за ... ено време
Модератор: Общи модератори
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
за ... ено време
Псуваме ние Живков и комунистите ама ..... като гледам сега ка ни клеца куцо и сакато ....... данъци, ставки, налози, винетки-минетки, данък че си работил като кърт че да си купиш кола, данък че я караш из техните дупки, данък че им живееш и им плащаш данъци ... да ги е*а в мамата мизерна в гроба да си ги занесат тия пари дано - аз пък искам като турчин да ме погребат - в един бял чаршав да ма увият и да ма закопаят някъде - днеска олекнах с има-няма хилядарка за тва че им живея да ги е*а в пут**та майчина
http://web.hit.bg/bgsviat/TodorJivkov.html

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ами специално ние, автомобилистите, трябва да сме му супер благодарни и да му носим цветя.
Единствените пътища в България останаха тези ,които той построи. Макар и строени за времето, когато нямаше толкова коли, и днес вършат работа.
Помни ли някой да е виждал как се строи път след "комунизма"?
И вече 50-60 години си седят на дереджето, както си бяха построени. Нямат мърдане, освен изхабяване.
Жалко, че не можем да го вдигнем от гроба да ги оправи. Щото няма кой друг.
Гениите на новата българска политика една магистрала с над 50% чуждо участие вече 20 години 30 пъти я осират, а това е 400 км. път. Ние питаме за десетки хиляди....
Единствените пътища в България останаха тези ,които той построи. Макар и строени за времето, когато нямаше толкова коли, и днес вършат работа.
Помни ли някой да е виждал как се строи път след "комунизма"?
И вече 50-60 години си седят на дереджето, както си бяха построени. Нямат мърдане, освен изхабяване.
Жалко, че не можем да го вдигнем от гроба да ги оправи. Щото няма кой друг.
Гениите на новата българска политика една магистрала с над 50% чуждо участие вече 20 години 30 пъти я осират, а това е 400 км. път. Ние питаме за десетки хиляди....
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
mladen4o написа:Ено време данъците ти ги вземаха преди да си получиш заплатата,ама ти не го знаеше.Да не говорим, че единствените коли бяха соц-колите и се чакаха по десет години...
Да, и совалките още не бяха изобретени.
А ше ми го обясниш ли тоя номер с данъците? Щото на мен ми се струва, че и сега ти ги взимат преди да си си получил заплатата, ама ти не го знаеш?
Отгоре на това са по - големи. В пъти.
А, да, има и винетки. Тях верно ти решаваш.
Дали са ти голяма свобода да избереш как да платиш 500 лева глоба.
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Re: за ... ено време
spacepl написа:Псуваме ние Живков и комунистите ама ..... като гледам сега ка ни клеца куцо и сакато ....... данъци, ставки, налози, винетки-минетки, данък че си работил като кърт че да си купиш кола, данък че я караш из техните дупки, данък че им живееш и им плащаш данъци ... да ги е*а в мамата мизерна в гроба да си ги занесат тия пари дано - аз пък искам като турчин да ме погребат - в един бял чаршав да ма увият и да ма закопаят някъде - днеска олекнах с има-няма хилядарка за тва че им живея да ги е*а в пут**та майчина![]()
тука много се обърка, ама много

дори няма да ти обяснявам защо...
аман вече

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
а бе аз си мисля ,че само бабите над 80 са шашави...!!! то не било....!!!
нали са точно живковите отрочета управляват-що не се оправаме!!!?!?!?!? ебем ти и страната щом и младите реват за комунистическото време!!!!!!!
върни времето,седни чекай за една шкода 5г или за лада 15 , сипи си бензинец по 11ст ,ма заплатата ти е 100лв , ходи на бунгало и пикай в стаята веднъж годишно ,поддържай сички тоталитарни режими по света с кредити и си живей живота!!!!песен...!!! а и като напишеш или кажеш пред приятели нещо против прекрасната власт на живков ,както го правиш тука сега във форума и отиваш да храниш прасенцата у белене!!
честито !вие печелите прекрасен живот!!!
нали са точно живковите отрочета управляват-що не се оправаме!!!?!?!?!? ебем ти и страната щом и младите реват за комунистическото време!!!!!!!
върни времето,седни чекай за една шкода 5г или за лада 15 , сипи си бензинец по 11ст ,ма заплатата ти е 100лв , ходи на бунгало и пикай в стаята веднъж годишно ,поддържай сички тоталитарни режими по света с кредити и си живей живота!!!!песен...!!! а и като напишеш или кажеш пред приятели нещо против прекрасната власт на живков ,както го правиш тука сега във форума и отиваш да храниш прасенцата у белене!!
честито !вие печелите прекрасен живот!!!
Последна промяна SKISA на 10 Юни 2008, 9:38, променена общо 2 пъти
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
мдаа,и който му е мъчно за КомунизАмА,да оди у Китай,да види откъде изгрява слънцето..буквалноSKISA написа:а бе аз си мисля ,че само бабите над 80 са шашави...!!! то не било....!!!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Bogat-Beden написа:мдаа,и който му е мъчно за КомунизАмА,да оди у Китай,да види откъде изгрява слънцето..буквалноSKISA написа:а бе аз си мисля ,че само бабите над 80 са шашави...!!! то не било....!!!
Северна корея е за ултрасите и фанатиците

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Не са само бабите шашави, СКИСА... Шашави сме тея, дето останахме, и тея от нас, дето мислят, че живеят добре и имат равни възможности.
Хубуу, че е бил дедо ти бате, да ти остави имот, да земаш сега наеми и да казваш, че е невероятно добре, бате.
Щото Е61 и с заплата от 2000 лева не се купува. А де я тая заплата?
Кои са отрочетата на Живков, СКИСА? Тея, дето го вкараха в затвора?
Че по негово време те бяха никакви.
Bogat-Beden, Китай... Винаги е бил нещо особено. И комунизмът там е ендемичен, аборигенски. Комунизъм, а от другата страна небостъргачи, по средата триади. Равен шанс за всеки, а второто дете се взима и се умъртвява със смъртомосна инжекция от ръцете на майката...
ВИнаги съм се учудвал на хората, които не искат да погледнат зад лозунга, зад фирмата... Толкоз ли е важна, или сме толкоз повърхностни?
Хубуу, че е бил дедо ти бате, да ти остави имот, да земаш сега наеми и да казваш, че е невероятно добре, бате.
Щото Е61 и с заплата от 2000 лева не се купува. А де я тая заплата?
Кои са отрочетата на Живков, СКИСА? Тея, дето го вкараха в затвора?
Че по негово време те бяха никакви.
Bogat-Beden, Китай... Винаги е бил нещо особено. И комунизмът там е ендемичен, аборигенски. Комунизъм, а от другата страна небостъргачи, по средата триади. Равен шанс за всеки, а второто дете се взима и се умъртвява със смъртомосна инжекция от ръцете на майката...
ВИнаги съм се учудвал на хората, които не искат да погледнат зад лозунга, зад фирмата... Толкоз ли е важна, или сме толкоз повърхностни?
Последна промяна D3BEP на 10 Юни 2008, 9:44, променена общо 1 път
- SKISA
-
-
аз се заклеам ,че тва ми е последният пост в тая тема и само ще стискам дзъби и ше трая....!!! уморих се да обяснявам и да вадя факти и доводи....
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Кви факти извади, че не се сещам?
Пусни една анкета, по - добре ли сте сега, да видим какво ще излезе приятелю.
Хем имаш всички шансове да я вземеш.
Щото тука са само млади хора и хлапета, невидели "комунизма", чували само по телевизията колко е лош...
Ти вадиш примерно десятка и ти е добре, ок...
Ама другите питаш ли ги?
Мен питаш ли ме. дето 3 месеца чакам за специалист и той ми хвърля от вратата хапчета. И аз му викам, ок, няма ли да ме прегледате... Не вика той, те са за всичко. Ми викам аз, теоретично ако имам рак(да чукна на дърво)? Няма проблем, вика той и за рак ги даваме.
Като няма риба, и рака е риба....
Или за една моя близка, която кисна 6 месеца по болници и и измислиха две диагнози. И я излъгаха да я оперират, че за да е по - скъпа операцията и двете наведнъж... И в последствие два вътрешни органа и срастнаха един с друг... Младо момиче, на 25 години... И да не казвам, кои са органите...
Добре е, как да не е... Стискай зъби верно.
В комунизма не някой щот написал нещо, а е такъв лекар отиваше в Белене.
Пусни една анкета, по - добре ли сте сега, да видим какво ще излезе приятелю.
Хем имаш всички шансове да я вземеш.
Щото тука са само млади хора и хлапета, невидели "комунизма", чували само по телевизията колко е лош...
Ти вадиш примерно десятка и ти е добре, ок...
Ама другите питаш ли ги?
Мен питаш ли ме. дето 3 месеца чакам за специалист и той ми хвърля от вратата хапчета. И аз му викам, ок, няма ли да ме прегледате... Не вика той, те са за всичко. Ми викам аз, теоретично ако имам рак(да чукна на дърво)? Няма проблем, вика той и за рак ги даваме.
Като няма риба, и рака е риба....
Или за една моя близка, която кисна 6 месеца по болници и и измислиха две диагнози. И я излъгаха да я оперират, че за да е по - скъпа операцията и двете наведнъж... И в последствие два вътрешни органа и срастнаха един с друг... Младо момиче, на 25 години... И да не казвам, кои са органите...
Добре е, как да не е... Стискай зъби верно.
В комунизма не някой щот написал нещо, а е такъв лекар отиваше в Белене.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
.
що се занимавате с глупости ве 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
това че Бг сега е Абсурдистан,не означава че преди 89та е било рай земен...имаше си много урудщини системата и тогава си ги псуваше народа управленците и тогава се крадеше немалко и тогава заможни бяха не,тези които би трябвало да са...И още тогава се гледаше на Запад с голямо възхищение и се кефехме на смешни неща-дънки,шоколади,шоколадови яйца от кореком!!ебаси гъзарията-трагична история...Японски и западни коли виждахме само по Черноморието ...Банани по Нова Година само...А как се пътуваше зад граница?А недай си боже да избягаш и да останеш там,или да бягаш и да те хванат...жална ти майка...Аиде да не сме сички у форума на по 18 години,помниме малко или много... 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- SKISA
-
-