за ... ено време
Модератор: Общи модератори
единствения вариант е цените да са като при бай Тошо ама с днешните заплати

Последна промяна ! Алекс на 10 Юни 2008, 10:32, променена общо 1 път
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Bogat-Beden написа:това че Бг сега е Абсурдистан,не означава че преди 89та е било рай земен...имаше си много урудщини системата и тогава си ги псуваше народа управленците и тогава се крадеше немалко и тогава заможни бяха не,тези които би трябвало да са...И още тогава се гледаше на Запад с голямо възхищение и се кефехме на смешни неща-дънки,шоколади,шоколадови яйца от кореком!!ебаси гъзарията-трагична история...Японски и западни коли виждахме само по Черноморието ...Банани по Нова Година само...А как се пътуваше зад граница?А недай си боже да избягаш и да останеш там,или да бягаш и да те хванат...жална ти майка...Аиде да не сме сички у форума на по 18 години,помниме малко или много...
E, a на запад бате пътуваха със скайери и гледаха холограмна телевизия...
Ае молим са... Не сравнявайте сегашното време с тогавашното, а как сте живели тогава и как сега.
Изглежда на запад свободно пътуваха или пък караха Е90 1970-та година...
Или слагат наметалото и скачат от блок на блок... Американци...
Само се чудим що като бепе толкоз зле толкова американци избягаха в КГБ през силните години на комунизма и имаше толкоз предатели....?
Тогава и мерца и БМВ беше същата работа, приятелю.
И даже, евала им прайм, нема други коли на по 30-40 години които все още да са на пътя и да стават за използване, колкото ладите и жигулите... Ние се смеем и се подиграваме, щото са ни омръзнали... Ама дай бмв-та и мерцове на 40 години и да сравниме колко са в движение....
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Момци аз съм живял 24г. при комунизъм и като всяко нещо и този строй си има + и -! Тогава всички имахме по малко пари и нямаше какво да си купим.Е някои си имаха привилегии.От тях после тръгнаха новобогаташчетата и станаха гъзари и сега ни управляват.Сега пък всичко си има,ама ние пак си нямаме кинти за да живеем нормално!Е пак има изключения който живеят на луната и ни се присмиват! Както и да е! Като се споменаха старите соц. возила,ето ви един линк който показва през 50-те,60-те и т.н. как са изглеждали фияти и мерцедеси.И като гледам епохата на Ладите и Жигите т.е. края на 60-те до края на 80-те си мисля,че хич не са били зле!
http://images.google.bg/imgres?imgurl=h ... g%26sa%3DN
http://images.google.bg/imgres?imgurl=h ... g%26sa%3DN
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
! Алекс написа:единствения вариант е цените да са като при бай Тошо ама с днешните заплати![]()
Цените на кое.....на Ладите ли? Защото ако ще и без пари да са ги давали навремето трябва да чакаш 10г. за да си я вземеш.....а и нали се сещате че по Тошово време като питаш хората за БМВ....се отговаряше...Туй животну ни гу знам...Апи ли?
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Комунизма е любима тема на някой ---аз не стискам зъби ,като Скиса --повече не ми се спори нито ми се пише по подобна тема---Гледам отстрани да не си хабя нервите.....Само ще кажа ,че който не е живял по това време не би трябвало да е толкова категоричен в мненията си . Помните ли това ?---СССР -КПСС - НРБ - БКП ---ВЕЧНА ДРУЖБА ...ВЕЧНА ДРУЖБА
насълзиха ми се очите просто ....мамка им...[/list]

Re: за ... ено време
На дядо Тошо му свалям шапка
Какъв беше и какви го наследиха, какво беше и какво стана...?
Ами беше
"Човекът, който накрая остаря и вече нямаше сили да спира протежетата на Горбачов и САЩ...
Човекът, когото оценихме истински едва когато го изгубихме..."
и стана тя каквато стана пък кой как иска да си го спомня
За мен си остава ПИЧ отвсекъде
Лека му пръст

spacepl написа:http://web.hit.bg/bgsviat/TodorJivkov.html
Ами беше
"Човекът, който накрая остаря и вече нямаше сили да спира протежетата на Горбачов и САЩ...

Лека му пръст

Diavolo написа:На дядо Тошо му свалям шапка
spacepl написа:http://web.hit.bg/bgsviat/TodorJivkov.html
Ами беше
Лека му пръст

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Едно време е било едно голямо недорзомение..
Това време беше научило хората да мислят, че кражбите са нормални.
Даже до ден днешен във държавният транспорт яко се точи нафта (на всяка крайна автобусна спирка може да се види)
Просто вече неможе да се краде и хората се стреснаха и затова казват едно време колко е било добре.
Наши приятели на родителите ми споделиха, като са се женили Жената имала къща, мъжа апартамент и по онова време семейство не е можело да има два имота ( смех) и принудило хората да се разведът за да запазят имането си... Каква е тая плитика да те кара да мислиш че кражбата е нормална и да разделя семейства за такива работи...
Едно приятелче до ден днешен има варели с нафта от БДж от онова време. То е достатъчно да си продава и да си взима заплата и как да не е хубаво онова време.
Живков си е бил пионка какво толкова го славите, добре че другите народи не разбират български, защото ако му чуят изказвания тогава Буш няма да е най тъпият президент

Това време беше научило хората да мислят, че кражбите са нормални.
Даже до ден днешен във държавният транспорт яко се точи нафта (на всяка крайна автобусна спирка може да се види)
Просто вече неможе да се краде и хората се стреснаха и затова казват едно време колко е било добре.
Наши приятели на родителите ми споделиха, като са се женили Жената имала къща, мъжа апартамент и по онова време семейство не е можело да има два имота ( смех) и принудило хората да се разведът за да запазят имането си... Каква е тая плитика да те кара да мислиш че кражбата е нормална и да разделя семейства за такива работи...
Едно приятелче до ден днешен има варели с нафта от БДж от онова време. То е достатъчно да си продава и да си взима заплата и как да не е хубаво онова време.
Живков си е бил пионка какво толкова го славите, добре че другите народи не разбират български, защото ако му чуят изказвания тогава Буш няма да е най тъпият президент

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
хахахах,сега се сетих новогодишните му речи-прочиташе с мъка едно изречение и сменяше листаditko1 написа:Живков си е бил пионка какво толкова го славите, добре че другите народи не разбират български, защото ако му чуят изказвания тогава Буш няма да е най тъпият президент

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ditko1
- старши ентусиаст
-
Той е емблема само за да се залъжат хората, че власта се оправлява от народен човек. И яко хора са се навързали
Както Сергей подарява телевизор на пенсионери и те си кръстили телевизора Станишев
Много ги лъжат хората тея комунисти.

Както Сергей подарява телевизор на пенсионери и те си кръстили телевизора Станишев

GVT написа:...Diavolo написа:...
Какво искаш да кажеш с това, че нещо не схванах? Някой да е споменал конкретен сегашен политик

По отношение на политиката съм атеист и не се интересувам от никой... освен от себе си и някои близки

- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
Не е въпросът за коли, а че не са научили хората на труд. Всеки вече бачка Сотаджия или пазач
Единственото което ще лиспва от едно време ще бъде "задружността и спокойствието" защото вече хората за станали много изнервени и всеки гледа за себеси..

Единственото което ще лиспва от едно време ще бъде "задружността и спокойствието" защото вече хората за станали много изнервени и всеки гледа за себеси..