Новата кола, за съжаление не от любимата марка.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 09 Юни 2008, 15:16

Колега, не мога да разбера - 3 пъти повече части за Мерцедес се продават или 3 пъти повече части на БМВ се продават ?

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 09 Юни 2008, 15:37

Честито ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 09 Юни 2008, 17:31

ДЗВЕР немога да разбера к'во ни се обясняваш като госпожица и ни занимаваш с твоите глупости ?! Харесвай си Мерцедесите. Не са лоши коли а аз даже точно тази Е класа й харесвам и външния вид даже, обаче защо се опитваш да ни убедиш, че тя е най-прекрасната кола на света и трябва задължително да е по-добра от Е39 и куп други БМВ-а ? По-добре си замълчи защото постоянно си противоречиш и спориш излишно ! Всеки има право на мнение, ако толкова ти се говори за Мерцедес посети тяхния форум и пиши там.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 09 Юни 2008, 18:05

------
Последна промяна D3BEP на 09 Юни 2008, 18:52, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 09 Юни 2008, 18:24

Темата е за момчето да се похвали с Е-класата на татко си. Много хора казаха, че е добър автомобил. Ти по едно време се вясна и почна да твърдиш, че това е най-добрия автомобил и че е по-добър от Е39-така. Ще ме извиняваш, но понякога забравяш, че всеки има право на лично мнение. Спориш с всеки, който каже от опит за някой проблем по Е-класата и държиш да наложиш мнението си.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от robert1975 » 09 Юни 2008, 18:26

Penchev написа:Колега, не мога да разбера - 3 пъти повече части за Мерцедес се продават или 3 пъти повече части на БМВ се продават ?

Георги Пенчев

3 пъти повече за бмв :mhihi: -от окачване до електроника и т. н....
BMW-маниак
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 09 Юни 2008, 19:46

тя темата се обърна,та да продължим така...
слабо място на мерцедес
1-обтегачи на ремъците
2-дюзите на комън рейла
3-всякви тампони на носачите,шарнири,стойката,която фиксира пружината се къса
4-диф-е текат отвсякъде
5-многото тампони отзад на носачите,тамп-те на моста
6-ел проблеми колкото си искаш
7-корозия навсякъде,хеле пък за е класата
8-автоматите искат гледане-масла,филтри,платки,букси,опръстени.
това е най-срещаното,а ремонтите не са евтини и собствениците им,които лежът на старата слава на 123,124 направо си леят куршум,кога си ги вземат.
дизелите не са това,което бяха.вървят много,ама поддръжката зверска и не си заслужава.бенза е по-алтернатива.
а иначе на момчето с мерца-много е удобно вътре,комфорт и така :D
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 09 Юни 2008, 20:18

Верно, момчето се похвали с новата кола на татко си. Верно, че на хубавото лошо не можеш да кажеш. Ама да се пънеш, че си най- големия във форума на БМВ и да казваш, че МБ е по- добър от всеки бумер на неговите години в същия тоя форум???!!! Това какво е не знам! И кое ти е големото в тоя случай!? Зверо, укроти се малко. Абе, аз не знам МБ немат ли си форум? Ааааайде!
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 09 Юни 2008, 22:01

Ти откога спре да пишеш стихове ве братчед и почна да пишеш фейлетони?
Ае поздрави.

Изтрих си поста, не защото беше незаслужен, а защото реших да не правя глупави конфликти. Не ме карайте по лош пост да пиша. Явно е, че колегата се целеше в това повече балами вместо него да ме нахапят. Гледам ,че успява.

оптимист-неверник
Аватар
Кара: старо Е 34
Мечтае да кара: ново Е 34
Детайли за колата: най- добрата

Мнение от ktv » 09 Юни 2008, 22:42

Зверо, не знам дали се усещаш като прекаляваш? Мога и вицове да разказвам. Все тая ми е какво ще напишеш за мен, но тук все пак е форум на БМВ. И да наричаш колегите балами е непочтено. Сега можеш да се извиниш, ако си верно голем пич.
Едно е да искаш, второ е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 10 Юни 2008, 1:51

Дай да му намерим на Дзвера една жена, че много енергия има... :mhihi: Нищо лично, ама понякога се мъчиш да трепеш мухата с РПГ :mhihi: И много радваш, честно 8)
Наздраве на всички будни :drinking: :have one:
---

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 10 Юни 2008, 8:32

theraven_nz написа:Дай да му намерим на Дзвера една жена, че много енергия има... :mhihi: Нищо лично, ама понякога се мъчиш да трепеш мухата с РПГ :mhihi: И много радваш, честно 8)
Наздраве на всички будни :drinking: :have one:

Ае я бегай оттука :mhihi:
И ко ше праа с две жени вкъщи? Аз с една едвам се оправям :mhihi:
Земи си т идве, ем от бригадите в Англия ше имаш пари да ги храниш :mhihi:
С подаръци... Те това обичат 8)

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 10 Юни 2008, 9:25

ДЗВЕР , много не си прав ,но не искам да влизам в полемики ,тоя Мерцедес дето толкова много ти капят лигите по него е много далеч от характерното супер високо качество за марката ...

Карал съм такова нещо, познавам достатъчно хора с такива автомобили и мога да ти кажа ,че не е лошо ,че ти харесва - твое право си е ,но не го поставяй на пиадестал в технически отношения ;)
Няколко с очите си видях с дупки корозия по кошовете , няколко с 2,9 турбодизел мотор правят буталата на 5-ти цилиндър да умират :mhihi: Не ми се продължава в този дух ,не искам да звуча така на колегата ,който се похвали
Мой бивш съученик беше приемчик в Балкан стар до скоро :arrow: ако видиш с очите си документите , в които е записано всичко като оплаквания по тези автомобили на влизане в сервиза ... :mhihi: :mhihi:

Към колегата :arrow: честита да е колата и да нямате проблеми с нея :D

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15

Мнение от theraven_nz » 10 Юни 2008, 9:31

Кво да ги храня, те сами ядат :mhihi: Пък нито съм длъжен на някоя, нито алименти изплащам, че да я храня. А парите от гурбета вече са канализирани, така че и от тях няма да помиришат, освен някое парфюмче :mhihi: Мисълта ми беше там, че напоследък имаш хипер голяма форумна активност, така че май твойта ше я глобяваме, че или не си гледа задълженията, или не мое ти смогне и гониш нас като млад петел-медалист :mhihi:

А по темата, да не ме задумкат с чокана на метлата - Меро си е Меро... От наблюденията които имам конкретно аз, съм останал с впечатление, че се чупят точно толкова, колкото всяка кола за тези години. Ако има нещо отличително здраво, то друго нещо дава фира. Само легендата се носи за старата 124-ка, дето за 600 хиляди няма лоп, няма троп. И въпреки, че с бавареца са в един клас, просто замисъла е друг. Бавареца, въпреки лукса на серията, пак предлага едно супер-директно управление, дава усещане за колата, за пътя, усещат се и залепналите дъвки на пътя :mhihi: Докато при меро са се старали да те поставят във Фарадеев кафез - нищо отвън да не смущава комфорта вътре и да си отделен от останалия свят. Нека да е по-бърз. Колкото и малка да е, има разлика в таргет-групата на двете марки и хората, които разбират философията им са различни. Тва е :winky:
Чакай да видя някоя да не ми е осъмнала в кревата, че ше каже :arrow: "искам ляп" 8) :mhihi:

Ай добрутро :winky:
---

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 10 Юни 2008, 9:57

robert1975 написа:
Penchev написа:Колега, не мога да разбера - 3 пъти повече части за Мерцедес се продават или 3 пъти повече части на БМВ се продават ?

Георги Пенчев

3 пъти повече за бмв :mhihi: -от окачване до електроника и т. н....

Е тука колега мисля си ,че се обърка много лошо :mhihi:
пазара на авточасти на моделите след 95 година е не-помалък от тези произведени до 95 година Мерцедеси :idea: тези новите да ми говориш за електроника и окачване с добро ,недей ,моля те :)

Карал съм служебно W203-ка, карал съм W210 ,W163 и трябва да ти кажа ,че по мое виждане не струват нищо като качества до 201, 124 и 126 купетата :) Всеки знае мене си ...

Георги Пенчев
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата