. » 10 Юни 2008, 20:55

На 10 май, тази година взех книжка. Сега съм на 18год. Млад шофьор, несъмнено. 5 дена по-късно, каня 2 момичета на кино, заедно с мен и с един приятел. Казвам им, че съм с 3ката на нашите и те веднага се навиха! Материални кучки! Отиваме ние с моя приятел на срещата, аз преди това съм измил колата на автомивката, изчистил, наточил етс. :D Отиваме при тях и те вместо да ходим на кино, ми викат айде сега да те видим как караш. На мен като ми щракна нещо, както бяхме на хотел Плиска, директно "Цариградско" и "Тракия" с газ до дупка. На отиване имаше трафик и нямах възможност да надувам много. 170-190.
На връщане обаче, се амбицирах. Пуснах хронометъра и скоростомера за средната скорост и газ колкото мога. Никога няма да забравя, думите на едното момиче. "Това е моята песен! Дай газ!". Песента е CocoJombo. И аз настъпвам здраво. Колата е с електрона система за сигурност и аз придобивам смелост в един от завойте. Скоростомера показва 210км/ч вътре в завоя (крайна лява - разбира се). Излизайки на правата, скороста отива към 220км/ч. Всичко ми се струва като на компютърна игра, а те са ми много лесни. Пред мен се появява камион в средната лента и бус зад него. Тръгвам към лявата лента и буса тръгва заедно с мен. Аз разбира се ги настигам прекалено бързо и решавам, че дясната лента е добър вариант. Мястото беше широко, малко след Мк.Доналдс. Имаше 4 ленти. И минавам аз от дясно, забелязвам, че стрелкта минава 220км/ч килва се към 225. И виждам бяла кола паркирала на около 1км, пред мен. Междувременно съм на дълги. Моментално настъпвам спирачките и махам дългите, ама късно чадо....
Спират ме, за изпреварване от дясно. Тоя полицай, като ме извика до колата, директно вади актовете. И като почна да ми се кара... ами тоя от камиона ако бил заспал, ако не ме очаква.. стази скорост. А аз загубих ума и дума.. сдухване от всякъде.. А той продължава да ми се кара... "ти к'во, возиш момичетата и викаш дай да ги убия..." сега ти взимам книжката за 3 месеца... в този момент имах чуството че ще ми удари шамар... и си го заслужавах... В същия момент виждам как излизат девойките от колата и моя приятел и тоя се изкраска по мен... "Махай се! Не искам да ти взимам книжката!" и аз само изцепих "Мерси! Лек ден!" и газ да ме няма! :D
Междувременно неговия колега, застанал с бинокъл, потпрял ръцете на тавана и зяпа.. :D

20 дена по-късно обаче, движейки се в 1:50 през ноща на 01.06. ме спряха едни със 106 при знак 50 и ми взеха книжката :D Шанс...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 10 Юни 2008, 21:05

Поне нае*а ли някоя от мацките? :D

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520 M52
Мечтае да кара: M5

Мнение от i4koo » 10 Юни 2008, 21:05

Колега ,ти вярваш ли си на написаното ,защото аз не ,това да не си го сънувал :mhihi: :mhihi:
Нищо лично ,Просто бизнес !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i & 520i

Мнение от NaKi4_pZ » 10 Юни 2008, 21:09

i4koo написа:Колега ,ти вярваш ли си на написаното ,защото аз не ,това да не си го сънувал :mhihi: :mhihi:

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 10 Юни 2008, 21:15

За жалост или не, нищо не стана с тия 2те. Ама карай, здраве да е.
i4kooo, клипче нямам за скороста, но мога да направя, единствения проблем е че нямам книжка, но мога да ти снимам акта. :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 10 Юни 2008, 21:20

те за тва има трупове по пътищата ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 10 Юни 2008, 21:25

ще си толкова смел до първата катастрофа
всеки е минал по тоя път.
който не е минавал по него със сигурност е имал или акъл от самото начало или нещо е предизвикало промяната му.
така че пич извлечи си извода от факта че са ти отнели правоспособността ти да шофираш.
винаги мисли какво би могло да се случи, защото си отговорен не само за себе си а за всички около теб.
аиде поздрави и другия път умната.

ПС всички знаем че си е адреналин но трябва човек да знае кога и къде да прави простотии.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

.

Мнение от bailow » 10 Юни 2008, 21:28

така, а аз ако съм някъде около тебе в момента си нямаш на идея колко ще те млатя ама въобще си нямаш, друг коментар е излишен, сам се сещаш предполагам за какво ти говоря...

кандидат ентусиаст
Аватар

.

Мнение от bailow » 10 Юни 2008, 21:29

P.S. имам предвид автора на темата!

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 10 Юни 2008, 21:36

:idea:
Последна промяна t060 на 11 Юни 2008, 15:14, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 10 Юни 2008, 21:50

///peter написа:те за тва има трупове по пътищата ;)

Е за тва иде реч :evil: .
Баси и безотговорното пишлеменце ей.......на тебе кратуната ти толкова празна, колкото не можеш да си представиш...и колкото не е научно доказано, че може да бъде...
Имаш късмет, че не си причинил някое нещастие......аман от такива рацери като тебе, не виждали кола....не карали на магистрала....
Е такива като теб са ми от любимите; на кой се показваш бе мойто момче, на неква дрисла с по-куха глава и от твойта....
Просто благодари на Господ, че ти е спасил задника от катастрофа...

И тая тема е повече от позорна, срамна и грозна...... некъв си 18 годишен мамин хвалипръцко си мисли, че е извършил някво страаааааашно геройство...... Честно казано ако бях на мястото на родителите ти (и хипотетично те знаеха за магистралния ти "подвиз") никога повече кола нямаше да видиш... Като ти дойде до г.за да си изкарваш сам парите, тогава си купи кола и си троши главата... и стой по-далече от невинните хора, щото безрасъдтвото ти е в промишлени количества, за сметка на акъла, който го няма никъв....

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 10 Юни 2008, 21:53

t060 написа: Те са максимални за всички! ! !

Айде пак морал...не че нещо, ама виж си аватара..погледни и моя.. Човека е карал, колата го позволява, просто го съветвам като кара с 200, да го прави с мноооого акъл..Да си изтърпи наказанието и да се замисли за нещата, които стават на пътя..То ако зад волана седи идиот, и с 50км/ч може да направи мазало..Ама айде да не почваме един от трите вечни спора-скоростта по пътищата..Другите два са Левски vs ЦСКА (тоя спор известно време няма да го има, нищо лично към феновете на червените :mhihi: ) .. и третия е 318is vs 320i :D [/img]
Последна промяна mangini на 10 Юни 2008, 22:05, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: всичко на колела
Детайли за колата: E38 IAL 07.2001

Мнение от hemicharger » 10 Юни 2008, 22:01

Tе на тракия само пичове бачкат..... :mhihi: Поздрави!......а относно скандала който ти е вдигнал полицая......то е защото през ден вадят размазани тру..ве на подобни рейсъри и ги събират в пликове за боклук.......помисли си всеки ден да виждаш такава гледка....и то на млади хора кви нерви трябва да имаш!
Не си води по акъла на някви пикли дето накрая дори не знаят е.е ли им се или им се пик.е

Дано баща ти не чете във форума че ще забравиш за Баваро от тук нататък..... :mhihi:

Със здраве!
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 10 Юни 2008, 22:02

:idea:
Последна промяна t060 на 11 Юни 2008, 15:14, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от NEDQLKO » 10 Юни 2008, 22:04

ае ко му вярвате :mhihi: , 225 в града и успял да спре на полицайте и движение имало :mhihi: .. "даа даа и един мърмот увивал шоколада в станьол"..

Следваща

Назад към Страхотни истории