Евала за готиния форум Пичове!
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Georgi_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 § Lupo
Евала за готиния форум Пичове!
Здравейте на всички.
Не мога да не споделя:
От 2-3 седмици съм решил твърдо да сменям една от семейните коли, (ако уцеля нещо читаво за малко пари) с Е36-320 96,97. Поради тая причина напоследък доста често бръмча по форума и чета като изоглавен да посъбера повече информация или да открия новата любовница и в тази връзка,
Не мога да не споделя, че много ме кефи форума като цяло, както и отношението на голяма част от хората в него.
Като база за сравнение мога да кажа, че от 3 - 4 години много често посещавам други два-три автофорума, които напоследък започнаха да се превръщат в сцена за изява на спамери, пубери и т.н.
В крайна сметка не искам да обидя хората от останалите форуми, но по мое мнение за момента BMW Клуб България форум е No:1 по всички показатели.
С две думи, Давайте все така!
p.s. Може модераторите да трият темата, че май звучи малко...............
Не мога да не споделя:
От 2-3 седмици съм решил твърдо да сменям една от семейните коли, (ако уцеля нещо читаво за малко пари) с Е36-320 96,97. Поради тая причина напоследък доста често бръмча по форума и чета като изоглавен да посъбера повече информация или да открия новата любовница и в тази връзка,
Не мога да не споделя, че много ме кефи форума като цяло, както и отношението на голяма част от хората в него.
Като база за сравнение мога да кажа, че от 3 - 4 години много често посещавам други два-три автофорума, които напоследък започнаха да се превръщат в сцена за изява на спамери, пубери и т.н.
В крайна сметка не искам да обидя хората от останалите форуми, но по мое мнение за момента BMW Клуб България форум е No:1 по всички показатели.
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Купувай БМВ и се наслаждавай!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Добре дошъл и мерси за похвалата!!!
Ама немога да се здържа искаш семеина кола а си избрал е36 ако е голямо семеиството (четири човека)малко тесно ше ти е съвет в такъф случаи земи петак говоря от личен опит

Ама немога да се здържа искаш семеина кола а си избрал е36 ако е голямо семеиството (четири човека)малко тесно ше ти е съвет в такъф случаи земи петак говоря от личен опит

- Georgi_G
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 § Lupo
Благодаря на всички за пожеланията!
По повод семейството, всеки момент ще ставаме 4 броя, разбирам ти напълно мотивите, ама нещо не ме кефят по-големите автомобили, но пък знае ли човек.
За сега имам някаква кола под ръка, както време за избиране та ще търся докато ми писне и тогава ще видим.
bmwista написа:Ама немога да се здържа искаш семеина кола а си избрал е36 ако е голямо семеиството (четири човека)малко тесно ше ти е съвет в такъф случаи земи петак говоря от личен опит
По повод семейството, всеки момент ще ставаме 4 броя, разбирам ти напълно мотивите, ама нещо не ме кефят по-големите автомобили, но пък знае ли човек.
За сега имам някаква кола под ръка, както време за избиране та ще търся докато ми писне и тогава ще видим.
- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Евала за готиния форум Пичове!
geo_g написа:Здравейте на всички.
Не мога да не споделя:
Както преди няколко седмици Киро Бавареца каза, и марката читава и хората читави.

- djoni82
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 2.5I / е36 2.0I / е34 2.5IA

В РАЯ има повече удобства,но в АДА компанията е по Готина!!!!
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
преди този форум посещавах още един!!!!в този влязох преди две и кусур години!!! и ме впечатли страхотното отношение на всички колеги!!! просто не беше за вярване!!дано и ти се почустваш така....!!
постове от рода на: "ползвай търсачката" ,"това е не за тая секция", "пиши на кирилица" ...са нормални -не се притеснявай...
постове от рода на: "ползвай търсачката" ,"това е не за тая секция", "пиши на кирилица" ...са нормални -не се притеснявай...
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- BoLiViV
- Red Fanatic
-
- Кара: Е34 М50B20
- Мечтае да кара: Е34 M5, E30 M3
- Детайли за колата: 209 LIMITED SLIP DIFFERENTIAL (25%)
210 ANTI-BLOCKIER-SYSTEM ( ABS )
216 SERVOTRONIC
220 SELF-LEVELING SUSPENSION
288 LT/ALY WHEELS
302 ALARM SYSTEM
320 MODEL DESIGNATION, DELETION
339 SATIN CHROME
401 SLIDING/VENT ROOF, ELECTRIC
411 WINDOW LIFTS, ELECTRIC
423 FLOOR MATS, VELOUR
430 INT/EXT RR VW MIRROR W AUT ANTI-DAZZLE
498 HEADRESTS IN REAR, MECHANIC. ADJUSTABLE
500 HEADLIGHT WASHER SYS/INTENSIVE CLEANING
520 FOGLIGHTS
529 MICRO FILTER
556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY
560 CO-PILOTS IN RR COMPARTMENT
562 MAP READING LIGHT
571 BOOSTED POWER SUPPLY
676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM
687 RADIO PREPARATION
708 M-SPORT LEATHER STEERING WHEEL II
814 ITALY VERSION
855 LANGUAGE VERSION ITALIAN
899 EXPORT-FAHRZEUG
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
Re: Евала за готиния форум Пичове!
geo_g написа:
на тва аз му викам прибързани заключения

велкоме, инджой дъ парти... ще ти хареса

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2