От догодина....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 09 Юни 2008, 20:22

в България това няма как да стане ;)
Tux0 Ca !
Изображение

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 09 Юни 2008, 20:29

.....и ако имаме катализатори какво от това? Па толко си плащаме! И за газовите уредби- пак нищо. ДВГ- тата не били сертифицирани да работят с газ. Това като оня виц за заека, дето вълка го набутал в кенефа и рекъл: Абе, Заю, ти що си целия в лайна? И па бой! Бутат ни у калта и после- кални сме били :twisted: Абе, шантава работа! Май тоягата пак ше играе!
Последна промяна ktv на 09 Юни 2008, 20:48, променена общо 1 път
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 09 Юни 2008, 20:32

Има решение и на това.Никой няма да плаща данъци.Това е изпитан метод в много страни където са се опитвали да вдигат данъците.

Българите сме такава гадна нация че това няма да стане никога ,ще си наведем главицата ще кътаме левчета ще си плащаме и така,гадна сган сме! :mhihi: ЕС да гледа и него ще го побългарим! :mhihi:
А иначе те братята роми не плащат данаци,ток и вода отдавна и си се множат ,така че да не се плаща явно може! :D
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 09 Юни 2008, 20:33

Защо пък да не стане?Те и сега доста хора не си плащат...ще станат още повече от догодина.Какви са тия работи-всичко се вдига,а заплатите си седят.Защо един път не напварят изявление "от догодина минималната заплата ще се вдигне 50%..." Айде да се строят пътища и да се обновява като цяло пътната мрежа-ОК.Ама нещата са занемарени и отиват на все по-зле,а данъка се вдига...Отделно толкова хора карат на газ вкл. и аз.За нас няма облекчения,че щадим природата.Нали уж се стремят да не се замърсява атмосферата,а пък в следващия момент ЕС не признавал газовите уредби-ми що не ги сертифицират...То като не може на газ на какво да я карам тая кола,че да не замърсявам.
Абе това е шибаната политика на шибания съюз да си продават шибаните коли и да извлекат максимално бързо много шибания пари от шибаняци като нас дето се дупят :evil:
Изображение
8.32

оптимист-неверник
Аватар

Мнение от ktv » 09 Юни 2008, 20:43

Извън темата: колега, е 34- ката от подписа ти ме кефи максимално!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 09 Юни 2008, 20:46

ще ви дойде акъла най после че е тъп закона и е с цел да се събират кинти за папане и лъскави коли на наш гръб.
е просто така няма да стане
вярно е че звучи като тоталната бай Ганювщина - Всички политици са маскари ама за съжаление е факт в нашата мила татковина че от политика се печели а не се просперира държавата
Изображение

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 09 Юни 2008, 21:18

а ...добър ден!!! аз ви казвам ,че законите са тъпи!!!некои викат-не може-требва да се спазват!кво като е закон !?!? и той от хора е праен!както е праен-така ше се преправи!!!! ма тва било закона....!!!арееее...!!! ако на се платиш данъка -немаш право да караш!!! ми тоя данък е крив!!не отговаря на това ,което се предлага срещу него!!начи не е правилен и нема да се спазва!!!
ядоха ли бой 97ма!?!? ядоха!!! са па требва да ядат!!!! щот то не е само да не сме гладни и голи.../въпреки,че има и такива вече/ то е да кажеш,че ти е кеф да си платиш данъците и таксите и сичко и да не ти пука ако ти земат 40% от тва ,дет си изкарал ,щото отива на място и се харчи както трябва!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 09 Юни 2008, 21:48

Малко оф.
Имах една Е30-ка която я купих от един чичка на който сина му живее в америка и му я беше взел.Та тоя чичка почина,лека му пръст,и колата си остана на негово име.първо се бех скосил ама след като разбрах,че единствения наследник е сина му и нема начин да се прехвърли докато не си дойде се премирих.но после разбрах ,че си е било блага работа.Нема данъци,спираш си където искаш,разбира се където нема паяци и скоби,фишове една жабка :mhihi: и на теб не ти пука :D Е са започва да ме яд като куче,то и количката си беше много читава ама нали съм си кух е36 та е36 :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 09 Юни 2008, 22:09

Данъците за колите не ви ги налага закона.
Налагат ви ги хората на оня чичко в общината, дето вие сте го избрали.
На Бате бойко чиляците.
Решава се на сесия на общински съвет. Те решават, вдигаме, сваляме данъците за колите.
Нали бат Бойко ви обеща намаляване на данъците.
Искам да ви го честитя, тва ще е второто намаляване за две години, особено нека е поздрав за всички, дето ми казаха, че съм балама че не искам да гласувам, защото пак в същото блато ще ми топят главата.
Както и на тея, които гласуваха на правата вера.

Догодина го изберете и премиер.
Там има и какви още данъци да ви оправи.
Пускам си сайта за Великобритания.

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 09 Юни 2008, 22:11

тука немаме разминаване! и аз не съм гласувал отдавна ,щото не ми предложиха човек,на който да повервам!
за закона-бъркаш! верно се гласуват на общински съвет размерите ,но закона казва ,че не можеш да караш без платен данък!
така че нема да спазваме закона не общинското решение.....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 09 Юни 2008, 22:14

Да, ама данъка се отлага автоматично, с глоби... За да стигне до държавна агенция по вземанията май минава бая време, а и ченгетата нямат как да проверят точно какво се случва в общинския бюджет. Така че на теория не може, на практика може без данък. Поне засега.
А и тука говорим за размера на данъка.
Изцяло зависи от общината. Може да каже и 50 стинки, може да каже и 5 000 лева на кола.
Поздрави

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 09 Юни 2008, 22:45

А на мен ми е интересно какво за тях е "изключително мощен автомобил" :dunno:
Niki Lauda

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 09 Юни 2008, 22:48

Niki Lauda написа:А на мен ми е интересно какво за тях е "изключително мощен автомобил" :dunno:

Не гледа ли новините,от 130 КВт :mhihi: 2.5 мотора става изключително мощен автомобил, а М3 отива към данъците на самолетите. :mhihi:
Изображение

оптимист-неверник
Аватар

Мнение от ktv » 09 Юни 2008, 22:50

Не знам какво е "изключително мощен", ама всички акцизни ще ни ударят. :evil:

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 09 Юни 2008, 23:22

Ще местим мотора от 25-цата в 18-ката май :mhihi:
Niki Lauda

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата