мамата ми е**** на баварчето
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- robert1975
- младши ентусиаст
-
мамата ми е**** на баварчето
НЕ СИ КУПУВАИТЕ Е 36 или каквото и да е бмв- паркирах в паркинг-удариха ме няколко пъти- паркирам пред блока- ЗА 3-ТИ ПЪТ МИ РЕЖАТ ГУМИТЕ- чисто нови- вчера пак- колеги кога ще се оправи тоя БУЛГАРИСТАН? 

BMW-маниак

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Не е проблема в БМВ-то а в тия хомосексуалисти който.....абе мани като тръгне на зле.А на такива копеленца който режат гуми им бих е... майката в............ 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
Колега,има едно нещо му викат каско,ако не си 4увал,а другото нещо е полиция.В нашата страна е пълно с боклуци и за тях няма зна4ение ква е марката на колата,ама за по-голямо спокоиствие си направи каско и не се притесняваи.Купуваите си BMW колеги.Във всеки дом по 2. 

- MOGY
- Obergruppenführer
-
Виж ме на кво дереже съм от разни малоумници http://picbg.net/img.php?file=c46480f2d6b74c12

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- MOGY
- Obergruppenführer
-
petio_bmw 318is написа:Колега,има едно нещо му викат каско,ако не си 4увал,а другото нещо е полиция.В нашата страна е пълно с боклуци и за тях няма зна4ение ква е марката на колата,ама за по-голямо спокоиствие си направи каско и не се притесняваи.Купуваите си BMW колеги.Във всеки дом по 2.

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
- MOGY
- Obergruppenführer
-

petio_bmw 318is написа:Колега,има едно нещо му викат каско,ако не си 4увал,а другото нещо е полиция.В нашата страна е пълно с боклуци и за тях няма зна4ение ква е марката на колата,ама за по-голямо спокоиствие си направи каско и не се притесняваи.Купуваите си BMW колеги.Във всеки дом по 2.
Здравейте,
Колега и каско има и полиция, но аз лично не бих искал да се занимавам и с двете. Явно не ти се е случило подобно нещо(а) и не си се занимавал с тях. Най малкото загуба на времето и главоболието е доста неприятно в такива случаи(даже и да имаш каско).
Поздрви
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
плащатD3BEP написа:ГУмите не.

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Плащат ама е много относително,защото смятат овехтяване на гумата,ДОТ и в карайна сметка винаги си пре...н.Много е смотана ситуацията с гумите,но поне не пречи да се опита да ти въстановят част от сумата за тях.
- MOGY
- Obergruppenführer
-
Що ако са ти хубави гумите и са ти написали портокол от КАТ що да не ги платят 

- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2