коланите...и законите!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530D F07 530D
Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
Детайли за колата: трошляче някакво :)

Мнение от spacepl » 09 Юни 2008, 20:30

държавата ще трябва да предвиди още 5% за гробищни паркове :(

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 09 Юни 2008, 20:40

За държавата ще е най- добре като умираме, да се изпаряваме- да не я товарим "излишно" с кокалите си. Един бивш министър, мир на праха му, беше казал: Щом аз съм министър, ега ти държавата :shock: А законите трябва да категорични, еднозначни и да се спазват от всички. И да е ясно, че като вземат парите от глобата на Скиса, ще ги дадат да запълнят дупката, дето беше снимал Пенчев. Е тва е!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 09 Юни 2008, 21:08

продължавам да развращавам....!!гонете ме -ше ида в алди форума!! :twisted:
днес за сетен път се убедих ,че колана не само трябва да преценявам кога да го слагам ,а ми и пречи -особено в града...!!
прибирам детето по същата улица ,дето вчера оня ми написа акт!! спрял съм на светофара! на улицата има три разчертани платна-ние сме 4 коли в тях и аз съм най-лявата!! ония от дъсно се беха сръчкали!! и некъв тъп бакшиш -тип маршрутка решава да се мушне от ляво на мене и да ни избури сичките и д амине пръв на светофара! викам си-тоя ше спре -нема начин!да ,ама не! и ме закачи с огледалото!! откачих! и ми се хили и дръпна напред и не спира!!докат се откача от колана и оня се покатери на бордюра ,по тревата и се заизнизва напред! замалко щех да нарама колата на гръб със се колана и да го догона ,ма успях да включа ,затворих го и след като се откачих от проклетото нещо слизам и отивам отзад и гледам-одрал ме с огледалото! викам-слезни да видиш ква напраи ,бе!оня ми вика отвътре -нема и нищо...!! докато прескоча от левата му страна и се беше заключил!! па и много свидетели карат тия маршрътки мама им дееба мръсна!!! сичкити ме гледат е така от вътре!!! и понеже се от некъде требваше да ми излезе яда-бих един шут на бронята на маршрутката и я пукнах и си се качих в мойта!!начи да се благодари ,че не бех с комчбинацията ,а с тъпия служебен форд! иначе никви свидетели немаше да го спасят!!
така че ше си преценявам кога ми требва колан и в задръствания нема да го слагам и да го духа закона!!!!!!!!

Аватар

Мнение от SKISA » 09 Юни 2008, 21:12

и още нещо-понеже са некой ше каже: що слизам да се бия!!!!
да стане катастрофа се случва-дори и да ме намачка целия -ще го разбера ако е карал като човек! случва се да не внимаваш,да изпуснеш колата ,да стане нещо....!!ама да ме удрят от наглост -е тва нема да стане! па на сичко отгоре да ми се хили и да ми вика-нищо и нема!!!! тия и нищо да не са направили па требва да се бият!!! и знаете ли кво направи след като му сритах бронята и го псувах и го наплюх.....!?!?!? малко по-нататък влезе в бившата бензиностанция до семинарията,избури всички коли през едно като локално и се натресе баш на кръстовището ,тури един калник и се мушна напред!!! мислех да го догона и да го набия ,ма детето се размрънка и се отказах....!!!!
така че не ми викайте що слизам!!!!и що развращавам младежта....!!! такива само от бой разбират и от нищо друго....
Последна промяна SKISA на 09 Юни 2008, 21:20, променена общо 1 път

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 09 Юни 2008, 21:17

SKISA написа:и още нещо-понеже са некой ше каже: що слизам да се бия!!!!.....ама да ме удрят от наглост -е тва нема да стане! па на сичко отгоре да ми се хили и да ми вика-нищо и нема!!!!...такива само от обой разбират и от нищо друго....

:yes: :yes: :yes:

Единствено, за малкия в колата ти...не знам...аз ей така няколко пъти съм налитал на бой докато съл бил с жената, ама ме е спирала мисълта, че ако вземат, че ме ступат, после може и на нея нещо да направят, заради простотията ми...

Аватар

Мнение от SKISA » 09 Юни 2008, 21:22

someone написа:
SKISA написа:и още нещо-понеже са некой ше каже: що слизам да се бия!!!!.....ама да ме удрят от наглост -е тва нема да стане! па на сичко отгоре да ми се хили и да ми вика-нищо и нема!!!!...такива само от обой разбират и от нищо друго....

:yes: :yes: :yes:

Единствено, за малкия в колата ти...не знам...аз ей така няколко пъти съм налитал на бой докато съл бил с жената, ама ме е спирала мисълта, че ако вземат, че ме ступат, после може и на нея нещо да направят, заради простотията ми...

е трудно ше ме ступат!!! а и малкия е бая голем! може и да се включи -има силата ,ма нема още яда и нервата да скочи на бой....!!!

Аватар

Мнение от SKISA » 09 Юни 2008, 21:24

и са отделно ще му пусна тъпата маршрутка ,че е избегал на кат и застрахователите ,щото сигурно има синя боя по огледалото и ше бере ядове още.....!!!С0730 - 7ми номер!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 09 Юни 2008, 21:58

Ше ма предизвикаш да те ступам ся, Ивчо :)

Аватар

Мнение от SKISA » 09 Юни 2008, 22:01

D3BEP написа:Ше ма предизвикаш да те ступам ся, Ивчо :)

ела ,пиле ,ела....!!как съм загрел....!качи се на некоя маршрутка ,та да ми е по-лесно!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 09 Юни 2008, 22:03

Отгоре от маршрутката ли да ти скачам?
Като Скалата на "без милост" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Разбрах ся новата мода. Коланите ви пречат да се биете с другите водачи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Темата става все по - забавна....

Аватар

Мнение от SKISA » 09 Юни 2008, 22:07

точно така-колана ми пречи...!!и много други неща ми пречат!!! и данъците за ненаправените улици ми пречат и винетките за нещо ,което само се казва шосе ми пречат....!!!! и бурканите ми пречат!! едно 7604 на НСО мина пред мене с пуснат буркан ,щото оня вътре мноо бърза-нали!! и щото требва да кове закони!да му го накова....!!! и не се дръпнах!незаконно е щом е пуснал лампа ,ма не се дръпнах!!да го духа....!!! знам че ако ме прасне ще изкарат ,че мноу е бързал за некъде ,ма ако се им правим път те за тва са ни се качили на главите!!!

ти приятелю бил ли си в казарма!?!? там за неизпълнение на заповед вкарват в ареста ,а и в затвора по време на война! но и там има такова положение ,че заповед може да не се изпълни , когато е явно противозаконна ,противоконституционна .....!!!!
е аз смятам някои части от законите в татковината за противоконституционни и няма да ги изпълнявам.
Последна промяна SKISA на 09 Юни 2008, 22:12, променена общо 2 пъти

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 09 Юни 2008, 22:07

D3BEP написа:Отгоре от маршрутката ли да ти скачам?
Като Скалата на "без милост" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Разбрах ся новата мода. Коланите ви пречат да се биете с другите водачи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Темата става все по - забавна....

:shock: Аз ли тогава съм най големия бияч,че не слагам колан. :mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 09 Юни 2008, 22:10

ше викам качулатите :cop:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 09 Юни 2008, 22:12

SKISA написа:точно така-колана ми пречи...!!и много други неща ми пречат!!! и данъците за ненаправените улици ми пречат и винетките за нещо ,което само се казва шосе ми пречат....!!!! и бурканите ми пречат!! едно 7604 на НСО мина пред мене с пуснат буркан ,щото оня вътре мноо бърза-нали!! и щото требва да кове закони!да му го накова....!!! и не се дръпнах!незаконно е щом е пуснал лампа ,ма не се дръпнах!!
ти приятелю бил ли си в казарма!?!? там за неизпълнение на заповед вкарват в ареста ,а и в затвора по време на война! но и там има такова положение ,че заповед може да не се изпълни , когато е явно противозаконна ,противоконституционна .....!!!!
е аз смятам някои части от законите в татковината за противоконституционни и няма да ги изпълнявам.

Хубуу, ма ако ченгетата ги смятат конституционни и те прибират, ко прайм.
Казах вече: ти си си ти.
Само дето даваш лош пример. Тука сме пълни с апапи, дето само късметът ни варди да немаме много произшествия, сега требе само и мотив. Те и без него шса справят.
Тъпо е въобще да се дискутира ткава тема публично. Правилно е да се носят колани. В цял свят се носят. Толкова.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 09 Юни 2008, 22:15

SKISA написа:там за неизпълнение на заповед вкарват в ареста ,а и в затвора по време на война! но и там има такова положение ,че заповед може да не се изпълни , когато е явно противозаконна ,противоконституционна .....!!!!

О да, в затвора вкарват по време на война :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата