ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА BMW SAUBER-кратък репортаж със снимки

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

IBIZA Killer
Аватар

ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА BMW SAUBER-кратък репортаж със снимки

Мнение от bawareca » 09 Юни 2008, 15:20

Преди около 5 месеца Крум (BMW_POWER) и аз решихме да осъществим заветната си мечта и да посетим състезанието от Формула1 което се провежда на пистата "ЖИЛ ВИЛНЬОВ" край Монреал.Това беше едно незабравимо прекарване с приятели и познати,допълнено от невероятната двойна победа на BMW SAUBER.Както някои хора предполагаха оцеляването ни след този триумф на любимия отбор беше сериозно застрашено :mhihi:
Препоръчван на всеки да посети поне веднъж такова състезание,това е едно незабравимо преживяване-атмосферата,феновете,болидите,нечовешкия звук на моторите.А пък след състезанието вместо здрав кютек феновете на победителя получават поздравления:shock:

Така започна всичко.В петък времето беше мрачно и прогнозите бяха да вали целия уикенд.Но,времето над Монреал е доста игриво,понякога четири сезона се изреждат за 1 ден.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Болида на Маса се счупи точно на фибата и той го паркира зад нас.След като излезе от него си хвърли ръкавиците в публиката и след кратка схватка едната стана притежание на българин,подробности надолу.
Изображение
Изображение
Изображение
Ник Хайдфелд
Изображение
Formula BMW
Изображение
FERRARI CHALENGE
Изображение
Изображение
Двама фенове на Кубица
Изображение
Изображение
Изображение
Този в средата е Любо Асенов-единствения български фотограф,акредитиран да снима състезанията от Формула1.Дотук е успял да посети всичките тази година.Без да е милионер той плаща повече от половината разноски по пътуваниата от собствения си джоб.Фенът си е фен!
Изображение
Атмсферата точно преди старта е заредена с напрежение-около 100000 волта
Изображение
Загряващата обиколка
Изображение
Изображение
Изображение
Куик Ник защити блестящо позицията си от Алфонсио,който пък за разнообразие не го торпилира този път.
Изображение
Изображение
Последните 10 обиколки пилотите на БМВ бяха поздравявани от екип на БМВ клуб България
Изображение
Изображение
Въпросната ръкавица на Маса,принадлежаща в момента на втория отляво Милен от Ню Йорк.Още в петък той получи оферта за $3000 кеш,които той моментално отказа.
Изображение
Последна промяна bawareca на 09 Юни 2008, 16:20, променена общо 2 пъти

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 09 Юни 2008, 15:42

нол комент :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 09 Юни 2008, 16:02

:bowdown: Евала на вас :) Това наистина е едно преживяване. Аз няма да забравя като бях с приятели в Турция... Това е нещо, което човек трябва да види, после да говори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 09 Юни 2008, 16:06

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 09 Юни 2008, 16:12

...... Робърт Кубица
Изображение

Колега само една малка неточност си допуснал : този на снимката не е Кубица, а Накаджима ;) .
Иначе просто сте си изкарали върховно така като гледам. Истински фенове :clap: :yes:
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 09 Юни 2008, 16:19

BMW Malchugan написа:
Колега само една малка неточност си допуснал : този на снимката не е Кубица, а Накаджима ;) .
Иначе просто сте си изкарали върховно така като гледам. Истински фенове :clap: :yes:

От вълнение,така да се каже :uups: Целия уикенд бъркам Уйлямсите с БМВ,ма нали и те си бяха наши ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 09 Юни 2008, 16:29

Кире, завиждам ти благородно ;)
Но съдейки по резултата от посещението ти на състезанието - трябва по-често да ходиш :D
Изображение
Изображение

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 09 Юни 2008, 16:35

Nucl3arDru1D написа:Кире, завиждам ти благородно ;)
Но съдейки по резултата от посещението ти на състезанието - трябва по-често да ходиш :D

И мен такива мисли ми се въртят :winky: За съжаление кръга в щатите отпадна,ма все ще измислим нещо.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 09 Юни 2008, 20:30

:D
ТДС - Турбо Див Селянин

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 09 Юни 2008, 20:41

---При мен снимките защо не се виждат???? :dunno: :dunno: :dunno: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Юни 2008, 21:01

да... само дето хамилтън може да кара блестящо със 300, но със 30 се натресе на излизане от бокса във кими... и всичко това на 20-30 метра от мене... и после феновете на скудерията щяха да ме набият- щото аз бях единствения със черно-сребърна шапка във тълпата около старт/финала :mhihi:

яд ме е че се удариха не за друго а защото хамилтън излизаше след кими от пит-а и трябваше да го минава- нещо което щеше да се случи щото за първите 7 обиколки преди флага беше дръпнал поне 300-400 метра... дори от бокса на макларън бяха страшно доволни че колата е "слагала" конете на пистата както никога друг път... та щеше да се получи хубав дуел/зрелище. да ама не.

между другото (освен всичко друго за правене във монреал) вечерта преди това разходихте ли се из центъра около сент катрин да видите колите? имаше три енцо-та, един фхх, един черен макларън гастролиращ от масачузетс и разни други интересни возила...

хубав град. със страшно хубави спомени.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 09 Юни 2008, 21:35

Прекарали сте си страхотно.Много добри снимки
Niki Lauda

ПсихопатVANIO
ПсихопатVANIO
Аватар
Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
Мечтае да кара: BMW E24

Мнение от MadVanio » 10 Юни 2008, 14:35

Някой за разходили екзотиките Присъствали са на Двойната Победа За БМВ , Кирето и Круме благодарско за снимките яко е билоо ... май трябва всички по-често да посещавате такива мероприятия На късмет сте за Отбора :)

БМВ ФОРЕВЕР

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 11 Юни 2008, 1:49

veso VTK написа:---При мен снимките защо не се виждат???? :dunno: :dunno: :dunno: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry:

Фалшив ти е компа :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 11 Юни 2008, 5:02

AGT написа:
veso VTK написа:---При мен снимките защо не се виждат???? :dunno: :dunno: :dunno: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry: :bcry:

Фалшив ти е компа :mhihi: :mhihi: :mhihi:

---Тоя комп си го правил ти и само ти го потдържаш. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Следваща

Назад към Основен Форум