Прокълнат съм ;(

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Прокълнат съм ;(

Мнение от DanielzZz » 10 Юни 2008, 11:51

Колеги,как стана това и аз не зная,но мисля,че съм прокълнат.Цяла седмица живота ми е ад,а от 2 години е гаден.Ето например днес перфектно съм си научил урока по История,а учителката ми писа 4 (и каза,че ми било доста),защото не съм могъл да го разкажа както хората о_О.Пример : казвам,че Лондонското Евангелие се държи в музей във Великобритания,а тя ми казва - не е така ! И аз О_О ,а тя - как така я "държат" - казва се съхраняват.И ето за такива грешки имам 4.И такива ми ти случки...

Глупава тема,ама да се оплача...

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 10 Юни 2008, 11:55

аре па и ти сега!!!баба ти се шестици е изкарвала... :lol: ! неа се косиш! и да четеш повече книжки ,а не само у форума ,щото така се добива обща култура! и не е "както хората" , а "като хората" израза...
нема се пуашиш-другият път шестичка да донесеш...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 10 Юни 2008, 11:58

SKISA написа:аре па и ти сега!!!баба ти се шестици е изкарвала... :lol: ! неа се косиш! и да четеш повече книжки ,а не само у форума ,щото така се добива обща култура! и не е "както хората" , а "като хората" израза...
нема се пуашиш-другият път шестичка да донесеш...
:bowdown: :yes: :mhihi: :!:
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DanielzZz » 10 Юни 2008, 11:59

Абе човек,не ми е заради оценката.Ама от 1 месец насам все нещо става...
Тръгнах да изперквам вече и хората ми го казват :wtf:

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 10 Юни 2008, 12:00

ауу лошо лошо....требе да идеш да си запалиш свещичка

ако не помогне, имаме връзки с ясновидката Тъмнина (лее куршуми, бае, разваля магии секакви и отпрокълва прокълнати)

има нещо, ще знаеш...тцтцтц
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 10 Юни 2008, 12:02

кой клас си!?!? ако нема са да кандидатстваш-дреме ти....!!!
карай си така ,па ше се опраиш!!! аз викам -некоя мома не ти е дала ,та си се изнервил-ти са за една история!!! наеш ква даскалица имах по история...!малии....!едвам си събирах очите да седим у клас...! като седнеше на чина пред мене отгоре и като кръстоса тия краци и историята ми ставаше...мътна!!!
нема черна магия-не бой се! земи седни малко над книгите-заеби малко форума и да се изучиш и да си купиш една 7ца и иди при историчката и и кажи: "одих до лондон със 7цита....!!там е евангелието-нема да се плашиш и го съхраняват добре....не го държат!"
и те така те...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DanielzZz » 10 Юни 2008, 12:05

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Е, този пост ми оправи деня ! Иначе съм 9ти клас,но е важно да изкарам добри оценки,защото бала се изчислява чрез събиране на резултата от матурите и дипломата от 8ми клас (аз съм в специална параЛЕЛКА).

Иначе утре сигурно пак ще съм зле.Колкото до момите - абе има една,ама... :mhihi:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 10 Юни 2008, 12:06

имам чувството, че вече се чудите за кво да пускате теми :banghead:
Tux0 Ca !
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 10 Юни 2008, 12:26

:idea:
Последна промяна t060 на 11 Юни 2008, 16:48, променена общо 1 път

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 10 Юни 2008, 12:29

SpUd3r написа:имам чувството, че вече се чудите за кво да пускате теми :banghead:
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 10 Юни 2008, 12:32

аре бе!!!вие па се сте били отличници-са да не мое момчето да го успокоиме...!!! :mhihi: ако ви се не чете-не четете.... 8)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DanielzZz » 10 Юни 2008, 12:39

Всъщност БЯХ отличник :mhihi: Сега без да чета имам среден успех - 5,10,но този път четох и тая ме прецака :evil: .

Нищо де - може да е божие наказание за дето карах 210км и изхабих 60л бензин за 3 дни при среден разход на 1.6 двг - 14,5 :shock: :mhihi:
Баща ми като видя резервоара ме пита да не са ремонтирали селския път :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 10 Юни 2008, 12:56

Излишно се спичаш. Учи си колкото трябва, а пък да не ти пука за някви пачи. Оная явно се заяжда с теб за всяка дума. Повярвай ми много съм спорил и съм се карал с учители точно ей за такива глупости (чисто заяждане) и нищо добро не съм видял от това. Оная пача по литература ме мразеше обаче така се беше получило, че имах 5-6 оценки със средно аритметично над 5 и в края на срока ми предстоеше само класна работа да направя. Обаче наистина си бях болен когато беше класната и аз и едно момиче отсъствахме. Целия клас имаше или 5:50 или 6 , 5:50 каза че писала на тези които не са се справили добре. 2 дни по-късно аз и онова момиче , с което бяхме болни имахме 2-ки :). След това ме изпита още веднъж и ми остави 4-ка за срока :). Таааа съвета ми е да не се заяждаш с никоя учителка. Просто си мълчи, каквото и да каже колкото и да те издразни бъди над тях и си мълчи. Не е много справедливо , обаче само така ще имаш минимум проблеми .

И друг съвет от мен. Недей да караш без книжка. А пък да караш с такава скорост без книжка и да се хвалиш във форума е безумно тъпо !!! :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DanielzZz » 10 Юни 2008, 13:00

Това не е скорост.Това е разстояние.:) Аз повече от 120 не съм вдигал,средно карам с 40. :uups:
Иначе ще приема съвета ти. :)

Аватар

Мнение от SKISA » 10 Юни 2008, 13:01

тва за без книжката..не е баш!и ние сме карали без книжка! само не карай толко бързо,че и хора с опит трудно ше се оправят с такава скорост ,а па за тебе-едва ли!!
само че ако те фанат без книжка просто ше трябва да си поемеш последствията....! карай на село или по пуст път и внимавай много. най-добре с баща ти до тебе.
не се фърляй веднага на високи скорости-научи се да паркираш!

Следваща

Назад към Извън Темата