Европейско по Футбол
Модератор: Общи модератори
tankishev написа:Охххх колко ме радват лаленцата ... направо ме е яд, че италианците не се наложи да вадят топката 5 пъти от мрежата ...
Мен ме е яд, че съдията даде 3 мин. продължение, а аз бях играл 2... Първия ден 120 лв напред, втория и третия - 150 назад

Иначе по темата, мисля си, че Португалия могат да станат шампиони

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
малииии тия лалетата как ги наказаха....!!!
катеначо ли!?!?!?добреее....!!!! тая италиянска защита е била защита май когато франко барези или джентиле играеха отзад-са са пълен гром....!!
а набора - ван дер саар кви топки извади -напрао не е истина....!!евала му праим...
катеначо ли!?!?!?добреее....!!!! тая италиянска защита е била защита май когато франко барези или джентиле играеха отзад-са са пълен гром....!!
а набора - ван дер саар кви топки извади -напрао не е истина....!!евала му праим...
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
едно към дваесе-шампион италия,кой иска да залойи,сигурен сам 4е след погрома ся ше биеме Румънците и кокошкитеSKISA написа:малииии тия лалетата как ги наказаха....!!!

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
Re: ..
bavareca_86 написа:едно към дваесе-шампион италия,кой иска да залойи,сигурен сам 4е след погрома ся ше биеме Румънците и кокошкитеSKISA написа:малииии тия лалетата как ги наказаха....!!!
не бе -аз не спорим за как ше се опраат напред!!те винаги тръгват с големата кошница -пълна с топки на стартовете на първенства!после се стегат,промъкват се напред и накрая може и на финал да играят!!
ма тая защита снощи си беше смех -голем!!!
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
SKISA написа:малииии тия лалетата как ги наказаха....!!!
Все пак двамата им титулярни централни защитници-Неста и Канаваро са контузени.
А за това дърво Матераци направо не ми се говори,баси измисления играч

Иначе досега Португалците ми харесаха най-много.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
..
верно си е тва,много им липсват,а за матераци 4ак пък да е смешник не мисля,просто като цяло не им тръгна играта и за тва може би се полу4и така,а пък и холанците три контри три голаMcClane написа:SKISA написа:малииии тия лалетата как ги наказаха....!!!
Все пак двамата им титулярни централни защитници-Неста и Канаваро са контузени.
А за това дърво Матераци направо не ми се говори,баси измисления играч![]()
Иначе досега Португалците ми харесаха най-много.

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Re: ..
bavareca_86 написа:верно си е тва,много им липсват,а за матераци 4ак пък да е смешник не мисля,просто като цяло не им тръгна играта и за тва може би се полу4и така,а пък и холанците три контри три голабахти успеваемостта
Като цяло от години не им върви играта на Адзурите, беше цяло чудо, че биха Франция във финала на миналото СП.
Катаклизмите в калчото се отразиха, доста осезаемо на националния отбор, и като гледам сега са и без защита, на всичко отгоре и Дел Пиеро е на годинки, един Тони не стига, моята прогноза- е никакъв шанс за Италия!
ПС Жалко за Донадони беше голям играч и джентълмен(не като безумното г****о Дж. Гатузо

На времето като ни биха на 1/2 финала в щатите, >Любо Ганев беше отговорил на зададен въпрос от Ит. преса " За Вас синьор Лупо(така му викаха в Ит) кой е най добрия волейболист в Ит. лига?
-Костакурта -беше казал, високия човек.
Дано се сещате за повода

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
..
бахти и цветятя
биха и Франция,ма нищо ше си намерат майстора
ина4е най твардия ма4 в следващия кръг е Италия-Франция 1
пс.тва за любителите на еурофуутбалл

ина4е най твардия ма4 в следващия кръг е Италия-Франция 1

пс.тва за любителите на еурофуутбалл

- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
Е каква е тази "1" за Италия..не ги ли виждаш че нямат никакъв умисъл в играта ...не че Франция се представя по-добре но тея два отбора повече от "х" няма да направят
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
ох, те ако врътнат един х, и мамалигите не гризнат повече от 2 гола, ще отпътуват и италиянци, и франсетата...